Skijanje
Sport na snijegu
Skijanje
Uskoro i utrka u ZG na kojoj cu aBd prisustvovati.
Pogledajte ovaj fenomenalan interviju mog najdrazeg zimskog sportasa, uzivanje ga je slusati.
Pogledajte ovaj fenomenalan interviju mog najdrazeg zimskog sportasa, uzivanje ga je slusati.
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Ruben mi AMORim.
- Status: Offline
Skijanje
Oprostio se Ted Ligety nikad mi se nije sviđao ali realno je bio jedan od boljih u veleslalomu.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
oko mene svi me vole
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
Skijanje
Sjećam se da je bio dosta dobar prije 6-7 godina, zadnjih par slabo čujem za njega...
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
Skijanje
Da tad je bio u najboljim godinama i skoro nepobjediv,zadnjih godina je oslabio pošto je stariji mislim da je čak imao i problema sa povredama.The A-Lister je napisao/la:QR_BBPOST Sjećam se da je bio dosta dobar prije 6-7 godina, zadnjih par slabo čujem za njega...
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
Skijanje
Alexis Pinturault je pobjednik svjetskog kupa ove sezone.Zasluženo odličan je bio.
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
- Dalmatian
- Rank 11
- 3
- O meni: 1X član mjeseca
Skijanje
Odličan je Alexis Pinturault ove sezone,evo baš mu rođendan danas i osvoji i mali i veliki kristalni globus na svoj 30 rođendan,no kad pogledamo Filipa Zubčića ove sezone i on je bio odličan 3 u sveukupnom poretku u veleslalomu,no Filip realno nije imao neke šanse pored odličnog Pinturaulta koji sad najbolji skijaš svijeta,no Filip nema šta žalit osvojia je srebro u paralelnom veleslalomu na svjetskom prvenstvu u Cortini d Ampezzo(Italija),sve čestitke Pinturaultu na osvajanju malog i velikog kristalnog globusa.
私はイーサン・カーター三世です
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
Skijanje
Filip je odličan u veleslalomu,prednost Alexisa je što dobro vozi i druge discipline.Dalmatian je napisao/la:QR_BBPOST Odličan je Alexis Pinturault ove sezone,evo baš mu rođendan danas i osvoji i mali i veliki kristalni globus na svoj 30 rođendan,no kad pogledamo Filipa Zubčića ove sezone i on je bio odličan 3 u sveukupnom poretku u veleslalomu,no Filip realno nije imao neke šanse pored odličnog Pinturaulta koji sad najbolji skijaš svijeta,no Filip nema šta žalit osvojia je srebro u paralelnom veleslalomu na svjetskom prvenstvu u Cortini d Ampezzo(Italija),sve čestitke Pinturaultu na osvajanju malog i velikog kristalnog globusa.
oko mene svi me vole
oko mene svi me vole
- Dalmatian
- Rank 11
- 3
- O meni: 1X član mjeseca
Skijanje
Da specijalizirao se i u drugim disciplinama,i to je velika prednost za njega,sad hoće li i Filip s vremenom biti tako odličan i u drugim disciplinama kao u veleslalomu,ostaje za vidit,tako je i Ivica Kostelić bio u početku svoje skijaške karijere bio specijalist za slalom,pa je poslije postao najsvestraniji skijaš bio je odličan u svim disciplinama.Dynamite 7 je napisao/la:QR_BBPOSTFilip je odličan u veleslalomu,prednost Alexisa je što dobro vozi i druge discipline.Dalmatian je napisao/la:QR_BBPOST Odličan je Alexis Pinturault ove sezone,evo baš mu rođendan danas i osvoji i mali i veliki kristalni globus na svoj 30 rođendan,no kad pogledamo Filipa Zubčića ove sezone i on je bio odličan 3 u sveukupnom poretku u veleslalomu,no Filip realno nije imao neke šanse pored odličnog Pinturaulta koji sad najbolji skijaš svijeta,no Filip nema šta žalit osvojia je srebro u paralelnom veleslalomu na svjetskom prvenstvu u Cortini d Ampezzo(Italija),sve čestitke Pinturaultu na osvajanju malog i velikog kristalnog globusa.
私はイーサン・カーター三世です