Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Nasumični razgovori
Odgovori
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11456
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la TheViper »

Bilo bi lepo da imamo ovu temu, da neke stvari ne bi otisle u zaborav. Ja cu prvi, malo sam kopao po arhivi :D
emirates je napisao/la:QR_BBPOST Svaki put kad Jinder retaina titulu, andjeo izgubi svoja krila.
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11456
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la TheViper »

Wulf7X je napisao/la:Kad se pomene najbolji feud prvo što mi padne napamet jeste
Undertaker/Kane
Stone Cold/The Rock
Trish/Lita
Triple H/Shawn Michaels
HBK/Bret Hart
Shawn Michaels/Undertaker
Brock Lesnar/wrestling skills
Hulk Hogan/Macho Man.....
HunterDX
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10552
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
6
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la HunterDX »

@TheViper Pošto si ti napravio ovu temu, bićeš i jedan od glavnih aktera ovog posta. :D
Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST
TheViper je napisao/la:Koja igrica je u pitanju? :)
TheViper je napisao/la:QR_BBPOST Ja pomislio da nije mozda neka menadzer igrica.

Ja inace ne igram igrice uopste
Minuta šutnje za poginule cyber vile :(
Ovo mi je tako ostalo u sećanju, a imam i druga koji ima sličan stav svaki put kada izgovorim iigri.. :lol:
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11456
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la TheViper »

Ko mi kriv kad ne igram igrice :D
Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Extreme Rules 2018 Revju, 8 od 12 mečeva nema stipulaciju edition (ne, neko u kavezu nije stipulacija)

Pre show
Sin Cara vs Andrade "Cien" Almas
Ovo nisam očekiva, polusatni ***** lucha all time classic, Sin Cara uzea zasluženu pobjedu, nadam se da će dobit veliki push.
► Prikaži “Spoiler”
New Day vs SAnitY
Tables meč je meč koji se gradi oko jednog spota, sve ostalo je više manje nebitno jer se niko neće sićat ičeg drugog osim tog spota, odi taj spot nije bia nešto zanimljiv ni impresivan, usudim se reć da je bia donekle i glup.

Neloš Pre show, ionako to više postoji za publik uživo nego ikog drugog

Main Card
Odi se vidi da WWE ne mari za ovaj PPV pa zašto bi ja.
Deleatersi vs B-Team
Naj WWE-evski WWE tag meč koji je ikad WWE-ao, prava ekipa je pobjedila jer ne mogu smislit ovaj tag team Hardya i Wyatta.

Backstage segment u kojem je Angle guzobolniji od mene jer moram ovo gledat.

Balor Club vs Homofobija
Zašto ovo nije bilo Pendrek on a Pole meč ili nešto mi nikad neće bit jasno (ili doslovno ikakva stipulacija), Big Boss Man se negdi vrti u grobu. Balor uzima pobjedu i briše homofobiju iz postojanja sve u istom meču.

Side note: Zašto WWE meč od ~8 minuti djeluje ko da traje ~20+ minuti?

Asuka vs Koji glupi spot možemo smislit ovaj tjedan di Asuka ispada ko da ima IQ malo glupljeg bumbara
Molim ispriku svih na forumu koji su rekli da nisam u pravu kad sam reka da Asukin gubitak na WM znači da je gotova.

Jeff Hardy vs Shinsuke
Ne znam, i dalje mi je draži onaj Sting vs Jeff meč. Oće li i Orton ovaj put razočarat nakon priče koja donekle obećava da bi mogla ne bit smeće?
► Prikaži “Spoiler”
Kevin Owens vs BRAAAAAAAAUN
Kevin počinje tako da bježi od ovog meča, suosjećam. Meč je nako na prvu dobar dok ne skužiš da Braun može privrnit kamion i preživit pokušaj ubojstva, al jebene lisičine ga potpuno zbune. Još apsurd di malo jače povuče i puknu :lol: :lol: :lol:
Zadnji spot je bia ok al ništa neviđeno.

Ne znamo šta bi s Bryanom vs Moramo nešto s Bryanom
Ovdje pobjednik ne postoji.

Wank Pheasant vs Lashley više ne smi nosit markirane trake na glavi
Nedostaje mi Shibata, valjda ovo znači Lashley vs Brock al ko zna.

Alexa Bullys vs Nia "Ne smimo reć da je velika pa koristimo svaki eufemizam u knjizi" Jax
Prvi 'Be a Star' meč ikad. Cena je primia DDT na beton i svejedno dobia meč, Nia nije u stanju samo sist na Alexu i uštedit mi 5 minuti života.

Rusev vs AJ Styles
Dobar meč, vjerojatno drugi najbolji na showu iako ni u jednom trenutku mi pobjednik nije bia upitan, phenomenal forearm je smeće finisher.

Ziggles vs U DA MAN SEFF
Everything is EVIL bi bia jako dobar slogan za WWE. Ziggles je rođen da ima kratke sprint mečeve ili overbookane duge mečeve, problem je šta je ovaj drugi tip puno teže izvest dobro. Zašto Seth nije dobija 2 falla na DQ? Odgovor na ta i mnoga druga pitanja vjerojatno nećemo nikad dobit.

Dojmovi: Mislim da Japan ima jake šanse da ostvari dobar rezultat u Copa Americi 2019

Meč za preporučit: X-Pac se vraća u Japan prvi put nakon mnogo godina u nekom nasumičnom 8 man tag meču.
HunterDX
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10552
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
6
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la HunterDX »

Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Majko mila šta mi je ovo tribalo

Prvi ikad gauntlet meč u progresivnoj Saudijskoj Arabiji za prvi ikad prestižni Tuwaiq Trophy
Nema šanse da gledam preshow za saudijski house show. Po čemu je prestižna? Šta osvaja pobjednik? Ko je drža prije ovog? Jel Vince samo voli tu rič pa je Cole mora ponavljat? Lana zamotana ko nekakav poklon jebote :lol: :lol: :lol: Radili su poteze šta ja znam vidim Lashley kako stavi nekog u rest hold u meču koji traje dvi minute i samo počnem razmišljat o bilo čemu osim o onom šta gledam. Ne mogu virovat da je Lashley doša u WWE jer su mu rekli da će radit s Lesnarom i sad gubi od R-Trutha u Arabiji. I onda Andrade izađe i ne dobija unutar 3 sekunde i već vidim da će R-Truth dobit US prvaka Andradea jer haha zar to nije prekomično pa priskačem naprid i vidim Rowana i priskačem naprid i haha jebena diskvalifikacija. Koji prestižan trofej nema šta. AJ je tu i nema jobber entrance tako da je prilično jasno šta slijedi. Sviđa mi se šta su naglasili da ako AJ-ev protivnik ne dođe do ringa u 10 sekundi AJ dobiva i onda Taker napravi entrance od 3 ipo ure. Jedan traljavi chokeslam kasnije i prestižni trofej je u prestižnim rukama Takera. Moram reć da Taker dugo nije izgleda bolje vjerojatno jer mu se nije vidila većina tijela. A ne Taker ipak nije osvojia prvi ikad prestižni trofej jer ga je samo ostavia na stoliću, baš me zanima oćemo ga ikad vidit ili spomenit opet.

Eminem vs New Day
Kako Morrison ima dobar entrance theme. Meč je bia ok, teško da bi ova 4 odradili loš meč sem nekog stvarno retardiranog bookinga. Ne sumnjam da će ovo bit najbolji meč na showu. Miz & Morrison su novi progresivni držači prestižnih tag titula.

Generični Meksikanac #1 vs Generični Meksikanac #2
Angel izgleda ne samo ko jobber nego ko da pripada u tag tim s Primom i Epicom, Humberto ne izgleda ništa bolje. Publika ih je prihvatilo otprilike kako sam i mislia da oće, s mješavinom tišine i muka. Jedan od generičnih meksikanaca je dobija prestižni meč za popunit card.

Private Party vs Najbolji hrvač u najboljoj kompaniji na svitu & WWE Presents: Kenny Omega
WWE Presents: Tag Team Wrestling. Formulaično i anemično, mogli su zaminit svu 4 skroz drugim hrvačima tokom meča i sumnjam da bi iko skužia.

Mansoor vs Ziggles
Mansoor je jedina dobra stvar koju smo dobili iz svih ovih pustih Saudijskih showova. Ne njegovi mečeve, samo on ko osoba. Meč se dogodia šta ja znam, Mansoor sad ide nazad u spremu do idućeg Saudijskog showa. On će kroz idućih nekoliko godina vjerojatno bit prestižnih 22-0 u Saudijskoj i onda će ga progresivno pogubit zbog ateizma il nešto.

Mike Lyent vs Sićate se kad se moglo o Ricochetu pričat ko nekom iole blizu Ospreayu po kvaliteti?
Još nisam siguran da se ovaj meč dogodia, trepnia sam i onda je svirala Borkova glazba. Rewinda bi da provjerim al ne gledam ovaj show duže nego šta moram.

Veliki Pes vs King Korbin
Prvi ikad progresivni saudijski meč u kavezu za prestižnu titulu najgoreg cage matcha u zadnjih 10 dana. Jebote radije bi 20 Codya nego gleda ijednog od ove dvojice ikad više.

Bayley vs Naomi
Jebote kako izgledaju glupo s ovim majicama :lol: :lol: :lol: Meč srednja žalost sa dodatnim šlagom možda najglupljeg poteza kojeg sam ikad za finish. Jel Bayley može dobit jedan normalan finisher?
► Prikaži “Spoiler”
Oooooooldberg vs Ide protiv Cene na WM tako da ko je stvarni pobjednik ovog meča
Prvo uzmete cilu jednu kokoš i skinete kožu i stavite sa strane. Onda raskomadat kokoš tako da odrežete prsa i batke. Ostalo je većinom kosti pa to ubacit pečnicu na po ure, zatim izvadit i ubacit u lonac i onda prelit vodom. Dodat celera, luka i češnjaka. Nešto šta može puno dodat kokošjoj juhi je vruća papričica, ali naravno ako ih ne volite ne morate stavit. Uzet jednu ili dvi, prerezat popola i dodat u vodu. Ne triba vadit sjemenke jer to ne čini nikakvu razliku. Uz njih dodat i crnog papra i timijana ako želite. Grijat dok ne prokuha i onda ostavit da krčka par sati, duže je bolje al ako nemate vrimena 2 je dovoljno. Nakon dva sata imate pileći temeljac koji trebate procijedit. Nakon toga očistit lonac, dodat malo ulja u ubacit kožu koju ste raniije ostavili sa strane. Ideja je iskuhat šta više moguće masti iz kože jer je cilj da juha bude masna. Pazite da vatra ne bude prejaka. Kad dobijete masti koliko želite izvadite kožu i ako želite dodajte čili pahuljice. Narizat nekoliko mrkvi i dodat u mast i ostavite nekoliko minuti i onda dodajte malo luka i celera. Onda preko toga prelijte malo temeljca, ne puno samo da deglazirate lonac. Ovo je i idealan trenutak za začinit ostatak temeljca prije nego ga dodamo nazad u lonac tako da stavite soli (i ostalih začina ako želite), promiješajte i probajte.

Najbolje: SD Tag Titule i Mansoor

Najgore: više manje sve ostalo, naglasak na jedva pokretne starkelje

Sveukupni dojam: Kad ste začinili temeljac po želji, dodajte ga u lonac i onda dodajte meso. Malo pojačat vatru al ne toliko da sve prokuha nego dovoljno da meso ne bude sirovo. Nakon nekih po ure izvadit meso i narizat (ili iskidat rukom) na male komadiće. Ovo je i prilika da izvadite hrskavice i onda samo vratit meso u lonac. Ako želite probat nešto novo slobodno kad je sve gotovo dodajte sok jednog limuna. Juhu možete servirat kakva je ili dodat prethodno skuhanu rižu ili manistru.
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11456
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la TheViper »

Eumanus dominira na ovoj temi :D
Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Evo i mišljenja kako gledam.

Preshow Kickoff

Natty vs Semper Fi
Ovo je meč.

Nisam ima pojma da je nova pisma za Smackdown od AC/DC-a, bar nešto pozitivno :D Doduše čak i ovi pažljivo izabrani highlightsi prve epizode SD-a izgledaju katastrofalno, mogu zamislit kakv je bia sam show :lol:

Main Show

HIAC meč između dvi trećine Big Boss Mana za RAW žemsku titulu
Doslovno isti početak ko Sasha vs Charlotte u HIAC-u. Ne znam šta je dosadnije, meč ili komentatori. 0 strukture 0 psihologije samo lista spotova koje moraju odradit šta bi bilo OK da su ti spotovi iole brutalni ili bar zanimljivi/originalni (van jednog jedinog). Reć ću da je druga polovica meča bila puno bolja od prve, da su ga skratili za pola ovo bi bia sasvim OK meč, ovako meh. Beckyn gimmick je davno dosadia al isto tako radije to nego Sashu ko prvaka.

Veliki Pas & Koza vs Snapcase & Parkway Drive
Haha šahovnica na hard camu. Il se bar nadam da je neko u hrvatskom dresu a ne upitnog ukusa u odjeću Ovo je bilo puno bolje nego sam mislia da će bit, DBry još jednom pokazuje da je trenutno i van WWE-a malo ljudi na njegovoj razini. Iskreno mislim da bi ovo bilo bolje kao obični tag meč.

I hear silence in the stands vs Dosadniji Mansoor
Jel ovo ima ikakvu priču na tjednim emisijama? Bilo kako bilo ovo je meč s Randyem u 2019, bilo bi bolje da sam ga priskočia. :lol: LOLRANDYWINS

Još nisu pokrenili breakup priču? vs haha koji kurac je ovaj entrance theme
Jej Azijatkinje su uzele tag titule. Alexa napokon može u singles vode opet, izgubit feud od Nikki al svejedno ić na singles titule dok šta ja znam, Nikki se vrati u NXT? Jedva čekam još 4 horsewomen+Alexa mečeva. Jel Asuka sad heel?

Vratite se u NJPW vs Bar nisi više u ROH-u i surprise partner dobro bi ti došlo vrime u ROH-u
Jel AJ ima neku ozlijedu? Jel zato ne može imat meč duži od 10 minuti? Jel ga zato koriste samo da bi postavili glupi celebrity meč kojeg niko ne zanima?

Cing Corbin King Korbin Long may He reign vs EC3 al bez steroida
Gable stvarno izgleda ko najgeneričniji lik ikad. Mene zanima šta ovaj meč ikome donosi. Osim šta imaš 15 minuti za otić na WC.

11 puta womens champ u WWE-u i žena oko koje se gradi cila divizija vs haha zar neko stvarno misli da će dobit ovaj meč
Vrhunac meča je kad je Cole reka da navija za Jetse i Netse :lol:

Tarpitect vs nemojte zaboravit da je Bray ispod maske
Jebote kako dobar gimmick ovo crveno svitlo. Ako odradiš loš meč i niko ne vidi ništa jel se stvarno dogodia meč? Divovski malj koji nema nikakve težine :lol: :lol: :lol: 20 Curb stompova :lol: :lol: :lol: :lol: DQ u HIAC meču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za nešto šta se već radilo u meču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Raskrvaria mu usta :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobro: Napokon sam odgleda Bloodsport 2 nedavno i stvarno mi je drago šta nije više nešto šta je samo za WM vikend i naravno DBry.
Loše: Ako za 7 dana Bea Priestley dobije Hanu Kimuru i cili HiAC PPV
Sveukupni dojam: ko se sića onog tweeta šta je Seethe izbacia? Da je WWE najbolje hrvanje na svitu trenutno?
Avatar
The A-Lister
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17261
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
3
Lokacija: ZeGej
O meni: Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Nezdravo opsjednut Melodifestivalenom. CM Punk stan. Član Smajlex Armije.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la The A-Lister »

Naišao na ovo dok sam malo gledao stare objave sa foruma :lol: :lol: :lol:
Agreeable af
krisjokicpro je napisao/la:QR_BBPOST
FilipS je napisao/la:QR_BBPOST Zasto ti je Brock Lesnar najdrazi u WWE-u?
Zato sto mi ga je najzabavnije gledat sto god da radi
Lik je jebeni nadopingirani,bijeli Bane s glasom Ariane Grande koji baca ljude priko sebe i boli ga kurac
What's not to like?
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la DVW »

The A-Lister je napisao/la:QR_BBPOST Naišao na ovo dok sam malo gledao stare objave sa foruma :lol: :lol: :lol:
Agreeable af
krisjokicpro je napisao/la:QR_BBPOST
FilipS je napisao/la:QR_BBPOST Zasto ti je Brock Lesnar najdrazi u WWE-u?
Zato sto mi ga je najzabavnije gledat sto god da radi
Lik je jebeni nadopingirani,bijeli Bane s glasom Ariane Grande koji baca ljude priko sebe i boli ga kurac
What's not to like?
Onaj promo Paul say something stupid je živi dokaz tih riječi :mrgreen:
Avatar
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
Postovi: 7500
Pridružen/a: 08 vel 2019, 14:43
5
Lokacija: Negde u beskraju
O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la Master of darkness »

TheViper je napisao/la:QR_BBPOST Eumanus dominira na ovoj temi :D
Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Evo i mišljenja kako gledam.

Preshow Kickoff

Natty vs Semper Fi
Ovo je meč.

Nisam ima pojma da je nova pisma za Smackdown od AC/DC-a, bar nešto pozitivno :D Doduše čak i ovi pažljivo izabrani highlightsi prve epizode SD-a izgledaju katastrofalno, mogu zamislit kakv je bia sam show :lol:

Main Show

HIAC meč između dvi trećine Big Boss Mana za RAW žemsku titulu
Doslovno isti početak ko Sasha vs Charlotte u HIAC-u. Ne znam šta je dosadnije, meč ili komentatori. 0 strukture 0 psihologije samo lista spotova koje moraju odradit šta bi bilo OK da su ti spotovi iole brutalni ili bar zanimljivi/originalni (van jednog jedinog). Reć ću da je druga polovica meča bila puno bolja od prve, da su ga skratili za pola ovo bi bia sasvim OK meč, ovako meh. Beckyn gimmick je davno dosadia al isto tako radije to nego Sashu ko prvaka.

Veliki Pas & Koza vs Snapcase & Parkway Drive
Haha šahovnica na hard camu. Il se bar nadam da je neko u hrvatskom dresu a ne upitnog ukusa u odjeću Ovo je bilo puno bolje nego sam mislia da će bit, DBry još jednom pokazuje da je trenutno i van WWE-a malo ljudi na njegovoj razini. Iskreno mislim da bi ovo bilo bolje kao obični tag meč.

I hear silence in the stands vs Dosadniji Mansoor
Jel ovo ima ikakvu priču na tjednim emisijama? Bilo kako bilo ovo je meč s Randyem u 2019, bilo bi bolje da sam ga priskočia. :lol: LOLRANDYWINS

Još nisu pokrenili breakup priču? vs haha koji kurac je ovaj entrance theme
Jej Azijatkinje su uzele tag titule. Alexa napokon može u singles vode opet, izgubit feud od Nikki al svejedno ić na singles titule dok šta ja znam, Nikki se vrati u NXT? Jedva čekam još 4 horsewomen+Alexa mečeva. Jel Asuka sad heel?

Vratite se u NJPW vs Bar nisi više u ROH-u i surprise partner dobro bi ti došlo vrime u ROH-u
Jel AJ ima neku ozlijedu? Jel zato ne može imat meč duži od 10 minuti? Jel ga zato koriste samo da bi postavili glupi celebrity meč kojeg niko ne zanima?

Cing Corbin King Korbin Long may He reign vs EC3 al bez steroida
Gable stvarno izgleda ko najgeneričniji lik ikad. Mene zanima šta ovaj meč ikome donosi. Osim šta imaš 15 minuti za otić na WC.

11 puta womens champ u WWE-u i žena oko koje se gradi cila divizija vs haha zar neko stvarno misli da će dobit ovaj meč
Vrhunac meča je kad je Cole reka da navija za Jetse i Netse :lol:

Tarpitect vs nemojte zaboravit da je Bray ispod maske
Jebote kako dobar gimmick ovo crveno svitlo. Ako odradiš loš meč i niko ne vidi ništa jel se stvarno dogodia meč? Divovski malj koji nema nikakve težine :lol: :lol: :lol: 20 Curb stompova :lol: :lol: :lol: :lol: DQ u HIAC meču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za nešto šta se već radilo u meču :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Raskrvaria mu usta :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobro: Napokon sam odgleda Bloodsport 2 nedavno i stvarno mi je drago šta nije više nešto šta je samo za WM vikend i naravno DBry.
Loše: Ako za 7 dana Bea Priestley dobije Hanu Kimuru i cili HiAC PPV
Sveukupni dojam: ko se sića onog tweeta šta je Seethe izbacia? Da je WWE najbolje hrvanje na svitu trenutno?
HAHAHAHHAHAHAH kad se sad od smeha nisam slogirao nikad necu. Eumause brate obozavam te. Kad budem skupio pare kupicu ti poslasticarnicu u KG pa jedi dok ne crknes (Ne daj Boze).
You leave when you think it's time
Avatar
The A-Lister
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17261
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
3
Lokacija: ZeGej
O meni: Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Nezdravo opsjednut Melodifestivalenom. CM Punk stan. Član Smajlex Armije.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la The A-Lister »

Moze neko citavu tu ekipu ostaviti negdje u pustinji i da NXTovci sve preuzmu? Jos bolje, neka ih 'zaborave' u Saudiji


@Emirates objavio 1.11.2018. na Evolution temi, vidio dok sam gledao PPV arhivu. Točno godinu dana kasnije upravo se ovo desilo i NXT zvijezde dominirale su Smackdownom tog 1.11.2019. - dan nakon Crown Jewela! Koja slučajnost :lol:
emirates
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9250
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la emirates »

The A-Lister je napisao/la:QR_BBPOST
Moze neko citavu tu ekipu ostaviti negdje u pustinji i da NXTovci sve preuzmu? Jos bolje, neka ih 'zaborave' u Saudiji


@Emirates objavio 1.11.2018. na Evolution temi, vidio dok sam gledao PPV arhivu. Točno godinu dana kasnije upravo se ovo desilo i NXT zvijezde dominirale su Smackdownom tog 1.11.2019. - dan nakon Crown Jewela! Koja slučajnost :lol:
Zaboravio sam da sam to uopce napisao :mrgreen: Mozete me zvati nostradamus prohrvanja :p
slika
Avatar
Jovic
Rank 8
Rank 8
Postovi: 1106
Pridružen/a: 19 pro 2020, 17:31
3
Lokacija: Zvornik- BiH/RS
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la Jovic »

TheViper je napisao/la:
emirates je napisao/la:QR_BBPOST Svaki put kad Jinder retaina titulu, andjeo izgubi svoja krila.
Nisam znao za ovu temu ranije ali hahahah ovo je izjava vijeka,toplo me je nasmijao :lol: .
Avatar
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
Postovi: 7500
Pridružen/a: 08 vel 2019, 14:43
5
Lokacija: Negde u beskraju
O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la Master of darkness »

Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST jel bi C. Ronaldo slavio autogol?

ipak bi zabio
Mislim da je ovo reakcija na Lovrenov autogol u onom 1/2 protiv Rome. :lol: Malo zanimacije
You leave when you think it's time
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11456
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la TheViper »

Fastlane 2017
Robi je napisao/la:QR_BBPOST -Charlottin streak je prekinut na katastrofa način.
-Big Show je nova zvjezda u usponu i razbio je Ruseva sa 10 finišera, tak i treba, Rusev je ionako star i još malo će u penziju. Rusev pod hitno treba postat face, lik je zlato.
-Mahal teška dosada.
-Club retaina, aj bar neš, dajte ih bookirajte jače. Enzo i ovaj nek se maknu iz title picturea.
-Nia je pobjeđena roll-upom, super, sad je slobodno možete obuć u rozo i stavit joj smajliće i srčeka na attire. Nia je trebala ubit Sashu ovdje, al ipak je to raw.
Roman vs Strowman- Još jedan streak gotov, di je Taker? Bravo majmuni jedni. Ljude je previše briga šta Roman nosi na nogama.

-goldberg je od returna proveo 108 sekundi u ringu (ne računam RR) i napravio 2 poteza i sad je on Universal champion? fuck this shit.
I što je najgore lesnar koji je izgubio onak i bio eliminiran će postat prvak na WM, u jebenom squash meču!??!? Nedo im bog da to bude main event. ni lesnar ni brock ne zaslužuju meč na wm, rađe bi stavio mahala, mark henrya i ostale mjesto njih jer rade tisuću puta više i jače neg ovi lijeni starkelje koji sve dobe na tanjur. Aliiii Robiii oni donose pare Vinceu, oni su legende, oni su važniji i ljude je više briga za njih nego ove nove, stfu, 2017. je. Cesaro je bolji od obadvojce zajedno pa di je, čisti primjer, ma i Sheamus je bolji od obadva, većina rostera je bolja od njih. Jedan koji ne može imat meč duži od 2 minute jer bi se polomio il drugi koji lomi kosti jer je jebeno retardiran i nema ni malo mozga, mic skill je obojci zajedno čista nula. Lijenčine koje se ni ne trude više, samo čekam da Vince umre, onda će bit bolje i ostatak punkovog promoa, znate već. Kevin Owens koji je sa Y2Jom nosio Raw, spašavao iz tjedna u tjedan, izgubi od starog dede koji je tolko glup da si razbije glavu prije samog entrancea. Zaslužuju bolje mladi, jedini part timeri koje bi mogo gledat su oni koji su istinske legende WWEa, koji su hrvali jer su voljeli to, ne zbog jebenih para ko ovi, poberu više para u 5 puta šta dođu nego Ziggler, Rusev, Cesaro, Sheamus i ostatak wwea koji su tamo svaki dan, koji svaki dan rade, muče se i prolaze kroz gluposti. FUJ!

jedino mi još ostaje pogledat Nevillea i Galahera pošto svugdje vidim da je MOTN.
Avatar
The A-Lister
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17261
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
3
Lokacija: ZeGej
O meni: Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Nezdravo opsjednut Melodifestivalenom. CM Punk stan. Član Smajlex Armije.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Offline

Najbolji/najsmesniji postovi na forumu

Post Postao/la The A-Lister »

Legenda kaže da je @Robi trebao napraviti the pipebomb 2011. ali zbog travel issues su morali promijeniti plan.
Odgovori