Mislim da je i Cody bio, zapravo uvjeren sam, do dolaska AEW naravno, ali se isplatilo na kraju. Vjerujem da je jedan od najplacenijih trenutno.
Nic Nemeth
Fka Dolph Ziggler
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Offline
Re: Nic Nemeth
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Slusao sam ga na Talk is Jericho, navodno je Nakamura bio most za NJPW suradnju, spojio ga sa Rocky Romerom. Pricao je i o počecima u WWE, o odnosu sa Vinceom koji je (kako kaze) u pojedinim trenucima mu govori "auu pa ti si jebeni drugi dolazak HBKa", a onda bio u fazonu meeh nije to to. Vjeruje da je pod uticajem drugih hrvaca koji su Vincea "talk out of it" kad god bi ga zelio pushati kao ozbiljnog prvaka. Preporuka za poslusati.
Fali mu još TNA pojas
- Markovic619
- Rank 13
- 5
Slažem se, ali System tek sad nabija neki ozbiljniji heat i možda čuvaju Nemethovu pobjedu za Slammiversary. Moose i ekipa samo drže titule, nemaš neki dojam da su baš preoteli show, ali sad "ozljeđivanje" Nemetha će im koristit.
Imaš i to da nije raspoloživ za Under Siege i taping, možda bi sad i uzeo da ne mora u Japan.
Ali evo neće me čudit ni da Alexandera stave protiv Moosea na Slammiversaryu i da ga on opet skine, što je ok, ali treba im treba nešto novo i drugačije, pogotovo jer su proširili roster
Imaš i to da nije raspoloživ za Under Siege i taping, možda bi sad i uzeo da ne mora u Japan.
Ali evo neće me čudit ni da Alexandera stave protiv Moosea na Slammiversaryu i da ga on opet skine, što je ok, ali treba im treba nešto novo i drugačije, pogotovo jer su proširili roster