Esport
Virtualna kompetitivnost
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Esport
zašto je njemačka njemačka, a balkan vukojebina? zato
PS: milica dobio spot u LECu, tako da će (po prvi put, ako me pamćenje služi) i srbija imati predstavnika u najjačoj europskoj League of Legedns ligi.
evo link na jedan novi intervju s njime. zapravo se čudim kako je tek sada dobio priliku, pošto je bio jako talentiran, ja sam ga prvi puta vidio prije par godina. no to više govori o tome koliko je konkurencija dobra, koliko je sjajnih midlajnera europa pružila ovoj igri.
https://www.redbull.com/rs-sr/intervju- ... -kovandzic
PS: milica dobio spot u LECu, tako da će (po prvi put, ako me pamćenje služi) i srbija imati predstavnika u najjačoj europskoj League of Legedns ligi.
evo link na jedan novi intervju s njime. zapravo se čudim kako je tek sada dobio priliku, pošto je bio jako talentiran, ja sam ga prvi puta vidio prije par godina. no to više govori o tome koliko je konkurencija dobra, koliko je sjajnih midlajnera europa pružila ovoj igri.
https://www.redbull.com/rs-sr/intervju- ... -kovandzic
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Esport
Upravo sam odgledao rainbow 6 siege glavni turnir sezone. Bilo je fantastično finale. Vidio podizanje čekića koji je trofej (odlična ideja!) I sada dovršiti mtg world championship - također finale. I također do sada fantastičan turnir. Koji vikend za esport
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Esport
Čisto nešto da imate na umu.
Kako se sportska događanja diljem svijeta odgađaju i kako mnogi neće imati što gledati, želim ukazati na to kalo esport je taj koji vam može biti dostupan u tom periodu.
Prvo, da se razumijemo, esport je isto odgodio ili otkazao skoro sve svoje live događaje, no stvar je u tome da oni mogu nastaviti natjecanja tako da dogovore da svaki igrač igra iz vlastita doma. U izolaciji, bez da potencijalno širi virus. Ne igraju od doma, zato što je igrati u dvoranama na top razini bolje - kontrolirani uvijeti i osjetno bolji internet, koji je jednak za sve. Ako jedam ima probleme, svi ih imaju.
Zato, ako vam fali nešto kompetitivno za gledati, pronjuškajte po twitchu i youtubu.
Kako se sportska događanja diljem svijeta odgađaju i kako mnogi neće imati što gledati, želim ukazati na to kalo esport je taj koji vam može biti dostupan u tom periodu.
Prvo, da se razumijemo, esport je isto odgodio ili otkazao skoro sve svoje live događaje, no stvar je u tome da oni mogu nastaviti natjecanja tako da dogovore da svaki igrač igra iz vlastita doma. U izolaciji, bez da potencijalno širi virus. Ne igraju od doma, zato što je igrati u dvoranama na top razini bolje - kontrolirani uvijeti i osjetno bolji internet, koji je jednak za sve. Ako jedam ima probleme, svi ih imaju.
Zato, ako vam fali nešto kompetitivno za gledati, pronjuškajte po twitchu i youtubu.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Esport
Kako nema sporta, pozivam vas da probate gledati esport
League of legends ima 'polufinale' i finale ovaj vikend. kako u europi (počine za 10ak min) te u sjevernoj americi predvečer.
Ako želite riskirati i probati gledati, javite dat ću link i odgovarati na pitanja da probate shvatiti kaj se događa.
League of legends ima 'polufinale' i finale ovaj vikend. kako u europi (počine za 10ak min) te u sjevernoj americi predvečer.
Ako želite riskirati i probati gledati, javite dat ću link i odgovarati na pitanja da probate shvatiti kaj se događa.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
-
- Rank 12
- 8
- Kontakt:
Esport
Bez predencija da ulazim u raspravu oko esportsa jer očigledno imamo drugačije stavove i shvatanje toga ali koja je poenta da gledaš stream, video snimak ili šta već kako neko drugi igra igrice. South Park je pravio epizodu oko toga, zašto bolje ne uzmete vi i igrate League of Legends ili koju već igru Hajde razumem sport zašto gledamo drugačiji je koncept, razumem konjske trke, ove klikere što je Sherpa postavio, razumem i šah ali ovo ne razumem majke mi
Jel to neko izgubio partiju PES-a pa je ljutEumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Da se mene pita izbrisa bi ikakav multiplayer iz psotojanja
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Esport
Ali je isti princip. Igraš nogomet s frendovima, a gledaš najbolje od najboljih (profesionalce) kako igraju. Isto je i ovdje, igraš igru i onda gledaš na kojoj razini igraju oni najbolji. Takičko nadmudrivanje kojeg nema u partijama koje ti igraš.