Sheamus
Celtic warrior
- Markovic619
- Rank 13
- 5
- Status: Offline
Re: Sheamus
AEW sve što je mogao uzeti kvalitetno iz NJPW-a je uzeo (mislim na strance)
NJPW dodje trenutno kao razvojni put do AEW-a...
NJPW dodje trenutno kao razvojni put do AEW-a...
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Vjerovatno im je prijatnije raditi u Americi, pri tom mislim na okruzenje, stil zivota, kulturu, ne na to da ih NJPW lose tretira, pa se i lakse odlučuju za povratak u Ameriku. Vjerovatno i bolje plaćaju, iako ne znam s kakvim ciframa NJPW raspolaze.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
A i ono komentiranje je nešto šta možeš radit remotely za manje showove NJPW-a. Pretpostavljam da je njima puno važnije da je japanski tim tu uživo stalno.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Ovo bi trebalo nekog da čudi??
- ante
- Rank 11
- 7
- O meni: VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU VOLIM LIVNOLADU
Pametan čovjek
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Jedan koji nikada do kraja nije dobio priliku iskoristiti sav svoj potencijal. Nadam se da ima još štogod za pokazati, koliko ga god sad fanovi ismijavali zbog izgleda
https://www.instagram.com/wwesheamus/p/C53ihEeiiBn/
https://www.instagram.com/wwesheamus/p/C53ihEeiiBn/
Imao je on jedan dosta jak period, gde je dobio dosta jaka imena. 2010,11,12. je bio dosta dobar. Jeste njegova WHC titula bila B titula u to vreme i stoji da je moglo bolje, ali dobio je WWE titulu brzo pošto je debitovao 2009. protiv Cene, kasnije još par reignova i RR 2012.
Oko Sheamusa su se pogubili 2015. kada se vratio. Tada je trebao da ima bolji booking I da bude nešto između MC i ME scene.
Oko Sheamusa su se pogubili 2015. kada se vratio. Tada je trebao da ima bolji booking I da bude nešto između MC i ME scene.
Sheamus nikad nije bio kalibar konstantnog maineventera. Uvijek je daleko više odgovarao u US/IC title sceni. WWE ga je prebrzo pushao 2009-10.
Istina. Zato sam i rekao da je mogao da bude MC lik, sa izletima na ME sceni.
Ako su mu već dali neki ME prostor na početku, onda je trebao da izgleda nešto bolje u nastavku karijere.
Ako ne ništa, da makar deluje kao neko ko može do titule, a ne kao filer izazivač.
Krupan je, fizički snažan, ima neki legacy, morao bi da deluje moćnije, da pobede nad njim daju više momentuma.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
To je bilo pišanje po tag team diviziji, mada mi se čini da je Cesaro popio pin...
Ali kakvu su hemiju njih dvojica imali, bili su mi draži od New Daya i Usosa, to je bila ta tag team trojka koja je zaista bila odlična...