Više nema smisla postavljati ovo pitanje, dela govore...
Tenis
Prebacivanje loptice preko mreže
Re: Tenis
Dobra sezona kada je budućnost tenisa u pitanju.
Alcaraz i Sinneru su podelili Slemove.
I pored toga što nisu imali idealnu sezonu, pre svega mislim na Alcarazov kontinuitet u nekim delovima sezone i na Sinnerove probleme sa povredama.
Čak i pored toga su uspeli da dodju do slemova.
Sinner odlučno odigrao AO, jedino je u finalu bio stegnut, dok je US Open osvojio sa nekom solidnom igrom.
Alcaraz je RG uzeo solidnom igrom, dok je na Wimbledonu bio too u završnici.
Pokazali su dominaciju, a isto tako su pokazali da mogu da osvajaju i kada nisu u najboljoj formi.
Ukoliko budu napredovali još, imaće tenis još jednu jaku eru.
Sad vidim neke prozivke, kako oni još uvek ne donose gledanost kao trojka. Što ipak nije fer upoređivati, jer je trojka trajala jako dugo i to je sasvim normalno. Verujem da će i oni doći do pribižnog broja gledalaca. Mada karte odlično prodaju.
Kod žena mi je Sabalenka spremna za vrh. Ali fali i njoj kontinuitet. Voleo bih da malo skine Igy sa prestola, jer i pored toga što je Iga dosta bolja tehnički, Sabalenka je daleko harizmatičnija i zabavnija kao pojava.
Alcaraz i Sinneru su podelili Slemove.
I pored toga što nisu imali idealnu sezonu, pre svega mislim na Alcarazov kontinuitet u nekim delovima sezone i na Sinnerove probleme sa povredama.
Čak i pored toga su uspeli da dodju do slemova.
Sinner odlučno odigrao AO, jedino je u finalu bio stegnut, dok je US Open osvojio sa nekom solidnom igrom.
Alcaraz je RG uzeo solidnom igrom, dok je na Wimbledonu bio too u završnici.
Pokazali su dominaciju, a isto tako su pokazali da mogu da osvajaju i kada nisu u najboljoj formi.
Ukoliko budu napredovali još, imaće tenis još jednu jaku eru.
Sad vidim neke prozivke, kako oni još uvek ne donose gledanost kao trojka. Što ipak nije fer upoređivati, jer je trojka trajala jako dugo i to je sasvim normalno. Verujem da će i oni doći do pribižnog broja gledalaca. Mada karte odlično prodaju.
Kod žena mi je Sabalenka spremna za vrh. Ali fali i njoj kontinuitet. Voleo bih da malo skine Igy sa prestola, jer i pored toga što je Iga dosta bolja tehnički, Sabalenka je daleko harizmatičnija i zabavnija kao pojava.
Previše se ta priča pumpa.
Sinner je bio pozitivan kada se igrao IW, a baš je tamo pokazao fizički pad u meču protiv Alcaraza.
Bolje je da se sportistima da malo vremena i da se sve lepo ispita, nego da ih suspenduju na par godina i kada nisu krivi.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
- Status: Offline
Nisu pravila ista za sve može se reći. Neko dva puta bude pozitivan i prikrije se i ništa a neko bude po 2 god i više supendovan.
Što je najjače, kolege ga nahvale i sve se to zaboravi i nastavi da igra kao da ništa nije bilo a ovim drugima uništiš karijeru. Baš su lepo napumpali pričicu.
Što je najjače, kolege ga nahvale i sve se to zaboravi i nastavi da igra kao da ništa nije bilo a ovim drugima uništiš karijeru. Baš su lepo napumpali pričicu.
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
- O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac - Status: Offline
Womp womp
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
4x Član meseca
Ti ozbiljno misliš da njega nisu testirali pred US Open i slične turnire ako su u martu znali da je na IW bio pozitivan? Mislis da Djokovic i ostali u sindikatu igrača nisu znali za ovo? Ako su svi bitni pristali da igraju, to znaci da su znali da je Janik za USO čist, a ti praviš tenziju kao da je ceo život na dopu. Womp to the fucking womp.
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Ali je dva puta bio pozitivan a za to se ide suspenzija brale moj. Da li je ceo život da li je mesec dana isto mu dodje, nisu ista pravila za sve.
I još se pritom zataškalo, molim te ne javljaj se više da braniš ovu sprdnju.
I još se pritom zataškalo, molim te ne javljaj se više da braniš ovu sprdnju.
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
4x Član meseca
Jokes on you dobio je oduzimanje bodova i skidanje para od nagrade na IW (koji pride nije ni osvojio, izgleda da taj doping nije ni radio lol)
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
4x Član meseca
Kome je to konkretno oduzelo top karijeru? Troicki može da se žali ali Viktor generalno nije bio top klasa kojem je uskraćena karijera Đokovica
Ma jasno je da je Sinner zaštićen kao beli Medved, a razlog je što je dosta unosan trenutno za sam sport i za tenis, pa ako nema dokaza da je kriv, lako je progledati mu kroz prste.
Ovo bi moglo da bude dobro na duže staze. Jer će možda i sam anti-dop sistem početi da radi dosta bolje.
Nije cilj da se ljudi tek tako suspenduju i da im se uništi karijera, a može se utvrditi i da li je neko namerno koristio dop.
Problem je što su oni suspendovali igrače bez ikakvih dokaza.
Ovo bi moglo da bude dobro na duže staze. Jer će možda i sam anti-dop sistem početi da radi dosta bolje.
Nije cilj da se ljudi tek tako suspenduju i da im se uništi karijera, a može se utvrditi i da li je neko namerno koristio dop.
Problem je što su oni suspendovali igrače bez ikakvih dokaza.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Poenta je da je dokazano da je kriv i da je zataškano i prošlo je sve bez posledica. Znači ako imaš veze proćićeš nekažnjeno a neko ko ne može da priušti takvu protekciju dobiće dugogodišnju suspenziju.
Te supstance se mogu naći u raznim lekovima koje sportisti koriste. Njemu je konkretno nadjena jako mala količina, pritom je na istom turniru imao fizičkih padova, a kasnije je uzeo Miami kada je bio potpuno čist.
Jer šta ćemo ako nije kriv, ako to nije uneo namerno? Ne treba baš ni da se dopusti da jedna dobra karijera propadne zbog neke slučajnosti.
Nije bilo dokaza da se namerno dopingovao, niti je pre i posle toga bio pozitivan. Tako bi u budućnosti trebalo da se postupi prema svima ukoliko se ne pronađe dokaz o namernoj zloupotrebi.
Nije ovo ni prvi put da postoje dupli standardi.
Sestre Williams su jednom prilikom odbile doping test, sakrile su se, a kao razlog su navele da su mislile da su upali provalnici, niko ih nije kaznio.
Čak je i Nadalu bilo dozvoljeno da koristi određene supstance da bi se lečio i oporavljao od povreda.
Ono što je činjenica. Količina koja je pronađena kod Sinnera, ne može da napravi nikakvu razliku na terenu, niti mu može dati neke benefite.
Jer šta ćemo ako nije kriv, ako to nije uneo namerno? Ne treba baš ni da se dopusti da jedna dobra karijera propadne zbog neke slučajnosti.
Nije bilo dokaza da se namerno dopingovao, niti je pre i posle toga bio pozitivan. Tako bi u budućnosti trebalo da se postupi prema svima ukoliko se ne pronađe dokaz o namernoj zloupotrebi.
Nije ovo ni prvi put da postoje dupli standardi.
Sestre Williams su jednom prilikom odbile doping test, sakrile su se, a kao razlog su navele da su mislile da su upali provalnici, niko ih nije kaznio.
Čak je i Nadalu bilo dozvoljeno da koristi određene supstance da bi se lečio i oporavljao od povreda.
Ono što je činjenica. Količina koja je pronađena kod Sinnera, ne može da napravi nikakvu razliku na terenu, niti mu može dati neke benefite.