Grimm AMA
- AlenB
- Administrator
- 8
- Status: Offline
Grimm AMA
Ovo će biti tema u kojoj će se u nedjelju održati AMA. Grimma odgovara na vaša pitanja.
Neka vam pitanja budu jasna, tako da onome tko odgovara bude jasno što ga pitate. Probajte se držati pravila jedan post = jedno pitanje. Čisto da bude preglednije. Probajte ne staviti stotinu pitanja od jednom, stavite ih nekoliko, pa kako budu dolazili odgovori tako dodajte druga
Tema će biti zaključana do nedjelje, kada AMA krene možete postavljati pitanja.
Neka vam pitanja budu jasna, tako da onome tko odgovara bude jasno što ga pitate. Probajte se držati pravila jedan post = jedno pitanje. Čisto da bude preglednije. Probajte ne staviti stotinu pitanja od jednom, stavite ih nekoliko, pa kako budu dolazili odgovori tako dodajte druga
Tema će biti zaključana do nedjelje, kada AMA krene možete postavljati pitanja.
- Cenation Leader
- Rank 10
- 8
- O meni: Ljubitelj ProWrestlinga, veliki filmofil, Madridista u duši.
Grimm AMA
Hrvački uzor?
Grimm AMA
Imam neke ideje i snove koje bih htio da se ostvare, a jedna od njih je da nastupam na većoj pozornici u hrvatskoj (pulska arena je the neostvarivi dream ). Ali iskreno, ako nastavim trenirati, kroz 5-6 godina mislim da imam potencijala da nastupam negdje van, fingers crossed. Nigdje mi se ne žuri doduše.
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Grimm AMA
što je inspiriralo tvoj unique fashion style?
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Grimm AMA
Mislim da mi je prvi meč koji sam ikad imao, s Frozen Fireom, toliko ostao u dobrom sjećanju da je to nevjerojatno. Samo taj osjećaj da mi se dječački san u jednu ruku ostvario i da zapravo imam priliku biti u kečerskom ringu mi je bilo toliko humbling iskustvo da mi je to favorit. A i kemija s Frozenom mi je uvijek bila zabavna. Jest da je dobio na prevaru, ali you win some, you lose some
- raptor1989
- Rank 8
- 6
- O meni: Metalac, gamer, ljubitelj filmova, serija, stripova & pro wrestlinga.