Croatian Wrestling Organization
CWO Pro Wrestling Academy/Promotion
Croatian Wrestling Organization
@Sherpa Oh. Vidi vraga prije sam pokusavao pa mi nije dalo
- Sake
- Rank 12
- 7
- Status: Offline
Hrvatska ima novog profesionalnog hrvača – Deno Babić debitirao prošli tjedan!
Širimo se.
Čestitke Denu.
Čestitke Denu.
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Hrvatska ima novog profesionalnog hrvača – Deno Babić debitirao prošli tjedan!
puno srece
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Re: Croatian Wrestling Organization
Nista ne bi od ovoga.
Sto ne bi moglo biti. Jokic mi se cini kao neko ko je ozbiljan u svojem poslu. Jos ako su imali svoje ljude u tri grada onda to i nije mala stvar.
Mozda naivno zvucim al ovo je moje misljenje.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 8
viewtopic.php?p=269654#p269654
Yes Sir!
A sta cemo sa tim da Ilic mozda pogresno predstavlja pro wrestling.? Ako se ne varam nekoliko njih sa foruma je isto ovo reklo.Rio146 je napisao/la: ↑04 sij 2022, 04:23viewtopic.php?p=269654#p269654
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 8
Ja ne osuđujem Ilića samo zato jer dečko nešto radi. Treba mi usporedba s nečim da mogu reći, ovo mu je bilo dobro a ovo nije. Daj neki blueprint kako bi po tebi mogla izgledati uspješna promocija u Hrvatskoj ili na balkanu? Ja mislim da to nije moguće.Jovic je napisao/la: ↑05 sij 2022, 01:01A sta cemo sa tim da Ilic mozda pogresno predstavlja pro wrestling.? Ako se ne varam nekoliko njih sa foruma je isto ovo reklo.Rio146 je napisao/la: ↑04 sij 2022, 04:23viewtopic.php?p=269654#p269654
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
po meni on ima atitjud eru u glavi kada radi show, što je vrijeme pregazilo. nemam ja ništa protiv takvih mečeva, al kada ti cage meč izgled kao da je netko maznu armaturu s gradilišta, gdje je pritom jedan mora držati da se ne bi raspala, to nije baš najbolje predstvljanje uz ono gdje je po wrestling danas. A to je znati osnove prije nego raditi gimmick mečeve
Ja nemam ideju za to zato sto je to dosta kompleksna tema pogotovo za balkanske prostore gde ljudi odmah kad cuju za pro wrestling su u fazonu: to je cista glupost jer je namesteno. I samim tim slabo ko bi gledao to (najbolje bi bilo kad bi se promenila svest kod nasih ljudi u vezi toga ali to bi bilo jako tesko napraviti). Jos jednom ponavljam uvek sam za takvu ideju ali je problem sto sam jedan od retkih u svom drustvu a verovatno i u drzavi zato i postujem ovaj forum.Rio146 je napisao/la: ↑05 sij 2022, 01:06Ja ne osuđujem Ilića samo zato jer dečko nešto radi. Treba mi usporedba s nečim da mogu reći, ovo mu je bilo dobro a ovo nije. Daj neki blueprint kako bi po tebi mogla izgledati uspješna promocija u Hrvatskoj ili na balkanu? Ja mislim da to nije moguće.Jovic je napisao/la: ↑05 sij 2022, 01:01A sta cemo sa tim da Ilic mozda pogresno predstavlja pro wrestling.? Ako se ne varam nekoliko njih sa foruma je isto ovo reklo.Rio146 je napisao/la: ↑04 sij 2022, 04:23viewtopic.php?p=269654#p269654