Gunther

Ali uvijek ćemo ga zvati WALTER

Zabava ponedjeljkom
Odgovori
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Re: Gunther

Post Postao/la Sherpa »

Meni nije problem vrijeme držanja pojasa ako je isto pamtljivo. Recimo roman je imao dobru priču dok je držao pojas, ali kako je vrijeme odmicalo sve oko njegove titule je postalo zaboravno. I znalo se da ga neće rušiti do WM što dosta utječe.

Gunther mi je tu recimo u puno boljoj situaciji.
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović

Post Postao/la KOMANIA »

Sherpa je napisao/la: 10 lis 2024, 20:40 Gunther mi je tu recimo u puno boljoj situaciji.
Gunther sa IC ili misliš sada?
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Općenito, imao je ok priče, ok mečeve, vidi se da ga se gradi dugoročno

Recimo to je ono što Roman nije imao, nekoga tko izgleda kao da bi mu mogao uzeti titulu, i to je za mene jako ubilo njegov run s titulom. pogotovo kada dodaš mu je pričom samy trebo uzet, owens, pa čak i cody na prvoj večeri
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Elite je napisao/la: 10 lis 2024, 20:12 A jbg, nekima je bezveze da neko predugo drži pojas, onda kao dosadi. Ljudima prosto ne možeš udovoljiti. :mrgreen:

Što se tiče novog Blodlajna, moje mišljenje je da im hitno treba dati neku bitnu pobedu protiv Romana ili Kodija (ne za titulu naravno) u suprotnom, završiće kao Neksus svojevremeno ako nastave sa serijom poraza.
1. Ovo
Toliko Trips preteruje s dugim reignovima i onda nešto bude kraće i sad to ne valja, pa samo još i sa ženskim tag team treba da budu duži reignovi pa da gledamo izmene samo na WM i SS i to je to... :lol:

Mislim ta divizija i titule su najnebitnije na rosteru, iako čak dobijaju više prostora od muških tag team posebno ovih s Rawa, ali opet nije preterano bitno, bolje neka ih bar izmenjuju žene iz srednjeg carda, nek se nešto dešava.

Bio sam protivnik za žensku midcard titulu na mainu, ali treba uvesti jednu, naravno nikako 2, jedna bi imalo smisla, pa na jednom brandu ona na drugom tag team, inače po meni midcard pojas u ženskoj diviziji je jako dobar za diviziju i razvoj što imamo i na NXT-u i u AEW-u, dok su mi upravo najdosadniji delovi WWE-a i TNA-a ženska tag team divizija, mislim da je to jako zajebano za bookiranje jer su ženski rosteri svuda dosta tanji i ne vidim previše potencijala u tom delu ženske divizije.

2. Pa uzeće nešto i Bloodline, ne bi se složio da su u Nexus problemu, posebno što jedino Jacob baš valja ovi su svi precenjeni za svoje pozicije, ali to je što je.

Imali su oni jak Booking od WM, ali sad je Solo vezao poraze, trebalo bi da pina Reignsa, koji bi naravno bio zaštićen, negde na CJ recimo u nekom obliku meča, Solo/Reigns verovatno.

A što se tiče Codya, nema više šta da traži s Bloodlineom, nema više smisla, jedino Cody-Rock u budućnosti, on je završio sa Solom i dva puta ga je dobio, Cody treba da se okrene Owensu, pa i Ortonu što pre...
Zadnja izmjena: KOMANIA, dana/u 10 lis 2024, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Sherpa je napisao/la: 10 lis 2024, 21:44 Općenito, imao je ok priče, ok mečeve, vidi se da ga se gradi dugoročno

Recimo to je ono što Roman nije imao, nekoga tko izgleda kao da bi mu mogao uzeti titulu, i to je za mene jako ubilo njegov run s titulom. pogotovo kada dodaš mu je pričom samy trebo uzet, owens, pa čak i cody na prvoj večeri
Ma kod Guntherovog bookinga će se teško naći neka zamerka, nadam se da neće izgubiti od Codya u nebitnom meču za nebitnu "titulu", kao što rekoh Cody može biti zaštićen i neće mu škoditi poraz, ovom itekako hoće ukoliko ga bude bilo i to može biti jedna od zamerki...
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Gunther treba uzeti titulu kada se bude borio za nju. A cody je nakon što je uzeo titulu (za mene) loše bookiran. I to je problem kojeg WWE ima, s bookiranjem faceova osim 'ganja pojas'. Ganjanje pojasa znaju dobro napraviti, ali jako dobrog fejsa nakon što uzme isti ne baš.
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Simon je napisao/la: 10 lis 2024, 20:00
Drago mi je što je Breakker ostao heel, ali da nikako mu ne treba još jedan poraz, ako ide na Jeya ponovo odmah, ispravnije je da vrati titulu nego da ovaj zadrži.

Kao što ti reče za Logana, jeste nepopularno mišljenje i ja kažem da je titula izgledala bitno kad se on pojavljivao, ali šta je problem, slabo se pojavljivao, u trećoj odbrani ju je izgubio od LA Knight-a, to je bio reign od 270+ dana, to nikako nije dobro, LA sad za 40-50 dana imao 3 odbrane...
Ali da, kada je Logan imao programe, to je izgledalo baš bitno, i ovaj poslednji build pred SS je baš goreo i sad je titula kod Knighta, on je tu svaki show, prošo je Santosa, Kaisera, ajde to je onako baš filler, sa Andradeom i Carmelom je već malo ozbiljnija priča, šteta što ne priključe Nakamuru, mogao bi da odradi solidan feud sa njim za titulu, Nakamura u midcardu može da izgleda dobro i mislim da bi oni imali zanimljivu dinamiku kroz feud, sa Stylesom je LA već imao feud pa nisam baš za to ali to bi bilo top za titulu, možda se KO spusti tu nakon što završi s Codyem, tako da ima tu materijala, da i Jimmy sad, Jacob, treba i da povuku okidač sa raspadom Wallera i Theorya i da ovaj drugi turna...

Što kažeš za Bloodline, Solo treba da bude jako građen kad je već dobio ovo što sad radi, tu su gde su, ali posle kad se završi taj program, jebe mi se i za Sola i za Tonga braću, nek turnaju Jacoba face i nek ih razbije u maniru Batista-Evolution, i da se Jacob podigne kao solo wrestler nakon toga...
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Sherpa je napisao/la: 10 lis 2024, 22:03 Gunther treba uzeti titulu kada se bude borio za nju. A cody je nakon što je uzeo titulu (za mene) loše bookiran. I to je problem kojeg WWE ima, s bookiranjem faceova osim 'ganja pojas'. Ganjanje pojasa znaju dobro napraviti, ali jako dobrog fejsa nakon što uzme isti ne baš.
Slabi protivnici, slabiji i roster na SD-u, a posledica je ta što su Reignsove godine tog terora tamo sve stavile jako niže, i onda ga Cody skine, isti taj Cody koji je isto dosta jako građen do titule, uzme titulu koja je baš na visokom nivou i treba da radi sa zgaženim rosterom, Draft loše odrađen, Ortona čuvaju, Raw ima mnogo više opcija a i WHC nije tolko visoko pa mnogi tu mogu da izgledaju dobro jer su ujednačeniji...
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

I sve to je problem koji to nije pol godine, to je problem koji je već dulje vremena tu. A čak nisu dobro odradili niti onaj dio da naglase (karikikram) roman nije imao meč s bivšim prvakom drewom. Daješ naznake kako su ti ljudi oni koji bi ga mogli srušiti. Čisto da se i ti kao gledatelj pitaš, e a što bi bilo da su njih dvojca imala meč. Što bi bilo da je roman morao protiv gunthera. Pogotovo kada zgaziš cijeli roster.

Stinice + planiranje. Jer mislim da bi uvijek trebao imati barem 6 ljudi koji su na sličnom nivou u tom top cardu. To nije teško održavati. Sada nisu daleko od toga, iako su i dalje zbog svih pizdarija s ujedinjenjem pojasa stavili codya i romana daleko iznad svih
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Reigns zapravo dobio Drewa na Survivor Seriesu, šampion vs. šampion

Ali suština je da su godine nečeg što je rađeno loše posledice ovog i zato neke stvari ne mogu tek tako da se reše, ali ide se u dobrom pravcu po nekim predikcijama za WM card recimo ili nakon te WM 41 to bi moglo da bude još dosta bolje po meni, ali videćemo sve...
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

drewa sam karikirao jer se ne sjećam sa kime je sve roman imao meč

I rade se neke promjene koje mi se sviđaju. no i neki problemi, i dalje su cody i reigns postavljeni iznad svih barem stepenicu.
slika
Elite
Rank 9
Rank 9
2

Post Postao/la Elite »

A tako je oduvek bilo u svakoj WWE eri. Uvek su imali jednog, eventualno dvojicu koje su dizali iznad rostera. Izuzetak je jedino RA gde je većina bila jednako građena. Zato mi je to najdraža era.
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
7

Post Postao/la SwitchBlade »

Papa H ide old school pokazujući snimke svojih top momaka koji pobjeđuju druge top momke iz suparničkih promocija.

slika
SwitchBlade
Rank 11
Rank 11
7

Post Postao/la SwitchBlade »

Svetogrđe.

slika
Odgovori