Braun Strowman
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
- Status: Offline
Re: Adam Scherr
Čitao sam negdje teoriju da će se Strowman i Wyatt vratiti na clashu i koštati Romana titule, Roman je sve započeo protiv njih i kao možda mu se to sad vrati.
Ipak ja ne vjerujem u to.
Ipak ja ne vjerujem u to.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Re: Braun Strowman
A jes' ograničen k'o balkon... umjesto da suti i ima ok povratak te poradi na PR-u i pojavi na drustvenim on nastavlja po starom.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Status: Online
Omos ga je vjerojatno blokirao
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Kakva debilčina na kub.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Ajde sa mu je to gimmick i heel work. Ajde da ne želi raditi na indy sceni pa da je ti odluka. Al nije ništa od toga. Njegova indy kompanija je propala, a on kao hrvač je miljama lošiji nego što je ec3
Sad me zanima taj meč da vidim jel bio potpuno sranje
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU
Lowkey u mom slučaju nisi daleko od istineEumaus The Swineherd je napisao/la: ↑06 stu 2022, 20:58 Samo ste ljuti na njegov narativ i šta vi svoj ne kontrolirate
I lik misli da je za pohvalu što wwe radi za Saudijce, svako s imalo mozga bi se pokrio ušima i pokušo potisnut tu činjenicu kad podiže pare s računa.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Pričajte šta hoćete, ali taj čovek drži ovu titulu duže od 4 i po godine, doduše negde ju je zaturio pa je ni ne nosi, niti je brani, ali 4 i po godine držati neku titulu u današnje vreme!
Neka se čuva Samartino, oboriće on i taj rekord, a onda se juri i The Fabulous Moolah.
Neka se čuva Samartino, oboriće on i taj rekord, a onda se juri i The Fabulous Moolah.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Napredovao po pitanju fizičke spreme i u ringu, iza sebe ima nažalost neiskorišten momentum i propalu promociju. Najveći fail je bio poraz od Lesnara na Crown Jewelu 2018. Osvojio je Universal Titulu protiv Goldberga 2019. i imao prilično loš reign. Možda nije najbolji big guy, ali trebali su ga puno bolje iskoristiti. Koliko znam vratio se u WWE. Ima li neki značajan feud i zašto ne?
Previše omražen zbog svojih komentara na twitteru. Neiskoroštena WWEova prilika. 2017. je gorio ali feedali su ga Lesnaru nekoliko puta i tu je završio. Universal title reign mu ni ne mogu računati jer ga je osvojio kao zamjena ali feud sa Brayom mi je bio solidan.
Meni je on umro kao lik kada je na EC 2018. sve pobacao i eliminisao samo da bi ga Reigns zavrsio. On onome na WM 34 da ne pricam.
Stvorili od njega debila koji je trazio handicap meceve za titulu iako je u istim jednom izgubio pojas.
Stvorili od njega debila koji je trazio handicap meceve za titulu iako je u istim jednom izgubio pojas.