Progress
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
- Status: Offline
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
- PRVIHRVATSKIKECERI
- Rank 5
- 8
- Kontakt:
Re: Progress
U sklopu posjeta wrestling vikenda u Manchesteru obišli smo i Progress wrestling.
Ukratko bilo je vrlo dobro. Pola kečera je po prvi puta imalo borbu za Progress.
Najveća pozitivna stvar koju bi naveo je to što te zbilja znaju uvući u priču,
pa čak i sa nekim (Barem ako se mene pita NN likovima). Najveća negativna stvar
recimo bila bi to što sve ide od prilike po istom šablonu (baš kako se ući po seminarima
ili školama). Recimo Internacional, izmjene udaraca laktovima, suplex, bodyslam, dropkick
doslovno u svakom meču. Po pitanju opreme nisu naravno ni blizu wwe, ali zato su debelo
iznad PHK. Po pitanju završnih poteza, kostima i sl. također su odlični. U globalu bilo je
skroz fora i zaista mi je drago da sam ih imao priliku pogledati u živo.
Ukratko bilo je vrlo dobro. Pola kečera je po prvi puta imalo borbu za Progress.
Najveća pozitivna stvar koju bi naveo je to što te zbilja znaju uvući u priču,
pa čak i sa nekim (Barem ako se mene pita NN likovima). Najveća negativna stvar
recimo bila bi to što sve ide od prilike po istom šablonu (baš kako se ući po seminarima
ili školama). Recimo Internacional, izmjene udaraca laktovima, suplex, bodyslam, dropkick
doslovno u svakom meču. Po pitanju opreme nisu naravno ni blizu wwe, ali zato su debelo
iznad PHK. Po pitanju završnih poteza, kostima i sl. također su odlični. U globalu bilo je
skroz fora i zaista mi je drago da sam ih imao priliku pogledati u živo.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Re: Progress
Prije 7-8 godina ovo bi bila sjajna vijest, no progges je nakon suradnje s wweom maltene hladan ko led, tako da mi ovo ne znači baš puno. želim im sreću, jer što više promocija koje dobro rade to bolje za biznis, no trebat će im jer su baš nisko