Epizoda 21 - Nikotin

Wrestling e-fed
Odgovori
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57839
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la Sherpa »

Došao je taj dan. Ivan ga je napokon dočekao, izlazak iz zatvora, u kojem je završio zbog pljačke kladionice u kojem je pištolj opalio. Recesija ga je natjerala na to, pošto su mu banke sjele na plaću puno više nego su smjele zbog kredita u Švicarcima. Pravosuđe ga se nije trudilo zaštiti kada su ga banke preveslale, ali su ga vrlo rado usudile kada je ona nesretna cura za pultom kladionice tri dana kasnije preminula u bolnici. Mrzio je sam sebe, mrzio je čitavi sistem, ali je i dalje žalio što nije mogao izaći za Uskrs i provesti isti s bratom, njegovom ženom i nećakinjama. Nema veze. Vidjet će ih danas, ta mu je misao prošla kroz glavu dok je potpisivao papir za otpust iz zatvora. Pobrao je svoje stvari i izašao van.

Uzeo je šteku cigareta i istog trena je zagadio miris zraka na slobodi. Kroz glavu mu je prošlo obećanje koje si je dao kako će prestati pušiti, ali to sada nije bilo važno. Važno je bilo okusiti cigaretu na slobodi. Ionako je znao kako neće biti pušenje to koje će ga ubiti. Planirao je poginuti od metka. Imao je crnu listu u glavi. Šefovi banaka nalazili su se na istoj. Jedna noć, jednog po jednog će srediti. A čak i ne uspije, poslat će vrlo jasnu poruku o kojoj će svi mediji pisati. Nekima će biti heroj, nekima će biti zločinac. Nije mogao znati tko će kako misliti, čak niti kako će njegov brat to predstaviti svojim kćerima. No nije mu bilo važno. Pravo i pravda nisu iste stvari. On je to dobro znao. No bilo je u toj priči stvari koje nije znao. Recimo nije znao da je svaka od cigareta u kutiji prepuna jako skupog otrova kojeg se može otkriti samo najskupljim obdukcijama. Istim onima koje nitko neće izvršiti za osobu koja je dno društva. Nije znao kako je onog trena kada je njegovo beživotno tijelo udarilo u beton netko brzinski zamijenio kutiju cigareta s jednom sasvim običnom. No i taj netko nije sve znao. Nije znao da je Ivan imao USB kojeg je već pola godine skrivao od svih. Onaj koji je trebao biti njegovo junačko djelo.


U mračnoj ćeliji sedeo je Oliver, spuštene glave, u njegov rukama nalazila se titula u koju je gledao: Vidite kako je ovde surovo, posle velike pobede, mi smo razdvojeni, uslovi ovde su tako rigorozni, da ne možemo biti ni u istoj ćeliji.
Telo mi je u ranama, sav sam modar, jedva se krećem, lice mi je tako modro... Sve vreme je izgledao kao da će zaplakati: Meč je bio pretežak za sve nas, borili smo se kao gladijatori, vukli jedni druge po podu, uništavali se medjusobno, oni su bili tako.... hahahaha, oni su bili tako jadni! Imali su nas u šaci, imali su meč! Ali znate kako to ide, kada ste gubitnici privatno i poslovno, onda i ne možete da očekujete bolji rezultat, ponosan sam na svaku svoju ranu, ponosan sam na sve batine koje sam pretrpeo, a najviše na Muju, videli ste kakva je štetočine, a jadni Stevo maler i propali fudbaler! nastavio je da se smeje.
Sada su pred vama novi šampioni! Najbolji tim u ovoj vukojebini. Jedan sam od retkih koji nisu došli ovde zbog teškog života, ovde sam jer volim ovo, a moj san se polako ostvaruje, moji i Lujini dogovori se pretvaraju u realnost. A svi ostali koji žele naše titule neka znaju jednu stvar, kada krenu na njih, počistiće ih OLuja! Pozdrav od novih tag tim šampiona!

'Kako bolje zapčeti show nego riječima naših tag tim prvaka koji su uzdrmali zatvor kao nitko prije njih. Nešto kasnije čuti ćete i patetičnu priču gubitnika. No dok čekate, vrijeme ja da vam predstavimo prvi meč večeri. Onaj koji ste trebali dobiti prošli tjedan, pa su patetični borci zakazali. Ono što morate znati prije nego što krene ovaj meč je to da je u Hrvatskoj ovog vikenda bio Uskrs. Ne brinite, ne želim vam propovijedati o teološkim pitanjima. Želim vam samo ukazati na jedan običaj – farbanje i razbijanje jaja. E pa inspiriran tom idejom gospodin Balkan i gospodin Pisarović će imati meč sa 'zatvorska kučka' stipulacijom. Pobjednik je onaj koji protivnika primi za jaja i obori na tlo. Pobjednik meča dobit će pravo 30 dana naređivati i zapovijedati gubiniku. Gubitnik će postati njegova zatvorska kučka. Može s njime raditi i ono što vam je prvo palo na pamet kada sam kazao ime stipulacije, ako to baš želi'.

Uslijedile su uvodne pjesme boraca, a nakon toga je krenuo prilično intenzivan meč u kojem su i jedan i drugi borac probali sve što je potrebno kako bi oborili protivnika na zadani način. Nakon 15 minuta Pisarović je na opak način primio protivnika za njegovu muškost, ali ga je oborio samo na koljena, nije uspio do kraja. Meč je završio jedno desetak minuta kasnije kada je Mr. Balkan izveo svoj finisher ne nakon toga primio protivnika za jaja, koji nije mogao ustati. Zadovoljivši stipulaciju dobio je svoju zatvorsku kučku na 30 dana.



*kamera snima kut samice gdje Stevo, pognute glave tako da mu duga kosa skriva facu, sjedi u polučučnju uz zid*

Želite predstavljanje, želite par rečenica? Vama štakorima sam već pokazao što trebate znati, da bih vam preuredio kompletnu tjelesnu strukturu ukoliko bi uopće imali muda veća od oraha, potrebna da mi dođete u facu. Hell in a Cell je ostavio poprilične posljedice, od kojih se neki od nas nisu još uvijek oporavili. Ja sam imao sreću da mi ostane samo ovaj ožiljak i par razbijenih rebara, ali moj najbolji prijatelj Mujo je i dalje prikovan za onu tragikomediju što svinje poput vas doživljavaju krevetom. Bit ću čovjek i čestitat Luji i Oliveru na pobjedi. Samo se nadam da im stoji misao negdje u pozadini da će ubrzo opet morati u ring protiv nas, i da ću se tad pobrinuti da obojica ostanu prikovani za krevete, i to na neodređeno, ali otom potom. Glavni krivac za Mujinu situaciju i sve ovo je onaj klaun u smiješnom odijelu, koji vodi cijeli ovaj cirkus. Ne znam kakvu igru vodiš s ovim, no znaj da ću pobijediti tu igru, slomljenu kost po slomljenu kost, i doći do tebe. A tad ćeš žaliti dan kad si prvi put vidio wrestling, ne samo BWA. Željeli ste predstavljanje štakori? Moje ime je Stevo Lopata i uništit ću ovaj pakao iznutra prema van. *pljune na osobu iza kamere, statika, čuju se pendreci*



The Dasher, Alex i Leon imali su idući meč. Uz prilično jasnu stipulaciju. Gubitnici će idućih tjedan dana provesti u samnici. Pobjednik će imati pristup nekim luksuzima, kao što je televizor. U meču od jedno 18 minuta gdje je bilo svega po malo, od jakih udaraca, malo high flying poteza, ali je u konačnici Alex pinao Leona i poslao i njega i the Dashera u samnicu na idućih tjedan dana. Dok mu je jedan od zaštitara uručio daljinski upravljač televizora koje su u tom trenutku postavljali u njegovu ćeliju.



Šime se još jednom vidno nezainteresiran parkirao ispred kamere. Nakon dubokog uzdaha je krenuo govoriti dok je istovremeno čistio nokte.
"Ja i Serđo smo očito vezani sudbinom tako da me ne čudi šta smo zaglavili skupa u ovoj farsi od meča. Nakon onog rata, di smo se na mrtvo ime prebijali i u ringu i van ringa, zaradia je moj respekt. Al u ovom meču će mi i on i Harabaya predstavljat samo prepreke na putu do titule. Prepreke na putu do toga da za one koji nas gledaju izvana budem najgori prvak kojeg je ova promocija vidila ili će vidit. Prepreke koje moram pregazit da bi uništia cili ovaj bolesni cirkus u koji su nas ubacili. Dajem obećanje da će doć trenutak kad nećemo mi bit zatvoreni odi sa stražarima i onim vragom u odijelu, nego će oni bit zatvoreni s nama. Tada će cili ovaj roster, s menom na čelu, višestruko naplatit torturu koju smo prošli."
Nakon što je ustao opet se čuo isti zahtjev za hranom kao i prošli put, međutim ovaj je bio popraćen tupim udarcem. Šime se ubrzo vratio u kadar, vukući za sobom stražara raskrvarenog nosa.
"Uživajte dok možete," je bilo sve što je rekao prije nego je iskoristio glavu stražara da ugasi kameru.



Kamera su uključila u Ghettovenovoj sobi gdje je upravo radio zgobove dok je čekao da mu donesu ručak u ćeliju. Ono što nije na vrijeme primijetio je činjenica da je zaštitar ovog puta ušao u ćeliju. A još kasnije je primijetio, negdje u trenutku kada je umak od šampinjona završio na njegovoj glavi, taman prije nego ga je lakat pogodio u lice, je to da je zaštitar bio Ali. Drugi zaštitar je zaključao vrata i kazao: 'čestitam, sada ste ponovo cimeri.'




Main event je došao na raspored. Šime, Serđo i Harabaya ušli su praćeni svojim ulaznim temama u ring oko kojeg su bili poredani zaštitari s puškama u rukama. 'Odlučio sam malo nadodati na ovotjedni meč, ovo će sada biti lumberjack meč, kada izađete van ringa, ovi fini i pristojni momci neće biti tako fini i pristojni.'

Nakon 10 minuta meča, Harabaya je prvi završio van ringa, opet na identičan način kao i prije tjedan dana. Pojavio se Dark Dude, izvukao ga je iz ringa, a čim više nije imao zaštitu ringa osjetio je nekoliko udaraca kundakom u području rebara. Probao se vratiti u ring, no Dark Dude ga je udario nogom i onesvijestio, uzeo mikrofon i kazao 'Zelim od samog starta da se probijem na vrh kompanije, a nema boljeg nacina nego odmah napasti prvaka. Kako je prvak odlucio da izadje iz meca, propustio je priliku da pobedi i tako sebi obezbedi pauzu. U tom slucaju ja cu ga poraziti i poslati na duzu pauzu'.

Kao i u dobra stra vremena Šime i Serđo su ostali u jedan na jedan. I nakon dvadeset minuta, BWA je dobio novog prvaka. Šime je izveo Baturinu i dovršio meč.
slika
Avatar
TheViper
Globalni moderator
Globalni moderator
Postovi: 11457
Pridružen/a: 25 stu 2016, 19:35
7
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la TheViper »

Odlicna epizoda :D :clap:
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23285
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Ohoho jel to napokon kakva titula zalutala u Split :mrgreen:
slika
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la azo »

Gdje baš gljive nađe :lol: :lol:

Btw odavno nisu bolji promoi bili
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
Avatar
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10432
Pridružen/a: 25 stu 2016, 15:27
7
Lokacija: Zagreb
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Wow, oh wow. Postao sam nakon svog meča

Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Avatar
AleksaVP
Administrator
Administrator
Postovi: 13772
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:42
7
Lokacija: Niš, Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 21 - Nikotin

Post Postao/la AleksaVP »

Zatvorska kučka :lol: :lol: :lol:
Odgovori