Tom Pestock
fka Baron Corbin
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Status: Offline
Re: Baron Corbin
Šta je ovo
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
- Status: Online
A ranije se predobro oblačio.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
oko mene svi me vole
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Hlače, i ja sam bio zbunjen na prvu
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Prije 6 godina držao US Titulu, a 2017. osvojio MITB koji je neuspješno unovčio. Od tada nije imao nekih većih uspjeha, izuzev umirovljenja Kurta Anglea koje su tretirali kao nešto nebitno, što je apsolutno sramotno s obzirom na to kakva je legenda bila u pitanju. Trenutno, koliko sam pohvatao, je uparen s JBL-om. Zvuči kao nešto što bi moglo funkcionirati, pa ako netko tko gleda WWE (Dynamite) može da kaže kako to ide...
Bum-ass Corbin je bio zlato od gimmicka i moraju ga vratit. Imalo bi smisla pošto se višestruki bankroti događaju Savršeno je odradio tu ulogu.
Bum-ass Corbin je bio zlato od gimmicka i moraju ga vratit. Imalo bi smisla pošto se višestruki bankroti događaju Savršeno je odradio tu ulogu.
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
- Status: Online
Meni je bezveze iskreno, pojavljivanje JBL- a mi je uredu jer je odličan heel, ali "wrestling god" mi nikako nije gimmick za Corbina. On je meni bio najbolji kad je bio siromah i propalica. Corbin je čovjek koji je nekima jako loš meni solidan ali svakako nije za one najveće stvari koliko god se trudili.
"Mene ovdje nitko ne pita
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
Sinonim za loše stvari u WWEu. Šta reći. Jedina dva perioda kad mi je bio zanimljiv jesu kad je bio Angleov Constable i kad je bio siromašan. Ovo ostalo mrka kapa.
20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Corbin zapravo može biti solidan lowcarder, ali on je stalno predstavljen više nego što vrijedi i više od onoga što je zanimljiv
Meni je njegov prvi gimmick bio najbolji, falilo je da malo više bude misteriozan i mogao bi makar da bude u MC sceni.
Ovako nije za neku ulogu iznad jobbera, svaki put kada on dobije meč, umre i jedan deo wrestling fana u meni.
Nikada mi neće biti jasno zašto ljudi poput njega i Bliss dobijaju svoje minute u programu.
Ovako nije za neku ulogu iznad jobbera, svaki put kada on dobije meč, umre i jedan deo wrestling fana u meni.
Nikada mi neće biti jasno zašto ljudi poput njega i Bliss dobijaju svoje minute u programu.
Ali kad pogledate on nema nikakvih uspjeha. Jednom je imao US titulu i tjt ja mislim. Kao Mr. MITB failao keširanje, KotR realno nebitna stvar. Predstavljaju ga bitnijim nego što bi trebalo ali u isto vrijeme mu ne daju ništa. Jako čudan fenomen.
20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
Ja imam utisak da neko želi da ga gura, ali da je i taj neko svestan da ne poseduje kvalitet, pa ga održavaju koliko je moguće, čisto da ljudi znaju za njega.
Svakako je mašina za pokopavanje, Rollins je 2019. izgubio sav momentum kada su imali feud.
- Dalmatian
- Rank 11
- 3
- O meni: 1X član mjeseca
Najbolje da je imao gimmick Tužni Corbin to je baš perfektno odigrao,šteta što je to jako kratko trajalo.
私はイーサン・カーター三世です
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Bliss barem ima dobar mic work.HunterDX je napisao/la: ↑14 pro 2022, 11:06 Meni je njegov prvi gimmick bio najbolji, falilo je da malo više bude misteriozan i mogao bi makar da bude u MC sceni.