Vaši omiljeni albumi
Trenutna obsesija ili najbolji album svih vremena
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Vaši omiljeni albumi
Madonna - Ray of Light (1998.)
Ovo je najbolji album svih vremena. Savršenstvo! (Najdraža pjesma: The Power of Goodbye)
Avril Lavigne - Under My Skin (2004.)
Ovaj album mi se spasio život u osnovnoj školi. Album je coming-of-age i opisuje od ljubavi i prekida do kako pronaći sebe kao mladu odraslu osobu u svijetu koji se brzo mijenja. (Najdraža pjesma: Nobody's Home)
Janet Jackson - janet. (1993.)
Najbolji R&B album. Hit nakon hit nakon hita. Odličan koncept seksualnosti, ljubavi, prekida i problema u vezama. (Najdraža pjesma: This Time)
Hole - Celebrity Skin (1998.)
Jedan od najljepših grudge albuma. Courtney Love je u ovom albumu pisala pjesme o svom preminulom mužu Kurt Cobain-u. (Najdraža pjesma: Dying)
Tracy Chapman - Tracy Chapman (1988.)
Najbolji album 80-ih godina. Najbolji folk album svih vremena. Vrlo kratak zapravo, samo 36 minuta, ali svaka pjesma sadrži toliko snažnu poruku, bila ona o ljubavi, samostalnosti, revoluciji, rasizmu, domestičnom nasilju, pronalasku svoje individualnosti, itd. album je WOW. Prvi put kada sam ga slušao sam imao chills. (Najdraža pjesma: Across the Lines)
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
- Maridius98
- ProHrvanje Urednik
- 5
- O meni: Vaš najomiljeniji Authority.
- Status: Offline
Vaši omiljeni albumi
Hypnotize, System of a Down (2005)
Gorillaz, Gorillaz (2001)
Dire Straits, Dire Straits (1978)
Iowa, Slipknot (2001)
Blood Sugar Sex Magik, RHCP (1991)
Master of Puppets, Metallica (1986)
Let it Bleed, Rolling Stones (1969)
Vaši omiljeni albumi
Ovih dana intenzivno slušam Metallicin Master of Puppets i mogu komotno reći da ne znam za bolji album. Kakva produkcija, Kirk Hammet je ovdje na vrhuncu kreativnosti. ...And Justice For All je isto dobar, ali on ima nekih slabih dijelova, za razliku od ovog. Things That Should Be, Welcome Home (Sanitarium), Damage Inc. imaju zle rifove, a cijeli album rastura.
Uvijek u pravu.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Vaši omiljeni albumi
Tebi je najbolji album godine gospodnje 2019. bio black metal.Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Nije ni metallicin najbolji album, kamoli općenito
Uvijek u pravu.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Vaši omiljeni albumi
Dobar argumentm svaka čast, ponizia si me svojim stratosferskim IQ-omlemonzoo je napisao/la:QR_BBPOSTTebi je najbolji album godine gospodnje 2019. bio black metal.Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Nije ni metallicin najbolji album, kamoli općenito
- Maridius98
- ProHrvanje Urednik
- 5
- O meni: Vaš najomiljeniji Authority.
Vaši omiljeni albumi
Laki je malo nervozan.Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOSTDobar argumentm svaka čast, ponizia si me svojim stratosferskim IQ-omlemonzoo je napisao/la:QR_BBPOSTTebi je najbolji album godine gospodnje 2019. bio black metal.Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Nije ni metallicin najbolji album, kamoli općenito
Vaši omiljeni albumi
Hvala ti na komplimentu. Ako se tako lako cimaš na to, vjerojatno ni ti sam nisi siguran u svoj stav.Eumaus The Swineherd je napisao/la: Dobar argumentm svaka čast, ponizia si me svojim stratosferskim IQ-om
Otkud ti taj zaključak? Potpuno smireno vladam situacijom.Maridius98 je napisao/la: Laki je malo nervozan.
Uvijek u pravu.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Vaši omiljeni albumi
Nije da sam nesiguran, ne vidim sta imam bit nesiguran oko stvari koje su cisti osobni ukus. Uostalom, nisam ni prvi koji ke isa na osobni napad al ajd, slobodno se izdrkavaj kako epski trollas po forumu
Vaši omiljeni albumi
Opusti se, previše ozbiljno doživljavaš ove stvari, ja sam se zajebavao.Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Nije da sam nesiguran, ne vidim sta imam bit nesiguran oko stvari koje su cisti osobni ukus. Uostalom, nisam ni prvi koji ke isa na osobni napad al ajd, slobodno se izdrkavaj kako epski trollas po forumu
Uvijek u pravu.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Re: Vaši omiljeni albumi
Na današnji dan prije točno 40 godina, izlazi peti po redu album "Private Dancer" legendarne kraljice rock n roll-a, Ms. Tine Turner! Album je bio komercijalni povratak i njezin solo breakout album, te s 44.godine tada postaje najstarija žena koja je došla na Billboard Hot 100 ljestvici s pjesmom What's Love Got To Do With It
RIP legendo!
Let's Stay Together je jedna od mojih all time najdražih pjesma koja se nalazi na ovom albumu
RIP legendo!
Let's Stay Together je jedna od mojih all time najdražih pjesma koja se nalazi na ovom albumu
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
CHELSEA GREEN
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
bombardiranje srbije i čačka
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
Classic.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
Mrtva trka između "Mother Earth" i "The Heart of Everything". Oba od mog najdražeg metal benda Within Temptation.