Football Manager

FM

Interaktivna zabava
Sherpa
Administrator
Administrator
8
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Re: Football Manager

Post Postao/la Sherpa »

Mislim, odgoda je logična, jer to je period za koji ćeš ga odgoditi ako ga već odgađaš. Nemreš par tjedana jer nećeš uspjeti ništa dovršiti (a bilo je jasno kako nisu ni blizu onome na što su ciljali), a odgodit će ga tako da imaju nešto u kvartalu / fiskalnoj godini.

Puno drugačija je priča što je ni prije dva tjedna otišao u preorder, a znalo se i tada stanje igre.

Ovo što hangman kaže bi bilo najbolje, ali iz poslovnih aspekata se to neće dogoditi. Na žalost
slika
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Ovako ces imati novu igru samo 5-6 mjeseci i onda stiže 26. Ko je lud dati 70€ za nesto sto ces igrati 5 mjeseci.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

dat će je na preorder s 20% popusta i napraviti pr spin kako je to kao zahvala što su kupili 25
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

A što je sa svima koji su već preordali igru? Ja nikad nisam preorderovao. Eventualno uzmem EA/Betu ili jednostavno čekam da igra u fullu izađe, da vidim na šta to liči. Ovako kupuješ mačka u vreći.
Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
8
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la: 10 lis 2024, 19:20 A što je sa svima koji su već preordali igru?
Najiskrenije? Tko ih jebe

Ako do sada nisu naučili da nema nikakve koristi od toga onda nikada i neće.

Ja igram wow skoro 20 godina, pa ni jednu ekspanziju (a znam da ću igrati novu koja dođe) nisam kupio više od tri dana prije izlaska. Ne želim davati novce toliko vremena unaprijed. Tkogod je kupio 2 mjeseca unaprijed sam si je kriv. Preorderi su nastali zbog fizičkih kopija, koje su bile limitirane i to je bio način da osiguraš primjerak. Digitalnih kopija nemre nestati (tj ne bi trebalo moći). Koja je onda poanta dati novac unaprijed?
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
8

Post Postao/la Rio146 »

Ako netko treba dresove za svoj FM save slobodno neka se javi. Napravio sam hrvatski sponsorpack, pa mogu stavit na koji god klub želite, sponzora koji god želite.

Evo malo šale:
Spoiler
slikaslika
Spoiler
slikaslika
Spoiler
slikaslika
Spoiler
slikaslika
Yes Sir!
slika
Odgovori