Eurovision
Eurovision
Posto nam se blizi ovogodisnji Eurosong mislim da je red i da otvorimo posebnu temu za taj dogadjaj. Jeste li preslusali neku od pesama koje ce ove godine nastupati? Imate li favorite?
Sa obzirom na proslogodisnju "pobednicu" ove godine prognoziram pobedu Georgie.
Sa obzirom na proslogodisnju "pobednicu" ove godine prognoziram pobedu Georgie.
Eurosong 2017
Dobit će opet neka maskota neke "manjine" i ostalih triggeranih libtardskih debila, još jedno političko preseravanje, samo užasnom glazbom. Da je Dojčland poslao Avantasiu možda bi se i pratilo nešta, ovako ih nabijem sve nakurac
Eurosong 2017
Ma ja pratim samo iz navike. Inace slazem se sa @Crocop97 Eurosong je odavno postao politizovano komercijalno smece.
Eurosong 2017
Prosle godine sam pratio da bih se smijao Deenu. Nadam se da cemo opet poslati nekakvu poznatu ublehu da se zabavim.
- LunaticFringeRKO
- Rank 4
- 7
- Status: Offline
Eurosong 2017
Prije sam bio ljubitelj sada ne više jer je sve to politika. Rusije ni nema ove god a svake god su brutalni. Prošle su mi nayy bili sa onom izvedbom iako je malo slicna bila Švedskoj pretprošle ali opet brutalna. Ne sviđa mi se što su sad počeli i ove iz cijelog svijeta ubacivat poput Australije. Aj nek još SAD koji ce imati fala Bogu kog poslat i svake god pobjedit -.- Za Hrvatsku mislim da nece ni u finale uc.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Eurosong 2017
Jako loše stojimo na tablicama i kladama. Ovog puta barem imamo dobru pjesmu, samo mislim da nikako da naši shvati da pjesma koju šaljemu mora biti u skladu sa trendovima popa.
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Eurosong 2017
zadnja dobra pjesma koja je pobijedila na Eurosongu je Lena Meyer Landrut sa "Satelitte" iz 2010. godine! Tada sam zvao za tu pjesmu, i Hrvatska je dala 6 bodova Njemackoj. Prosle godine sam poslao poruku i dao glas Dami Im i pjesmi "Sound Of The Silence" i koliko se sjecam, Hrvatska je bila dala 12. bodova Australiji od žirija, i 6(?) od publike (moj kao glas haha)
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 8
Eurosong 2017
Prošle godine su mi bile dobre Norveška (Icebraker), i Malta (Walk on water). Malta svake godine pošalje dobru pjesmu, a rijetko kad da doguraju na neku veću poziciju.
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Eurosong 2017
Meni je rusija bila najbolja, bila je keči pjesma
Ukrajna je bila među najgorima, no dovila je zbog teme, trend gdje loše pjesme dobivaju, kao i onaj austrijanac/austrijanka/muškarac u haljini/žena s brkovima
Ukrajna je bila među najgorima, no dovila je zbog teme, trend gdje loše pjesme dobivaju, kao i onaj austrijanac/austrijanka/muškarac u haljini/žena s brkovima
- LunaticFringeRKO
- Rank 4
- 7
Eurosong 2017
Istina.. Sad fali da tako i Crna Gora pobjedi ako zna neko o čemu govorim ko je vidio spot i pjesmu. Bez uvrede kolegama iz Crne Gore. Al ne givam fuck za ničim jer to više nije to to. Nakon što je Rusija imala i pjesmu i nacin izvedbe za 10 a pokrađeni su ne pratim.
- Igor
- Rank 8
- 8
- Kontakt:
Eurosong 2017
Za pobijedu je potrebno samo da pošalješ pravu temu, izvođač mora biti polu gay i zabrinut za sve svjetske probleme. A mi pošaljemo ovo:
GENERALNI MENAĐER
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Eurosong 2017
Moldavija
Azerbajdžan
Grčka
Švedska
Portugal
Poljska
Armenija
Australija
Cipar
Belgija
Prošli dalju nakon prvog polufinala
Azerbajdžan
Grčka
Švedska
Portugal
Poljska
Armenija
Australija
Cipar
Belgija
Prošli dalju nakon prvog polufinala
Eurosong 2017
Nisam gledao. Nekako sam izgubio zainteresovanost za takmicenje. Ali prekosutra sigurno gledam.
Eurosong 2017
Ova je meni zadnja dobra i jos mozda Euphoria za diskoteka