Drew McIntyre
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: Drew McIntyre
To ti je potpuno krivi način gledanja, jer svi ali baš svi sportovi tako funkcioniraju. A ne ni samo sportovi, filmovi, serije, tj i taj 'glumački dio' hrvanja. Zapravo sve stvari - specijaliziranost. Specijalizirani sajtovi za to su najbolji i najvažniji izvor informacija, analiza i svega drugoga. Mainstream mediji će te spomenuti jednom il dva puta godišnje i to je to. Ostatak godine ovisiš o wrestling medijima
Ukini sve wrestling medije i kompletan wrestrling će ti biti na razini nastupa u srednjoškolskim dvoranam pred 20 ljudi.
Ukini sve wrestling medije i kompletan wrestrling će ti biti na razini nastupa u srednjoškolskim dvoranam pred 20 ljudi.
Nemam brojke, ali dam se kladit da ljudi koji čitaju vijesti iz wrestlinga, pogotovo backstage vijesti, čini manje od 20 posto publike, još manje kad se uzme njihova globalna pokrivenost
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
To ti nije važno. Važno ti je ostajanje na sajtu i vidjeti da ima još vijesti.
Odeš na ajmo reć sports illustrated, naći ćeš nešto o WM, članak il dva. I to je to. Nema više, nemreš niti pratiti što se događa, što se događalo niti išta slično - informacije su minimalne
Odeš recimo na WO, možeš naći sve vezano uz tu WM, koji su mečevi, koje su priče unazad nekoliko prošlih tjedana. Možeš se konkretno informirati, otkriti neku zanimljivu sitnicu za neki meč.
Tako ti danas funkcioniraju online mediji. Ako želiš samo vidjeti da nešto postoji onda ideš na sajtove ala index, ako želiš biti informiran o nekoj stvari onda moraš ići na specijalizirane medije. Isto ti vrijedi i za ovih tvojih 80%+ publike, ići će pročitati nešto o wrestling za wrestlingh specijaliziranom sajtu. Iako ne rade za tebe to što rade čine tvoj proizvod važnim. Time što oni daju informaciju drugima i ti daš informaciju (ne sve) njima.
Naprosto tako stvari funkcioniraju. Možeš na indexu naći članak o video igrama, ali nećeš ići na njega tražiti stvari o video igrama. Isto vrijedi za apsolutn sve grane.
Odeš na ajmo reć sports illustrated, naći ćeš nešto o WM, članak il dva. I to je to. Nema više, nemreš niti pratiti što se događa, što se događalo niti išta slično - informacije su minimalne
Odeš recimo na WO, možeš naći sve vezano uz tu WM, koji su mečevi, koje su priče unazad nekoliko prošlih tjedana. Možeš se konkretno informirati, otkriti neku zanimljivu sitnicu za neki meč.
Tako ti danas funkcioniraju online mediji. Ako želiš samo vidjeti da nešto postoji onda ideš na sajtove ala index, ako želiš biti informiran o nekoj stvari onda moraš ići na specijalizirane medije. Isto ti vrijedi i za ovih tvojih 80%+ publike, ići će pročitati nešto o wrestling za wrestlingh specijaliziranom sajtu. Iako ne rade za tebe to što rade čine tvoj proizvod važnim. Time što oni daju informaciju drugima i ti daš informaciju (ne sve) njima.
Naprosto tako stvari funkcioniraju. Možeš na indexu naći članak o video igrama, ali nećeš ići na njega tražiti stvari o video igrama. Isto vrijedi za apsolutn sve grane.
A ti mediji će ionako prenosit šta radi WWE jer su najveća kompanija
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Trips mu rekao da koristi premalo steroida, pa je zvao onoga za kog zna da koristi previše da mu da savjet
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU
U AEW/ROH
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU