The War Raiders
F.K.A. War Machine / Raiders
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 8
- Status: Offline
War Raiders
Pa zato što je nedavno bio u Japanu. Pričekaj par godina pa će vidjet. A i ovo kada sam rekao, mislio sam globalno.
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
War Raiders
tim se zove war raiders, imali su neki vikinški ulazak
i onda u meču Hanson gleda i poštuje sudca koji mu neda da se uključi dok mu tuku frenda...
odmah sam skinuo pol zvjezdice meču zbog toga.
i onda u meču Hanson gleda i poštuje sudca koji mu neda da se uključi dok mu tuku frenda...
odmah sam skinuo pol zvjezdice meču zbog toga.
War Raiders
Pola zvjezdice vise da su se namjerno diskvalifikovali u sred matcha? Jer da nije poslusao sudiju tako bi zavrsilo.
War Raiders
Ma gimmick vikinga bi trebao biti heel al necu toliko sitnicarit
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
War Raiders
apsolutno, želim imati različite tipove likova
ako su oni pokazani kao ratnici onda neka se tako i ponašaju. pomogni frendu kada ga mlate, a ovaj ili onaj način
ispričaj priču da ovi to žele iskoristiti kako bi dobili, protiv njih, znajući da će oni tako reagirati. razvij likove, a ne da su svi glupi fejsovi koji se ponašaju na identičan način. stavi bilo koji drugi face tim, ali bilo koji, spot bi bio isti.
plus, imali smo segment usred meča kada su se svi tukli pa sudac nije lupio DQ nikome, niti se je trudio pustiti. ili stavi tornado pravila, ili probaj poštovati pravila, kada ih dio meča provodiš
War Raiders
Da, ali ako cemo tako ratnici/vikinzi poput njih ne bi ni dolazili u sport gdje imas neka pravila i suce koji te mogu sprijeciti da unistis svog protivnika. Vise bi pristajali nekoj underground ilegalnoj fight to the death promociji ili nesta, ali su ipak tu. Ili Undertaker je citavu karijeru mogao komandovati munjama da sprzi svoje protivnike i tako pobjedjuje, ali ipak nije. Nekad ne mozes ici skroz u krajnost sa likovima, jer bi ispalo jako cudno. To da su svi faceovi isti je tacno, to jeste problem, ali mislim da nije problem konkretno kod tog spota. Da su poslije matcha uzeli UE i razbacali ih po areni malo, kroz komentatorski sto ih probacili ili nesto onda bi i tako odlicno predstavili likove. Pokupili titule kao ratni plijen, a iza sebe ostavili rusevinu.Sherpa je napisao/la:QR_BBPOSTapsolutno, želim imati različite tipove likova
ako su oni pokazani kao ratnici onda neka se tako i ponašaju. pomogni frendu kada ga mlate, a ovaj ili onaj način
ispričaj priču da ovi to žele iskoristiti kako bi dobili, protiv njih, znajući da će oni tako reagirati. razvij likove, a ne da su svi glupi fejsovi koji se ponašaju na identičan način. stavi bilo koji drugi face tim, ali bilo koji, spot bi bio isti.
plus, imali smo segment usred meča kada su se svi tukli pa sudac nije lupio DQ nikome, niti se je trudio pustiti. ili stavi tornado pravila, ili probaj poštovati pravila, kada ih dio meča provodiš
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
War Raiders
odlična ideja, potpisujememirates je napisao/la:QR_BBPOST To da su svi faceovi isti je tacno, to jeste problem, ali mislim da nije problem konkretno kod tog spota. Da su poslije matcha uzeli UE i razbacali ih po areni malo, kroz komentatorski sto ih probacili ili nesto onda bi i tako odlicno predstavili likove. Pokupili titule kao ratni plijen, a iza sebe ostavili rusevinu.
malo možda previše prigovaram, al me je smetalo, baš taj spot mi ih je predstavio dosta patetičnima. likovi izgledaju ko gromade koje ne želiš srest na ulicu, predstavi ih malo tako. pošto u meču nisu napravili puno po tom pitanju.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
War Raiders
Viking Experience. Treba momentalno dati otkaz onom ko je ovo uopce predlozio. Bas me zanima koja su jos imena bila u opticaju
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
War Raiders
ček, nakon što su im prvo promijenili ime za nxt, sada su to napravili još jednom na ovu retardaciju?
Viking Experience
Hahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahah
Kad pomislis da te vise nista od wwea ne moze iznenadit
Kad pomislis da te vise nista od wwea ne moze iznenadit
Viking Experience
Cek WTF, hajd imena im cak i nisu losa, ali Vikin Experience
Viking Experience
Šugavo,kao i booking koji će imati. Kad poglddam, žalosno bi bilo da su zadržali staro ime.
-
- Rank 12
- 8
- Kontakt:
Viking Experience
Čekaj sad mi palo napamet zar War Raiders nisu NXT tag team šampioni, koji đavo onda traže na main sceni Verovatno će ili izgubiti titule uskoro ili je ovo da bi Shake up izgledao impresivnije mada prebačeni su u Raw kategoriji na sajtu znači da je ovo vrv official call up Sad bi bilo fora da rade na Rawu kao Viking šta već a u NXT kao tag champs War Raiders