Fudbal/Nogomet
Najvaznija sporedna stvar na svijetu
Fudbal/Nogomet
Ovdje nek se raspravlja o fudbalu, bilo klupskom ili reprezentativnom
Zadnja izmjena: emirates, dana/u 25 stu 2016, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Cenation Leader
- Rank 10
- 7
- O meni: Ljubitelj ProWrestlinga, veliki filmofil, Madridista u duši.
- Status: Offline
Fudbal/Nogomet
Ja ne znam da li smo mi ovoliki nesretnici ili je nesto drugo u pitanju, prvo Casemiro pa Kroos pa Morata pa Bale pa dokle vise. Da je na Nou Campu izvuci X eh eh.
Fudbal/Nogomet
Nedostanak Balea ce se najvise osjetit, jel ima kod barcelone izostanaka?
- Cenation Leader
- Rank 10
- 7
Fudbal/Nogomet
Iniesta i Umtiti sve mi se čini mada sad čujem da bi se Andres mogao vratiti.
Fudbal/Nogomet
Red Bull Leipzig odusevljava u Bundeski. Nadam se da ce oni konacno biti treca ekipa koja ce parirati Dortmundu i Bayernu. Wolfsburg je to trebao biti, ali su se sjebali sad. RBL barem ima neku financijsku pozadinu koja bi ih mogla ucvrstiti za tu gornju poziciju.
S druge strane, mom HSVu izgleda dosao kraj u prvoj ligi Ispostavilo se da je Halilovic ipak jos previse mlad i psihicki nejak za top fudbal.
S druge strane, mom HSVu izgleda dosao kraj u prvoj ligi Ispostavilo se da je Halilovic ipak jos previse mlad i psihicki nejak za top fudbal.
Fudbal/Nogomet
Halilović je prerano oso u inozemstvo, nije jos sazrio. Možda bi bilo najbolje da je ostao u barceloni b jer je tamo imo solidnu minutažu.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Fudbal/Nogomet
Jebem ti United i onog retardiranog egoističnog trenera. Dajte mu otkaz već jednom. LVG je bio bolji od njega. Točka.
Fudbal/Nogomet
Otkad se Ferguson umirovio nikako da nađu pravog, LVG je bio najveca greška u povijesti kluba, u dve sezone je potrošio vise novaca nego Ferguson u cijeloj karijeri, a nije osvojio nista.
- Cenation Leader
- Rank 10
- 7
Fudbal/Nogomet
United ne pronalazi sebe još od odlaska Fergusona.
Fudbal/Nogomet
Omiljeni klub mi je Barcelona zbog Messija koji je najbolji na svijetu. U Engleskoj je najbolji Mančester City kojeg sam zavolio zbog Džeke. Manchester je svijetloplavi.
- Anel Undertaker
- Rank 1
- 7
Fudbal/Nogomet
U Engleskoj je najjbolji Chelsea i uvjek će biti. To se zna zauvijek
Ove sezone može se do titule sigurno, nekako su najjači protivnici Liverpool i Arsenal. Tu je i City negdje, ali mislim da oni nemaju šansi
Ove sezone može se do titule sigurno, nekako su najjači protivnici Liverpool i Arsenal. Tu je i City negdje, ali mislim da oni nemaju šansi
- Cenation Leader
- Rank 10
- 7
Fudbal/Nogomet
Svakako ću navijati da ostavite bodove na ukletoj vam Anoeti večeras, +6 ili +7 su odlične prednosti pred Clasico. Meni je u Engleskoj najdraži Liverpool(poslije Reala najdraži klub), jako mi je drag Chelsea, volim i City, Arsenal baš i ne volim, United mi najmrži.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Fudbal/Nogomet
FA Cup i skupio mnogo mladih sjajnih igrača
A šta je ova budala napravila? Od kada je Premier lige samo jesmo smo imali gori start u prvenstvu, sve važne utakmice smo sjebali, igramo za kurac i to prokleto presporo, zbog svog ega sjajne igrače drži na klupi, a rupe ala Lingard igraju.
Reći da je LVG gori od ovoga je smješno, brojke sve pokazuju. A danas imamo jaču ekipu nego što smo je imali s LVGom
Fudbal/Nogomet
Brate neće Chelsea nigdje. Ovo je Cityjeva godina, imamo Pepa i najjači tim u ligi. Svi će nam gledati u leđa.
Cenation, neće se to desiti. Barca gazi i ovu godinu.
Cenation, neće se to desiti. Barca gazi i ovu godinu.