Moose
Re: Moose
Pa ima smisla dat push čovjeku kojeg želiš na tv-u u skorijoj budućnosti, puno više smisla nego pokopat ga pa ga dovest
A TNA se tu može i kritizirat što su ga počeli gledat ozbiljno tek kad je wwe pokazao interes, publika govori da želi da ga se pogura još.od povratka u kompaniju
A TNA se tu može i kritizirat što su ga počeli gledat ozbiljno tek kad je wwe pokazao interes, publika govori da želi da ga se pogura još.od povratka u kompaniju
Zadnja izmjena: crocop97, dana/u 19 srp 2024, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ne možeš doneti takav zaključak jer je saradnja manje više tek nova i tek treba da vidimo koga će nxt sve poslati. Grace je najavila da će biti iznenađenja na Slammiversary-u pa ćemo videti.
Ako Hendry i Grace ne odu u WWE kroz par godina, ako ne i ranije, napravit će istu grešku kao Hammerstone i Fatu kad su ostali u MLW-u. Koliko god da mi je TNA najbolja kompanija, oni su tu iscrpili sve opcije
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Baš to, mala bara koju prerasteš
Moose je uvijek tu negdje, al nikad nije top lik. Jel što popravio promo? Jer nije bio loš, al nije bio ni dobar
Moose je uvijek tu negdje, al nikad nije top lik. Jel što popravio promo? Jer nije bio loš, al nije bio ni dobar
Moose sad ni ne dobija dovoljno prostora za promo unutar svog stablea i kad dobije opet ne bude nešto specijalno, tu bi baš trebali poradit na prezentaciji Moosea kao vođe stablea. Bio je jako dobar tijekom reigna u kojem je izgubio od Alexandera, ali otad se nije približio toj razini.
Ali Moose se inače dobro nosi kao prvak, ima super ulazak, izgled, meni je u ringu sjajan, samo bi ga mogli još bolje prezentirat. Nije pomoglo ni što je prije ovog reigna bio skoro u low cardu i što nije imao dobrih programa.
Ali Moose se inače dobro nosi kao prvak, ima super ulazak, izgled, meni je u ringu sjajan, samo bi ga mogli još bolje prezentirat. Nije pomoglo ni što je prije ovog reigna bio skoro u low cardu i što nije imao dobrih programa.