Be the Booker - natjecanje

Kockarnica, be the booker...
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Dynamite 7 »

MITB: Učesnice sa Raw-a su bile:Naomi ,Asuka (koja je izgubila titulu od Alexe Bliss na WM),Rhea Ripley i Charlotte Flair,a sa Smackdowna:Carmella,Natalya,Billie Kay i Liv Morgan.Charlotte je pobjednica meča za kofer.
Sasha Banks je branila titulu protiv Biance Belair: (koju je već pobjedila na WM) i uspješno je odbranila titulu i na MITB.

Smackdown: Sasha izlazi i govori kako je već drugi put savladala Belair,kako je ona The Boss i da ne postoji žena u WWE koja je sposobna da je pobjedi.U tom trenutku izlazi Charlotte sa svojim koferom i kaže da je na Raw-u rekla Alexi,a sad će i njoj:Nećeš moći biti mirna i opustiti se ni jednu sekundu dok ja imam ovaj kofer,pratim svaki tvoj korak, svaki korak Sasha Woooooooooo!Charlotte ode a Sasha ostane zbunjeno gledati.

Smackdown :Sasha izlazi i kaže da je nije briga sto Charlotte ima kofer da je ni ona niti bilo ko drugi neće pobjediti sa koferom il bez njega.Kaže da je spremna na borbu u svakom trenutku, i savjetuje Charlotte da kešira na Alexi ako neće da bezveze potroši kofer.Charlotte ovaj put nije tu zato što je ona članica Raw-a pa nije toliko često na Smackdownu.

Raw:Charlotte dobije pitanje o Sashinoj izjavi,samo se nasmije i kaže da je ne zanimaju Sashine gluposti.

Smackdown:Sasha ima meč sa Ruby Riott koju pobjedi,a nakon meča dolazi Shayna Baszler i udara Sashu.Na Backlashu imamo Shayna vs Sasha.

Smackdown pred Backlash,: Ding Dong Hello! Gošća je Shayna Baszler.Priča o meču koji će imati sa Sashom na Backlashu.Govori kako Sasha ne zna koliko je ona opasna i kako jako udara,još izvrijeđa Sashu riječima da je gubitnica koja je često gubila bitne mečeve.Bayley sluša intervju i smije se vidi se da uživa da sluša uvrede na račun Sashe.Sashi dosadi da to sluša pa ulazi da se obračuna s njima solidno joj ide dok ne dođe Nia Jax i njih tri je savladaju.Kad dođe Charlotte njih 3 odu Charlotte ponosno stane na Sashu sa koferom u rukama,ali kaže ovo ti je prva opomena vidiš da nisi spremna,drugi put te neću opomenuti i odlazi bez da proba da cashira.

Backlash: Sasha poslije velike borbe zaključa Shaynu u Bank statement Nia gleda,ali ne može da pomogne Shayna ne može izdržati i tapka.Kad je Sasha slavila napale su je sa leđa i Sasha ostaje ležati,Charlotte dođe i krene da napadne Sashu,Sasha je vješto okrene i počne udarati,Flair izlazi iz ringa a Banks ostane stajati i digne pojas.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
The A-Lister (B.L.)
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17351
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
4
Lokacija: ZeGej
O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Online

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la The A-Lister (B.L.) »

Dynamite 7 je napisao/la:QR_BBPOST Uskoro ide 1 dio moje priče: bio sam dobar dio otkucao,ali slučajno mi se obrisalo pa moram ispočetka :blush: .
Osjećam tvoju bol :cry: :cry: :cry:
Avatar
The A-Lister (B.L.)
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17351
Pridružen/a: 01 tra 2020, 19:11
4
Lokacija: ZeGej
O meni: Mali od skandala. Osnivač ŠAS-a. Student Poslovne ekonomije. Baby Lasagna stan. Pobjednik Dnore 2025.

🇺🇦🇵🇸🇦🇲
Status: Online

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la The A-Lister (B.L.) »

4 HW – od Raw after Wrestlemania 35 do Raw, 27th May 2019. (1.dio)

Raw, 8th April 2019
Otvaramo show. Uz ogromne ovacije publike izlazi naša dvostruka prvakinja Becky Lynch! Ulazi u ring i zahvaljuje publici za veliku podršku. Govori o tome kako je za nju potpora WWE Universa velika moć, ali s velikom moći dolazi o velika odgovornost. Obećaje da će opravdati velika očekivanja koja publika ima od nje. Prekida je Charlotte koja ulazi u ring. Poručuje Becky da nije ovdje da joj čestita. Osvrće se na finiš meča od sinoć i pokazuje snimku na kojoj je evidentno da Rondina ramena nisu bila dolje, što znači da pobjeda nije regularna. Becky proziva Rondu i poziva ju da dođe u ring da to ona kaže. Charlotte prekida i govori da nije stvar u Rondi, nego o SmackDown Women's tituli koja je Charlotte nepravedno oduzeta. Izaziva Becky na uzvrat za SD Titulu na MITB PPV-u, na što Becky pristaje. Ali Charlotte dodaje jedan uvjet: da se ne ponovi Wrestlemania, meč će biti Submission meč. Becky pristaje i imamo staredown.
Iiconics imaju svoj tipičan cringe segment i likuju zbog osvajanja Tag Team Titula na WM. Govore da su najbolje i Titule su dokaz toga blablabla… Njihovo kurčenje prekida Bayley i govori o važnosti Tag Team Titula. Priča o sebi i Sashi i kaže da se Titule ne bi ni uvodile da nije njih. Poziva Sashu u ring, ali Sasha ne dolazi. Za to vrijeme Iiconics napadaju Bayley s leđa i bježe s titulama.

SmackDown, 9th April 2019
Charlotte ima meč protiv Naomi koji dobiva, a kroz publiku izlazi Becky. Charlotte i Becky se susreću u ringu. Nakon još jednog kraćeg staredowna Charlotte udara Becky i nastavlja ju napadati. Izbacuje ju iz ringa i uzima pojas te ga diže u zrak. S leđa ju napada Asuka i zatim ona diže pojas.
U backstage intervjuu Asuka govori kako ne može glumiti budalu i smatra da zaslužuje uzvrat za Titulu koju je izgubila od Charlotte. Najavljuje da je spremna za onoga tko pobijedi na MITB-u, a da nitko nije spreman za nju.

Raw, 15th April 2019
Becky, za promjenu, ne želi govoriti o SD Tituli. Pošto je ovo Raw, vrijeme je da učinimo nešto sa Raw titulom. Kaže da je spremna za bilo koga te zaziva open challenge. Nakon nekog vremena, čujemo poznatu muziku. Natalya ulazi u ring. Govori o svojoj veličanstvoj karijeri te napominje Becky da joj ovaj title shot nije nagrada nego zarada za sve što je radila u karijeri. Prekida ju Beth Phonenix! Ista spika, velika karijera itd. I ona želi meč. Becky daje prijedlog. Pošto za MITB nema plan za Raw Titulu, njena ideja je ovo: idući Raw, Beth vs Natalia, pobjednik ima Title meč na MITB-u. Obje pristanu i vidimo rukovanje u znak poštovanja.
U backstageu vidimo Bayley kako traži Sashu ali ju nigdje ne nalazi.

SmackDown, 16th April 2019
Meč Bayley i Asuke pobjeđuje Asuka. Izlazi Charlotte i drži prodike i jednoj i drugoj. Napada Asuku što ju je kukavički napala prošli tjedan. Ruga se Bayley jer više nema prijateljice da joj pomogne. Bayley joj govori da je ona sposobna i želi to dokazati tako da ju pobijedi. Izbije mali verbalni sukob između dvije, koji prekida novopečeni SmackDown GM Paul Heyman. Najavljuje meč Asuka & Charlotte vs Bayley & Sasha idući tjedan. Pita Bayley hoće li se Sasha pojaviti, na što Bayley klima glavom.

Raw, 22nd April 2019
Gledamo uzbudljiv meč između Natalye i Beth koji pobjeđuje Natalya. Becky izlazi u ring i čestita Natalyi. Drži joj mali motivacijski govor u kojem kaže da želi vidjeti najbolje od nje na MITB-u. Natalya zahvaljuje i izlazi iz ringa, a u ring ulazi Charlotte i nasrće na Becky te ju krene brutalno mlatiti. Natalya se vraća u ring i spašava Becky. Beth za to vrijeme napada Charlotte.
Za idući tjedan najavljeno Natalya & Beth Phoenix vs Becky & Charlotte.

SmackDown, 23rd April 2019
Asuka i Charlotte čekaju u ringu. Bayley ulazi u ring zabrinuta. Sashe nema na vidiku. Charlotte sa strane umire od smijeha, što naljuti Asuku koja govori Charlotte da prestane. Je li joj žao Bayley? Dolazi do Bayley, izgleda da je tješi… Vraga je tješi, udara ju šakom! Bijesna govori sucu da pokrene Handicap meč! Gledamo nekoliko minuta kako Asuka i Charlotte muče Bayley. Asuka guši Bayley i tako završava meč. Liječnici pomažu Bayley. Za to vrijeme, Charlotte, oduševljena Asukom koju je upravo vidjela, nudi ruku. Asuka odbija i odlazi usput govoreći nešto na japanskom.

Raw, 29th April 2019
Gledamo uigran tim Beth i Natalye i dvije suparnice Charlotte i Becky koje uspijevaju parirati suparnicama unatoč nesuglasicama. Ipak izvlače deblji kraj te Natalya pinuje Becky na rollup. Pobjednice odlaze iz ringa i slave s publikom, a za to vrijeme Charlotte i Becky imaju svađu o tome tko je kriv za poraz. Dolazi do naguravanja koje prerasta u tuču. Osiguranje ih uspijeva smiriti i razdvojiti.
Za sutra najavljen KO Show sa Becky i Charlotte.

SmackDown, 30th April 2019
Bayley ima intervju u backstageu gdje govori kako neprestano razmišlja o događajima proteklih tjedana. Govori da mora zaboraviti na to i fokusirati se na večerašnji meč protiv Sonye Deville.
Bayley uspijeva pobijediti Sonyu, ali dolazi Asuka. Približava se Bayley i opali joj šamar. Bayley uzvraća, nakon čega ju Asuka udara sa knee strikeom. Liječnici opet moraju ukazati pomoć Bayley.
KO show. KO poziva Charlotte koja dolazi u ring. Govori o Becky koja se iz nekog razloga nije pojavila. Smatra ju kukavicom i govori da je nema jer je shvatila da se ne može nositi s pritiskom toga da je dvostruka prvakinja. Želi čuti njenu izjavu. Becky dolazi iz publike. Charlotte zbunjeno pokušava shvatiti čemu ta gromoglasna reakcija publike. Okreće se i Becky ju napada i zaključava u dis-arm-her. Charlotte u ogromnoj boli bježi iz ringa. Becky uzima mic i zaključava segment riječima: Ovo je moja izjava!

Raw, 6th May 2019
Becky poziva Natalyu u ring, a ona dođe. Becky zahvaljuje Natalyi na pomoći od neki tjedan i čestita na poštenoj pobjedi prošli tjedan. Poraz nije bio ugodan ali drago joj je vidjeti da će se boriti protiv nekog legitimnog. Tu zaoštrava govor i kaže da to ne znači da će biti blaga prema njoj i da joj je titula iznad svega. Natalya ima slične planove. Ulaze Alexa Bliss i Nikki Cross. Zezaju ih da se očito ne slažu te da postaje nesuglasice. Izazivaju ih na meč idući tjedan. Natalya i Becky se pogledaju i u isto vrijeme kimnu glavom. Imamo dogovor.

SmackDown, 7th May 2019
Imamo 5 sudionica MITB meča. Tražimo zadnju. GM Paul Heyman najavljuje da ćemo ju dobiti večeras te main eventom SmackDowna proglašuje meč između Asuke i Bayley.
Na titantronu vidimo Becky koja je odlučila uzeti malu pauzu i ostati doma jedan dan. Govori kako je spremna za Natalyu i Charlotte i da se obje trebaju paziti.
Imamo main event Asuka vs Bayley. Meč protiče u dominaciji Asuke, dok se Bayley brani ali hrabro odolijeva napadima. Asuka gubi strpljenje i napada Bayley izvan ringa powerbombom u barikadu. Vuče Bayley koja se ne da, udara Asuku nemilice. Uzima ju na stol i penje se na turnbuckle. Elbow drop Bayley na Asukuuu!!! Sudac odbrojava! Bayley ulazi na 7, a Asuka ostaje vani! Bayley ide u MITB meč! Idući tjedan gledamo ju u 3v3 Raw vs SmackDown Tag Team meču.

Raw, 13th May 2019
Unatoč dominaciji, nesuglasice koštaju Becky i Natalyu pobjede. Natalya gubi živce te udara Alexu Bliss stolcem što uzrokuje DQ. Okreće se prema Becky i odguruje ju. Napetost se može rezati nožem, ili kako se već kaže. Međutim, neugodne trenutke tišine prekida Charlotte. Ulazi u ring i govori Becky da ovakva nervozna nema šanse te se sprda s Natayom jer ne izgubila živce. Becky i Natalya spearuju Charlotte u isto vrijeme, a zatim imaju zadnji staredown prije MITB-a.
Za SmackDown najavljen Title meč između Becky i Asuke.

SmackDown, 14th May 2019
SmackDownov MITB tim (Bayley, Dana Brooke, Ember Moon) dobio Raw Team (Lacey Evans, Ruby Riott, Tamina) nakon što je Bayley pinovala Taminu.
Kvalitetan meč Becky i Asuke koji se manje-više temeljio na pokušaju da jedna i druga izvedu svoj submission. Meč se prekida kada se Charlotte umiješa i napada Becky, a za Asuka neodlučna se povlači, a nju napada Bayley. U ringu izbija opći kaos.

WWE Money In The Bank 2019
Ženski MITB. Prvi meč na cardu. Uzbudljiv meč. MVP definitivno Bayley. Publika zdušno navija za Bayley koja nikako da dobije priliku da se popne na ljestve. U jednom trenutku imamo situaciju. Bayley i Riott na ljestvama, ostale brawlaju vani. Bayley baca Riott sa ljestava na ostale. Sama je gore, ali dolazi Asuka i baca Bayley sa ljestava! Bayley nije pri svijesti! Riott se prva uspijeva pridići, penje se na ljestve i osvaja MITB. Bayley shrvana shvaća što se desilo i odlazi uz ovacije publike. (WON: ***¾)
Becky vs Natalya. Treći meč na cardu. Pristojan meč, ali Becky dominira i unatoč otporu Natalye lakše od očekivanog dolazi do pobjede nakon dis-arm-hera. (WON: **¾)
Becky vs Charlotte. Predzadnji, sedmi meč na cardu. Još bolji meč od prethodnog, Charlotte dominira ali se Becky ne da unatoč tome što se vidi da ju je prethodni meč malo umorio. Submission meč kao i ostali, ali vidimo i neke fora spotove. U jednom trenutku Charlotte uzima stolac i napada Becky. Becky se snalazi i udara Charlotte po nogama! Stavlja joj ruku u stolac i radi dis-arm-her za pobjedu i obranu titule! (WON: ****)

Raw, 20th May 2019
Becky ima promo u kojem govori o pobjedi nad Natalyom kojoj čestita na trudu ali zna se tko je glavni. Govori o tome kako joj je cilj ispisati povijest, a upravo to planira napraviti 7.6. u Saudijskoj Arabiji. Govori o Super Showdown PPV-u i dogovoru da će imati meč za Raw Women's Titulu. Govori o meču kao jednom od najvećih trenutaka ženske evolucije koju ona trenutno vodi. Prekida ju Beth Phoenix koja ulazi u ring. Smatra sebe savršenom protivnicom i zahtijeva meč za titulu. Becky kaže da svaki put želi sve jačeg protivnika, te daje prijedlog. Ako Beth idući tjedan na Rawu pobijedi Natalyu, ima meč. Beth pristaje.

SmackDown, 21st May 2019
Bayley ulazi u ring. Pokušava nešto reći, ali ne može. Dolazi Becky. Tješi ju govoreći da je ona heroj i da je zaslužila pobjedu. Nudi joj Title meč večeras. Bayley u nevjerici ipak skupi snage da pristane i zahvaljuje se za priliku.
Kakvih dvadesetak minuta. Proletilo. Vrlo zabavan meč, izjednačen, sa nekoliko nearfallova gdje se činilo da Bayley uzima titulu. Publika vrlo uživljena u meč. Na kraju Bayley pokušava Bayley To Belly koji Becky kontrira u rollup pa dis-arm-her za pobjedu. Becky zagrli Bayley i diže njenu ruku u zrak uz ovacije publike. (WON: ***¾)
Ulazi Ruby Riott i teasa cash-in, ali ne uradi ništa konkretno i vraća se u backstage.

AEW Double Or Nothing
Vidimo meč između Nyle Rose i Emi Sakure. Emi je tu puno iskusnija ali nema šanse protiv Nyle koja uzima pobjedu. Nyla uzima mikrofon i govori kako je najbolja u AEW i kako tko god došao nema šanse protiv nje. Trenutni neugodne tišine… I BOOM! Svima poznata muzika! Je li moguće? Je, je, je! Sasha Banks je ovdje! Ali što radi ovdje, nije li ona u WWE-u? Gledamo staredowm nje i Nyle. Sasha udara Nylu i skida jaknu, ima AEW majicu? Sasha Banks je All Elite! Publika je oduševljena!

Raw, 27th May 2019
Kompetitivan meč između Natalye i Beth. Premda ima meč protiv prijateljice, ima želju za mečem protiv Becky. Želja je dovoljno jaka i Beth pobjeđuje.
U backstageu Beth poručuje u intervjuu da je spremnija nego za bilo koji drugi meč karijere.
Bayley ulazi u ring i govori o recentnim događajima. Kaže da je zadnjih par mjeseci za nju bilo najteži period života. Izgubila je titule za čije je uvođenje godinama radila, gubi bitne mečeve, ali što je najvažnije, izgubila je najbolju prijateljicu. U suzama govori da se ne osjeća kao ona Bayley koju je Mick Foley prije skoro tri godine najavio kao novo ime na Rawu. Kaže da je pritisak postao neizdrživ i da napušta SmackDown, i da nije sigurna hoće li se vratiti. Publika je u šoku, ali ustaju i skandiraju Bayley. Bayley je izvan sebe. Napušta zgradu. Izlazi van, a kolona ljudi skupila se u hodniku i plješću joj. Je li moguće da je WWE u 48 sati izgubio dvije konjožene?

Nastavlja se…
Zadnja izmjena: The A-Lister (B.L.), dana/u 16 ožu 2021, 04:03, ukupno mijenjano 1 put.
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Dynamite 7 »

Raw nakon Backlasha: Charlotte izlazi i govori kako možda sinoć nije uspjela,ali da još uvijek ima kofer i da je pitanje vremena kada će ga iskoristiti.Kasnije ima meč protiv Dane Brook koju pobjedi tako što je stavi u figure 8.

Smackdown nakon Backlasha:Sasha izlazi, govori kako je ponovo odbranila titulu kako je nepobjediva i da Smackdown nikad nije imao bolju šampionku.U tom trenutku izlazi Bayley i kaže joj da je ona prva Grand Slam šampionka,i da je imala najduži reign.Sasha je podsjeti da joj upravo ona uzela tu titulu i onda još jednom odbranila.Izbija kraća tuča u kojoj Sasha na kraju ostane stajati,a Bayley se iskotrlja iz ringa.Za naredni Smackdown je najavljen non title meč Sashe i Bayley.

Smackdown:Gledamo najavljenu borbu Sasha vs Bayley. Sasha se sprema da uradi Banks statement,ali tad čuje muziku od Charlotte,dok je gledala Charlotte kako polako ide prema ringu,Bayley je okrenula i pobjedila na Roll up.Charlotte se zadovoljna smije i ode,dok Bayley likuje a Sasha ljutito gleda.

Smackdown: Gledamo Ding Dong Hello! u kom Bayley priča o događajima iz prošle sedmice.Govori kako je pobjedom dokazala da je bolja od Sashe i da zaslužuje priliku za titulu na Extreme Rulesu.Prekida je Natalya koja tvrdi da je najbolja svih vremena i da baš ona zaslužuje priliku za titulu.Adam Pearce kaže da će kasnije imati borbu u kojoj će pobjednica dobiti borbu za titulu na Extreme Rulesu.Natalya uradi Bayley Sharp shooter,ali Bayley krajnim naporom dolazi do konopaca i uhvati se za njih.Kasnije Bayley uradi Bayley to belly i pinuje Natalyju za pobjedu.

Smackdown pred Extremen Rules:Ponovo gledamo Ding Dong Hello! u kom Bayley pušta video u kom se vide svi njeni dobri trenutci protiv Sashe Banks uključujući i pobjedu od prije 2 sedmice.Tada Sasha nogom razbije vrata koja stoje u ringu i skoči na Bayley.Izbije velika tuča koju spriječe ostale žene sa Smackdown rostera.Jedna drugu gledaju i prijete.

Extreme Rules: Gledamo sjajnu borbu ,Bayley je na početku imala inicijativu i nanijela Sashi puno štete Kendo Stickovima i stolicama.Bayley se zaleti da skoči sa konopaca ali promašuje,tada je Banks preuzela kontrolu i bacila Bayley van ringa,zabila je u ogradu i takođe udarala stolicom.Sasha stavi nekoliko stolica na Bayley i skoči na nju.Bayley je nemoćna i Sasha koja jedva dođe do nje pinuje je za pobjedu.Tada čujemo muziku od Charlotte koja brzo trči prema ringu sa svojim koferom prema iscrpljenoj Sashi.Onda je uslijedio šok čuje se muzika od Becky publika je oduševljena i vrišti od sreće Becky trči sa Kendo Stickom i počne udarati Charlotte.Kada je Charlotte pala ,Becky je bacila na komentatorski sto i uradila armbar.Sudije su došle i odvojile Becky od Charlotte.Sasha zbunjeno gleda iz ringa,Becky odlazi,a Charlotte ostane ležati van ringa,a Bayley se ranije iskotrljala iz ringa i otišla.Ovim scenama se završava Extreme Rules.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
It’s my birthday
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la DVW »

Meni je ostalo dva parta. Polako. Glavno da smo svi počeli. Paralelno ću pisati jedan BTB nevezano za takmičenje u onoj temi do jer mi je sinula luda ideja.
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Dynamite 7 »

Ja sam mislio večeras izbaciti još jedan dio,ali mi je nešto mrsko pa ću ipak sutra.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
Markovic619
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10312
Pridružen/a: 20 lip 2019, 23:14
4
Status: Online

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Markovic619 »

Sjebali ste temu skroz, ne zna se ko pije a ko placa...

Trebali ste ovo sve pisati u obicnoj btb temi i onda kad napisete cijeli story, spojite u jednu temu i ovdje postate. Da se to moze lakse procitati. A i puno ljepse ce izgledati.
Avatar
Dynamite 7
Rank 13
Rank 13
Postovi: 17455
Pridružen/a: 05 kol 2020, 19:12
3
Lokacija: Island of relevancy
O meni: 😒😒😒
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Dynamite 7 »

Markovic619 je napisao/la:QR_BBPOST Sjebali ste temu skroz, ne zna se ko pije a ko placa...

Trebali ste ovo sve pisati u obicnoj btb temi i onda kad napisete cijeli story, spojite u jednu temu i ovdje postate. Da se to moze lakse procitati. A i puno ljepse ce izgledati.
Ja sam samo radio kao što su i ostali prije mene.
WRECK EVEYONE& LEAVE.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
It’s my birthday
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la DVW »

Markovic619 je napisao/la:QR_BBPOST Sjebali ste temu skroz, ne zna se ko pije a ko placa...

Trebali ste ovo sve pisati u obicnoj btb temi i onda kad napisete cijeli story, spojite u jednu temu i ovdje postate. Da se to moze lakse procitati. A i puno ljepse ce izgledati.
Možemo ih spojiti kad napišemo, a tema je ispravna. Natjecanje za natjecanje.
Avatar
Markovic619
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10312
Pridružen/a: 20 lip 2019, 23:14
4
Status: Online

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Markovic619 »

DVW je napisao/la:QR_BBPOST
Markovic619 je napisao/la:QR_BBPOST Sjebali ste temu skroz, ne zna se ko pije a ko placa...

Trebali ste ovo sve pisati u obicnoj btb temi i onda kad napisete cijeli story, spojite u jednu temu i ovdje postate. Da se to moze lakse procitati. A i puno ljepse ce izgledati.
Možemo ih spojiti kad napišemo, a tema je ispravna. Natjecanje za natjecanje.
Pa imamo vec jednu temu za raspravu. Samo kazem da bi ljepse izgledalo.
Avatar
DVW
Rank 11
Rank 11
Postovi: 4862
Pridružen/a: 09 stu 2018, 21:09
5
Lokacija: Bosnia and Herzegovina
O meni: Spending time by learning geography and history!

Other hobbies: movies, traveling, talking about politics...
It’s my birthday
Status: Offline

Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la DVW »

Smatram da je potpuno svejedno.
Avatar
Hangman98
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 17740
Pridružen/a: 25 ruj 2021, 16:11
2
Lokacija: Bosna i Hercegovina
Status: Online

Re: Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Hangman98 »

Kako bi bookali Punkov run u WWE?
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57674
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Re: Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Sherpa »

ovo možemo vratiti, ako ljudi imaju interesa.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Re: Be the Booker - natjecanje

Post Postao/la Rio146 »

Uuu može ja sam za
Yes Sir!
slika
Odgovori