Povijest i geografija
Opisujemo svoje regije i državu
-
- Rank 7
- 6
- O meni: Pusti me da živim. Ne pitaj, ali odgovorat možeš. Ako pitaš postavljaj pametna pitanja, inače ću te trollat u pojam. Upozoren si.
- Status: Offline
-
- Rank 7
- 6
- O meni: Pusti me da živim. Ne pitaj, ali odgovorat možeš. Ako pitaš postavljaj pametna pitanja, inače ću te trollat u pojam. Upozoren si.
Geografija
Geografija Hrvatske i Bosne i Hercegovine (bolje Hercegbosne jer glupo mi je Bosna i Hercegovina ispadaju da to tvore dvije države država Bosna i država Hercegovina). Ali se bavimo i geografijama drugim zemljama. Što sam želio postići? Svi ljubitelji geografije znaju taj odgovor.
-
- Rank 7
- 6
Geografija
Znaš kako se kaže: ,,Slika govori tisuću riječi."
Geografija
Ni ja ne razumijem, mislim, volim taj dio koji je slikan, more i tako to ali
-
- Rank 7
- 6
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Geografija
Neandertalci, spilje, kajkavci, uz Zagreb placaju najskuplje registracije za autoRoman Empire je napisao/la:QR_BBPOST
Ajde mi reći bez da zpotrebljavaš Google što znaš o Krapinskoj-zagorskoj županiji?
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
-
- Rank 7
- 6
Geografija
Kaliko imaju stanovnika? Kakvo je gospodarstvo? Koliko imaju gradova, a koliko naselja? Kakva su im geografska obilježja? Kakva im je povijesno-graditeljska baština?
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Geografija
Eh sad, nije da me Krapina toliko interesira. Znam da su sa suprotne strane Sljemena od Zagreba i vide Snjeznu Kraljicu. Bio sam jednom tamo jakooo davno s tatom smo isli na radio stanicu. Mene vise interesira globalna geografija i njihova kulturoloska povijest.Roman Empire je napisao/la:QR_BBPOST Kaliko imaju stanovnika? Kakvo je gospodarstvo? Koliko imaju gradova, a koliko naselja? Kakva su im geografska obilježja? Kakva im je povijesno-graditeljska baština?
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
CHELSEA GREEN
-
- Rank 7
- 6
Geografija
Dakle, više te zanima povijest stranaca nego povijest i kultura naše i susjedne zemlje. Nije dobro da čovjek ne zna povijest hrvatske i bosanske županije. Sad da si u 6. razredu osnovne u Splitu dobili bi jedinicu, ali srećom sad se sramotimo se pred svijetom ne znajući vlastitu geografiju, povijest i kulturu. Napuštamo ovaj svijet (RH, BiH) bez znanja o njoj.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Geografija
Al nista od toga ne saznas ni iz slike koju stavisRoman Empire je napisao/la:QR_BBPOST Kaliko imaju stanovnika? Kakvo je gospodarstvo? Koliko imaju gradova, a koliko naselja? Kakva su im geografska obilježja? Kakva im je povijesno-graditeljska baština?
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Geografija
Aaj profesor treba odmah dobiti otkaz i poslat ga u rudnik. Zivimo u informatickom dobu, ne treba mi hrpa nepotrebnih podataka da bubam na pamet. Imam internet znam ih naci u roku minute, no ono najvaznije - znam ih interpretirati. Isto i sa povjescu, kog boli briga kad se svaka glupost dogodila, važno je zašto se dogodila i koje su posljedice
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Geografija
Iskreno povijest Hrvatske mi nikad nije bila nešto napeta. One banove, kraljeve i knezove sam učio napamet, i to samo za ispit. Sad opet nemam pojma. Volio bi više znati o Kini i njihovoj drevnoj kulturi i povjesti.
Yes Sir!