Tom Pestock
fka Baron Corbin
Tom Pestock
ovdje mozete raspravljati o jednom od naj heel likova koji se trenutno nalaze na Smackdownu
Baron Corbin
Svidja mi se kako ga grade kao dominantnog heela, ocekujem da ce uskoro dobiti sansu sa IC titulu, ali pre toga da iz feuda sa Kalistom izadje kao pobednik.
- AlenB
- Administrator
- 8
- Status: Offline
Baron Corbin
Meni je on super. Nije odličan u ringu, ali je dovoljno zanimljiv i gimmick mu je super. Dobro ga bookiraju na SDu i slažem se da bi bio dobar IC champ down the line.

- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Baron Corbin
ne svida mi se, čini mi se da je nekako previše umišljen kao osoba, barem je tako bilo sudeći po Breaking Ground-u
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
- Sake
- Rank 12
- 8
Baron Corbin
Nasljednik Takerovog streaka.
I ne zaboravite da niko nikada nije kick-outao iz End Of Daysa

- AlenB
- Administrator
- 8
Baron Corbin
According to The Wrestling Observer Newsletter, one of the plans coming out of the brand split is for Baron Corbin to be a lead heel on Smackdown. He will be built up as a big opponent for Randy Orton later in the year. WWE is also looking into changing Corbin up a bit, including new music and “other changes” that were not clarified.
Mislim da mu promjene nisu potrebne, ako su ga već krenuli graditi kao ovakvog neka takav i ostane. Meni je njegova ulazna pjesma dobra.
No, drago mi je da će biti u mixu za WWE titulu uskoro.
Mislim da mu promjene nisu potrebne, ako su ga već krenuli graditi kao ovakvog neka takav i ostane. Meni je njegova ulazna pjesma dobra.
No, drago mi je da će biti u mixu za WWE titulu uskoro.

- Sake
- Rank 12
- 8
Baron Corbin
On mora biti MITB. Ne vidim ko drugi. Harper, Rowan, Dillinger, Kane i Ziggler sigurno ne. Nakamuri neće dat MITB. Styles i Owens već imaju neke šanse. Zayn je jobber. Tako da Corbin.
Još uvijek niko nije kick-outao iz End of Daysa
Još uvijek niko nije kick-outao iz End of Daysa

- ejdzejp1
- Rank 11
- 7
Baron Corbin
ne trebaju mu nikakve promjene, samo je neko moje mišljenje da prije nego što osvoji main titulu treba mu dati mid card title run, ali ok sam sa tim da dobije šansu protiv Ortona (još uvijek je rano da osvoji titulu)

Baron Corbin
On je odlaskom Miza na Raw meni favorit za MITB, ali treba da ga cash ina sto kasnije, naravno ako ga osvoji.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 8
Baron Corbin
Pa šta nije na kraju Corbin napravio End of Days, a Ambrose kontriro u Dirty Deeds?
Yes Sir!

- AlenB
- Administrator
- 8
Baron Corbin
Pa Ambrose je kontrirao End of Days u Dirty Deeds, no Baron ga nikad nije izveo niti je Ambrose time napravio kickout na njega.