Epizoda 15 - Matrix

Wrestling e-fed
Odgovori
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57151
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Sherpa »

Pauza je napravila svoje. Nekada prepuna školska dvorana sada je bila ispunjenija nego kada je kompanija krenula s poslom, ali niti blizu najboljih dana. Onih istih kada smo dobili prvog prvaka, ili kada je samo jedan čovjek ostao stajati nasred ringa u suludoj borbi za pamćenje. Nije bilo reklama, niti letaka, samo riječ koja se prenosila sa osobe na osobu. I u tom cirkusu neki jednostavno nisu ni čuli da se BWA vratio u grad.

Zadnjih dana Janković je gledao to vražje hrvanje od jutra do sutra, zato je i dobio pet kila u tjedan dana. Stan mu je mirisao na pizzu, toliko ih je naručio da su mu jučer čak iz pizzerije dostavili jednu koju i nije naručio, i to o svom trošku. A kutije? Nagomilale su se, zajedno sa limenkama energetskih pića koje su ga držale budnim, često u kombinaciji s kavom. Ne sjeća se u kojem trenutku je shvatio, ali to je bilo kao kada se u crtiću čovjeku pojavi lampica iznad glave. Shvatio je da ne treba doći kao 'on', nego da treba personu. No kakvu? Pa ako je sve vezano uz tu prokletu srednju školu, vrijeme je da se i on vrati u nju. Ili barem na to kakav je bio tada. Sjeo je u auto, otišao do roditelja, rekao im je samo da treba nešto s tavana. Tamo je uzeo prašnjavu kutiju, a iz nje je izvadio dugačko kožno odijelo. Zalizao je kosu, stavio crne naočale, obukao cipele. Izgledao je kao loša kopija agenta Smith iz Matrixa. I tek tada je odraz u ogledalu uputio smiješak, ovo je baš ono što je trebao. Jedno mu je sada ovaj trbuh malo smetao za zakopčati kaput, al' sama činjenica da stane u nešto što nije obukao od faxa kada mu je Jelena rekla da izgleda grozno i od kada stoji na tavanu, je bila bolja od tih par kila viška.

I upravo takav se pojavio pred svom tom publikom. Osjećao se kao kada je prvi puta išao na spoj s Jelenom, imao je kamen u trbuhu punih tjedan dana. I nije očekivao takav osjećaj. Držao je predavanja, govorio pred sudnicom, a kasnije i pred opasnim oružjem novinara, onim smrtonosnim diktafonima, to jest mobitelima u ovo današnje doba. A sada, kada je govorio u ringu neke wrestling kompanije, koja je po dekretu suda 'njegova', osjećao se grozno. Prva stvar na dnevnom rasporedu bila je najaviti to Alexa, o kojem je samo čuo, no do sada ga nije vidio. Čak nije ni znao da će doći. Imao je samo njegovu riječ, preko mobitela, koju je prenio drugi hrvač.

Nakon dvije minute čekanja u ringu se pojavio Alex, izgledao je… izgledao je drugačije. Kao da je ovih nekoliko mjeseci izvuklo nekoliko godina iz njega. Kraj njega je išao Leon, kojem je nešto ranije vratio motor, no nije mu rekao gdje je bio zadnjih nekoliko mjeseci, niti što se točno dogodilo. Možda bi Leon u nekoj drugoj prilici inzistirao, ali bilo je nešto u pogledu zbog kojeg ovog puta nije htio to napraviti. Još dvije minute je stajao u ringu, kao da ne poznaje pojam vremena, a onda je progovorio: 'Bilo je ovo gadnih nekoliko mjeseci. Ako mislite da je ono što se vama događa, problemi na poslu, s financijama ili u odnosu s drugim ljudima, nešto što zaslužuje pozornost, onda se gadno varate. Vi niste vidjeli stvari koje ja jesam, vi niste prošli ono što ja jesam. I obećao sam kako će netko platiti zbog toga. No dok ne nađem krivca, ovdje ću odrađivati mečeve koje mi novi šef dogovori'.

I dok je to izgovarao na ulazu u dvoranu se čuo prilično ironičan pljesak. Bio je to Mr. Balkan. 'Ovakvih priča sam čuo mali milijun, jadnih malih ljudi koji smatraju da su njihovi problemi najveći na svijetu. No mnogi od njih nisu shvatili kako sve te probleme se da lako srediti. Novcem. A najlakše je do novca doći tako da ih izvučeš od budala. Onih koji dođu za stol i odu od njega bogatiji za jedno novo iskustvo – iskustvo gubitka. Pa, vrijeme je da tebe netko nauči kako se to postiže.'

Ušao je u ring i Alex je krenuo prema njemu, no Mr. Balkan mu je rukom dao znak stop. Krenuo je rukom u džep te izvadio jedan žeton. 'Nije novčić, ali možemo igrati pismo glava, ako padne pismo naučit ću te danas gubitku, no ako nije, morat ćeš još malo čekati.' Bacio je novčić, pokazao je na glavu, a onda se samo okrenuo i otišao van ringa uz silno negodovanje publike.

Nakon njih na red su došli Andrej i Dario, nekada poznati kao DNA. I na čuđenje mnogih, bili su u dobrom raspoloženju, družili se, slikali selfije, pokušavali stišati svo negodovanje publike, istovremeno se trudeći da ih niti jedna od tih prljavih ruku ne dotakne. Ušli su u ring, a Andrej je uzeo mikrofon: 'Svašta se događalo zadnjih mjeseci, no Dario i ja smo shvatili jednu vrlo važnu stvar. Ova glupa kompanija nije dovoljna da uništi naše dugogodišnje prijateljstvo. Mi smo veći od toga, mi smo jači od toga. Mi smo DNA. Mi smo oni koji trebaju ganjati pojas tag tim titule, mi smo oni koji trebaju biti na naslovnicama svih relevantnih medija u zemlji. Trebamo dobiti vlastiti reality show, no prije toga nam BWA treba svakome dati privatnog vozača, ako već želi da budemo u ovoj zabiti.' Za to vrijeme je Dario ismijavao publiku i klimao glavu na sve što je Andrej kazao. A onda su uzeli mobitel kako bi napravili selfi. Dario je uzeo mobitel kako bi napravio sliku, no istu nije napravio pošto je udario mobitelom Anreja po glavi. I tako nekoliko puta, zatim ga je krenuo udarati nogama. Andrej se uspio izvući, a mikrofon koji je bio usred ringa sada je držao Dario: 'Dragi moj, ovo ti je novo doba, doba u kojem se moraš reinventirati kako bi bio relevantan. Ti si tako pase, tako dvijetisućesedamnjesta. Ti si uteg oko vrata, ti si kao loše sjenilo kojeg neka glupa youtuberica stavi na sebe, iako je potpuno jasno da ono ne stvara stil. No možda najvažnije, ti si moja loša kopija.'

Taman je Dario izlazio iz ringa uz negodovanje publike, a pored njega su prošli Mujo i Stevo, noseći srebrninu tag tim prvaka. Dario im je samo usput dobacio kako imaju sreće, pošto on za sada neće ići na njih, no to ne znači kako mogu mirno spavati, pošto je samo pitanje vremena kada će on imati tu titulu, kao i ostale titule. Tag tim prvake to nije omelo, nastavili su do ringa, ušli u njega, te kazali kako je bilo nestvarno što tako dugo nisu mogli hrvati, a samim time niti braniti titulu. No baš zato su je spremni braniti bilo gdje bilo kada.

Ali Shadi i Ghettoven dolaze do ringa, a ovaj potonji uzima mikrofon: 'yo, yo, yo ljudi. Dobro vas je ponovo vidjeti. Baš kao što je dobro ponovo biti u ovom ringu. Ali i ja smo spremni prihvatiti izazov kojeg ste bacili, pa 'ajmo, odmah sada odmah.' I dok je taman sudac Jernej krenuo prema ringu, pojavili su se Luja i Oliver: 'Nemre to tako, i mi smo tu kako bi uzeli titule koje nam pripadaju, nismo mogli ranije izaći, pošto smo se morali pošteno predstaviti novom šefu'. Vrlo brzo je krenulo prepucavanje između sva tri tima, sve dok se Janković nije pojavio i kazao kako ćemo imati meč koji će odlučiti tko će biti prvi izazivač i kako mogu odmah krenuti.

Ghettoven i Ali su pokazali jako dobru formu, dominirali su dobrim djelom meča, a onda su Luja i Oliver počeli koristiti svaku priliku kako bi stvorili prednost. Tu su Ghettoven i Ali ponovo krenuli s razgovorom oko toga trebaju li oni napraviti isto kako bi došli do prilike, Ghettoven je smatrao kako da, Ali je smatrao kako je put poštenja pošten. I ta rasprava je postala osobna, pošto je Ali potpuno slučajno udario Ghettovena, kada se Luja sagnuo. I dok je Ali odmah otišao vidjeti kako je njegov prijatelj, small package i jen, dva, tri. Alija to nije pretjerano smetalo, pošto mu je bilo važnije vidjeti kako je Ghettovena, koji je imao veću glavobolju od načina na koji su izgubili nego od udarca koji je primio. Ponovo su se počeli prepirati, no odlučili su kako će to srediti van ringa i vidjeti što i kako dalje.

Dasher i Serđo su imali idući meč koji je trajao nekih deset minuta, a u konačnici je završio bez pobjednika. Sudac je izbrojao do deset, pošto nakon što su izašli iz ringa su jedan drugoga stopirali da uđe u isti. No ni kraj meča nije okončao ono što je počelo, naguravanje i prozivanje. Ponajprije zbog toga što je Serđo kazao kako je Dasher izdajica, kako bi prodao i mamu za tri boda.

Šime je održao govor u kojem je pozdravio publiku koju dugo nije vidio, a onda ga je prekinuo Step koji je smatrao kako je nepotrebno predstavljati čovjeka koji je poznat po tome što nema pojas i po ničemu drugome. Kako bi trebalo predstaviti njega, čovjeka koji je došao osvojiti pojas. Te najavio kako će to pokazati idući tjedan, kada će Šime postati poznat po tome da će biti prvi koji će pasti od njegove ruke.

Za kraj je ostao main event gdje je Tarik došao s titulom, spreman je braniti. Publika je krenula skandirati Harabaya, no isti se nije pojavljivao. A onda je Tarik zatražio sudca da pokrene meč i odbrojava. Na devet je bio na koljenima već slaveći pobjedu kada se odjednom iza njega stvorio Harabaya, Tarik to nije shvatio, sve dok nije bilo prekasno. Ustao je okrenuo se i instatno pobrao fabrički reset. Iduće odbrojavanje koje je sudac napravio stalo je na tri. BWA je dobio novog prvaka.

I dok je Harabaya slavio, Tarik je otišao kod novog šefa. Janković je mislio kako ga čekaju batine, očekivao je kako će Tarik to napraviti i kako će idućih dana biti više u bolnici nego doma. Barem je pomislio kako će smršaviti pošto je bolnička hrana smeće. No Tarik je samo rekao i kazao kako je napravio veliku pogrešku, kako nije bio spreman za ovo, kako mu glava nije na pravom mjestu te kako napušta kompaniju u potrazi za motivacijom. Minutu kasnije iza njega u ured je ušao Leon, no razgovor nije počeo pošto se na parkiralištu čula eksplozija. Motor kojeg mu je Alex baš danas vratio polako je nestajao u plamenu…
slika
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la TheBesir »

Zanimljiva epizoda,sviđa mi se feud sa Serđom.
@AlenB Are you ready? :palica: :D
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la AlenB »

Svakako ;)

Super epizoda
slika
HunterDX
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10552
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
6
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la HunterDX »

Dobra.
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Get hype :D
slika
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Lujaa »

Zanimljivo
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la azo »

Dobro za sad, daj bre Rio kaj se duris na mene non stop :mrgreen: :mrgreen:
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Rio146 »

Pa kako se nebi ljutio kad te frajer dobije na small package, a i udaraš mene umjesto njih. Šta bi ti trebao čestitat? :mrgreen:
Yes Sir!
slika
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la TheBesir »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST a i udaraš mene umjesto njih
ko se tuče taj se voli
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Lujaa »

@Rio146 @TheBesir Moj small package vredi vise od vaseg prijateljstva. :cool: :D
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la TheBesir »

Kojeg prijateljstva sine?
Avatar
HBK
Rank 10
Rank 10
Postovi: 2883
Pridružen/a: 23 pro 2016, 21:29
7
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la HBK »

Odlična povratnicka epizoda. :clap:
@Eumaus The Swineherd jesi li spreman za susret sa mnom :mrgreen:
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 15 - Matrix

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

HBK je napisao/la:QR_BBPOST jesi li spreman za susret sa mnom
Ko se igra s vatrom :shhh:
slika
Odgovori