Za ROH je debitira 2013. ako se ne varam, titulu uzea 2019. tako da 6 godina. Uostalom glavna titula se nikad ne bi tribala davat ko nagrada za lojalnost.
Matt Taven
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- Status: Offline
Matt Taven
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Matt Taven
Pardon, nisam Čitao kak spada, pošto na wiki piše roh od 2009, kad je zgeda imao jedan meč
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Matt Taven
I moja je greška donekle pardon, radi za ROH još od 08 al koliko znam nije posta punim članom rostera do 13. Al po meni je to sve nebitno, kad pogledaš šta je sve osvojia, a koliko fanove jednostavno nije briga za njega, pa to je apsurd. Pogotovo ako ćemo reć da je/skoro je u kompaniji već 10 godina. Npr. druga je osoba u povijesti ROH-a koja je grand slam prvak, jedini prije njega koji je dobija tu čast je Christopher Daniels i jedini nakon njega je Jay Lethal.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Matt Taven
Znam, al zajebano je kada ti je netko toliko vjeran. Čak da si i ti šef roha bi stavio titulu na njega. Samo kažem, način i vrijeme su bili loši. Ko da je bio heat potez koji to nije bio.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Matt Taven
Samo izgovor. Ova nova promocija im smeta. A taven sigurno nije toliko ime da te smeta što se tamo pojavi. Puno veća imena su sva ova meksička
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
Matt Taven
Čudan mi je ovaj wording CMLL competitor, zar je CMLL toliko veći od AAA Ili manji pa će se borit za no.2 misto
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Matt Taven
znaš kaj. to je zajebano pitanje. po onom što sam ja shvatio, aaa je puno bolje medijski pozicioniran, veća tv eksponiranost, i čak bi se moglo reći da su puno više wwe stil.
dok je cmll finanijski bolji, čak je i arena mexico u njihovom vlasništvu, te su puno više pravi lucha libre, te imaju bolji gate nego aaa.
dok je cmll finanijski bolji, čak je i arena mexico u njihovom vlasništvu, te su puno više pravi lucha libre, te imaju bolji gate nego aaa.