Ima sigurno dovoljno novca da se ne mora sam voziti
Jeff Hardy
Brother Nero
Re: Jeff Hardy
Tvrdoglavost (i glupost), ako je odbio plaćenu rehabilitaciju, ništa čudno što se i vozi sam pijan
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Najgore u svemu je to što je izgledalo kao da mu opet ide dobro, da se pomaknuo od toga. pogotovo nakon wwe optužbi gdje je ispalo da je bio čist, mislio sam da je napokon shvatio da nejde tako. Naravno, ovisnost je zajebana, no imaš dobar posao, imaš familiju, ovako uništavaš i sebe i njih.
Jebote, tri vražja promila... to je i trovanje alkoholom stadij.
Jebote, tri vražja promila... to je i trovanje alkoholom stadij.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Mislim da se matt zbilja trudi da ovom bude što lakše, ali to je zajebano što nemreš niti bi trebao bejbisitat osobu od 40+ godina
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
Netko je rekao da je Jeff prva osoba koja je ostvarila Triple Crown mugshot (TNA, WWE, AEW) hahaha. Internet nastavlja biti nemilosrdan.
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Online
Vidio sam ovaj tiktok od mattove zene, koliko god Jeff radio sranja ovo mi je bas bezveze od nje.
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Online
Pogledah i ovaj snimak od murije... zaista neogodno za gledati, ali tesko ga je sazaljevati.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Jako upitno, pošto onako između redova mi se čini da ona prilično dobro drži matta pod kontrolom te da je on zbog toga obiteljski čovjek koji već godinama nema problema s porocima, te da je to prigovarala jeffu, da nije dobar uzor ni svojoj mi njenoj djeci.
Ne bih ja nju stavljao tu kao bilo kakvu negativku
- Maridius98
- ProHrvanje Urednik
- 5
- O meni: Vaš najomiljeniji Authority.
S tim da je to potpuno privatna stvar. Ovo je javna prozivka i zajebancija na njegov račun, tako da ne bih rekao ni da je pozitivna.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Čim on krene raditi sranja koja štete svima, pogotovo kad je javno lice, nije više samo privatna stvar. I mislim da treba reći - jeff ima problemMaridius98 je napisao/la: ↑14 lip 2022, 20:29 S tim da je to potpuno privatna stvar. Ovo je javna prozivka i zajebancija na njegov račun, tako da ne bih rekao ni da je pozitivna.
- Maridius98
- ProHrvanje Urednik
- 5
- O meni: Vaš najomiljeniji Authority.
Ali ona nije rekla Jeff ima problem, nego se zajebavala na njegov račun. Drugo, ona mu je snajka, to treba prvenstveno da komentariše njegova žena, pa tek onda Matt, pa nekoliko mesta prazno, pa tek ona. Ponaša se kao da ovaj problem jedino njoj šteti.
Ako su si dovoljno bliski, a vjerojatno jesu, ima pravo reć ako je s dobrom namjerom. Samo što se to ne radi preko jebenog tiktoka ni bilo koje druge mreže, Jeff jest javna osoba, ali ona ga poznaje privatno