Impact

Tjedni show

Vraćanje starim vrednostima, staro ime ponovo
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Re: Impact

Post Postao/la KOMANIA »

crocop97 je napisao/la: 19 kol 2024, 21:13 Kazarian bi mogao osvojit Ultimate X na Emergenceu i iskoristit opciju C (odreć se X Division titule u zamjenu za world title meč).
Kako si ovo mislio, zar stvarno postoji ta opcija u toj vrsti meča?
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

AleksaVP je napisao/la: 06 ruj 2024, 22:39 Xia Lee stiže takodje uskoro
Odlično, plus žene sa NXT-a, ovako je divizija baš siromašna...
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
7

Post Postao/la crocop97 »

KOMANIA je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:03
crocop97 je napisao/la: 19 kol 2024, 21:13 Kazarian bi mogao osvojit Ultimate X na Emergenceu i iskoristit opciju C (odreć se X Division titule u zamjenu za world title meč).
Kako si ovo mislio, zar stvarno postoji ta opcija u toj vrsti meča?
Nije bitan tu Ultimate X meč nego svaki X Division prvak može iskoristit tu opciju, ali samo jedan godišnje ako se dobro sjećam.

Ali svakako ništa od toga, Kaza će držat u mid cardu nažalost
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Da gledao sam Emergence, spao na Kushidu, mada, zar nema elemenata za Ziggler-Kazarian feud za titulu, bili su zadnja dvojica na Slammiversaryu...

Ja bih voleo da sledeće godine vidim Stylesa u TNA-u za kraj karijere (nema šta da uradi u WWE-u, world titulu dobiti neće, midcard ne bi bilo ništa wow, a ovo bi bilo nešto veliko za kraj), neka saradnja i sa main rosterom u WWE-u, gde bi Styles na Slammiversaryu uzeo titulu nekom top heelu tipa Kazarianu ili Alexanderu, koji pre toga uzima Hendryu.

Zapravo ovako bi mi izgledala lista sledećih šampiona:
Kazarian - Hendry - Alexander - Styles
slika
AleksaVP
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la AleksaVP »

KOMANIA je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:05
Xia je releasana sa maina 😄
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

AleksaVP je napisao/la: 08 ruj 2024, 23:32
KOMANIA je napisao/la: 08 ruj 2024, 21:05
Xia je releasana sa maina 😄
Znam, ali nzm kakve veze ima, ona sad potpisuje za TNA ako sam te dobro shvatio, ja govorim o tome kako mi je njihova ženska divizija poprilično siromašna a ovako će dobiti nju i tu je saradnja s NXT-em tako da će to uneti neku svežinu.
slika
AleksaVP
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la AleksaVP »

Razumeo sam da misliš da dolazi sa NXTa u ovoj saradnji.
crocop97
Rank 11
Rank 11
7

KOMANIA je napisao/la: 08 ruj 2024, 22:43 Da gledao sam Emergence, spao na Kushidu, mada, zar nema elemenata za Ziggler-Kazarian feud za titulu, bili su zadnja dvojica na Slammiversaryu...

Ja bih voleo da sledeće godine vidim Stylesa u TNA-u za kraj karijere (nema šta da uradi u WWE-u, world titulu dobiti neće, midcard ne bi bilo ništa wow, a ovo bi bilo nešto veliko za kraj), neka saradnja i sa main rosterom u WWE-u, gde bi Styles na Slammiversaryu uzeo titulu nekom top heelu tipa Kazarianu ili Alexanderu, koji pre toga uzima Hendryu.

Zapravo ovako bi mi izgledala lista sledećih šampiona:
Kazarian - Hendry - Alexander - Styles
Moguće da će i Kaz dobit meč, samo ne znam kad. Kaz je u jednom backstage segmentu izazvao Nemetha i ovaj mu je rekao da se "vrati na početak reda", dok se istovremeno naziva "fighting champom" (inače najdosadnija opcija ako imaš face prvaka jer to znači hrpa title mečeva bez ikakve priče i težine), a ne da Kazu meč. Ne znam, nemaju šta previše čekat s njim jer ima godina i sad mu je rad s gimmickom na vrhuncu.

Nikako da uhvatim vremena za Emergence i Impact nakon tog da vidim šta se dogodilo.

I ja se nadam Stylesu u skorije vrijeme.
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

crocop97 je napisao/la: 09 ruj 2024, 10:26 Moguće da će i Kaz dobit meč, samo ne znam kad. Kaz je u jednom backstage segmentu izazvao Nemetha i ovaj mu je rekao da se "vrati na početak reda", dok se istovremeno naziva "fighting champom" (inače najdosadnija opcija ako imaš face prvaka jer to znači hrpa title mečeva bez ikakve priče i težine), a ne da Kazu meč. Ne znam, nemaju šta previše čekat s njim jer ima godina i sad mu je rad s gimmickom na vrhuncu.

Nikako da uhvatim vremena za Emergence i Impact nakon tog da vidim šta se dogodilo.

I ja se nadam Stylesu u skorije vrijeme.
Sve se slažem za Kazariana, baš mi je zapao za oko a lik ima godina, tu je negde ko Styles, treba mu dati titulu dok je još vruć, Ziggleru (jbg moram tako da ga zovem nmg na silu da menjam, kad prođe više vremena možda se naviknem i promenim) ne treba Hendry da skine titulu, to bi bilo bzvz, Hendry kao top face treba sa nekog top heela da uzme titulu, Alexander je imao već dugi reign, nek naprave malu pauzu, bilo bi fora da ga Hendry dobije, kasnije kad bude šampion da obnove feud i da to dobije Alexander.

Dakle baš ovako kako sam ih poređao mi deluje kao najbolja opcija za sledeće šampione, tu bi neki reignovi bili kratki ili ne preterano dugi, ali mislim da nije loše imati i to povremeno.

Nisam gledao ovako detaljno TNA nikada, ali mi deluje da su se sada posle jako puno vremena baš preporodili i nagomilali dosta respektabilnih ljudi za main event i midcard scenu.

Mislim kad pogledam u nekom ranijem periodu, npr. Swann je bio šampion, deluje mi da su tada bili u krizi, Maclin mi je čak i solidan...

Pogledaj Emergence obavezno, meni je baš bio zabavan, baš mi leži TNA kao alternativa WWE programu, malo prošaram tako, iako je Slammiversary bio dosta bolji bio mi je teži za gledanje, iz 2 puta sam ga pogledao, 3 ako računamo Preshow koji sam prelistao, dok sam ovo pogledao odjednom, čak na Watch pro wrestlingu bilo spojeno s Preshowom tako da ne mari, nije mi bilo zamorno 20-30 minuta je trajao preshow, tu je bio Kazarian-Kushida i PCO branio titulu protiv nekog Indijca i onda 3 sata glavnog carda.

Inače, Cardona nije pod TNA ugovorom?
slika
crocop97
Rank 11
Rank 11
7

Maclina kompanija dosta ograničava i ne koriste ga ni upola koliko treba, ispada generični powerhouse, ali pokazao je odličan heel work u Revolveru (indy kompanija koja koristi dosta TNA ljudi) i TNA je mogao izvuć puno više iz njegovog (prekratkog) World title reigna. I Maclin je dosta prilagodljiv i tehničkim mečevima, brawlovima i hardcore mečevima, ima sve što treba, samo nikako da dobije konkretniji push.

Isto su propustili priliku sa Shelleyem, koji je isto imao odličan heel reign u Revolveru i onda je reign u Impactu bio kamilica pored rada u Revolveru. Vjerojatno bi i Hendry ostao u low cardu da WWE nije pokazao toliki interes. Jesu mi najdraža kompanija, ali su tvrdoglavi kad zacrtaju plan i vraćaju se planu šta god da se dogodi (npr ako je nekome isplaniran reign i ozlijedi se, ubacit će ga u main event prvom prilikom bez obzira koliko bio hladan i što ima ljudi koji bi u tom trenutku bili bolji izbor).

I drago mi je da je još netko počeo obraćat pažnju na TNA, zadnjih par godina komentiram sam sa sobom tu. Najteže i najsporije su se oporavili od covid-a, to razdoblje ih je skoro i ubilo.

A što se tiče Knockouts divizije, očekuje se dosta novih potpisa uskoro, Gail Kim to vodi i navodno je svjesna da je divizija jako tanka
slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

crocop97 je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:08 I drago mi je da je još netko počeo obraćat pažnju na TNA, zadnjih par godina komentiram sam sa sobom tu. Najteže i najsporije su se oporavili od covid-a, to razdoblje ih je skoro i ubilo.
Saradnja sa NXT-em, Joe Hendry koji je vruć, Ziggler kao jedno veliko wrestling ime, tu je naravno bilo još dosta wrestlera koje sam gledao, za neke sam samo čuo, ali eto bilo je dovoljno da me zainteresuje za Slammiversary i sad bi mogao da pratim PPV-e i te specijalne evente.

Ne reče za Cardonu?

Rich Swann je baš bio šampion u covid eri, je l tako? Kad vidiš bivšeg šampiona na preshowu Slammiversarya kako gubi od Kushide i kako je potrčko Top Dolli u feudu za lowcard titulu, onda je jasno u kakvom su problemu bili, Swann bi u drugim okolnostima verovatno bio daleko od world titule...
slika
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
7
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Kad će biti prikazan posljedni Gisele Shaw meč?
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
crocop97
Rank 11
Rank 11
7

KOMANIA je napisao/la: 09 ruj 2024, 16:22
crocop97 je napisao/la: 09 ruj 2024, 14:08 I drago mi je da je još netko počeo obraćat pažnju na TNA, zadnjih par godina komentiram sam sa sobom tu. Najteže i najsporije su se oporavili od covid-a, to razdoblje ih je skoro i ubilo.
Saradnja sa NXT-em, Joe Hendry koji je vruć, Ziggler kao jedno veliko wrestling ime, tu je naravno bilo još dosta wrestlera koje sam gledao, za neke sam samo čuo, ali eto bilo je dovoljno da me zainteresuje za Slammiversary i sad bi mogao da pratim PPV-e i te specijalne evente.

Ne reče za Cardonu?

Rich Swann je baš bio šampion u covid eri, je l tako? Kad vidiš bivšeg šampiona na preshowu Slammiversarya kako gubi od Kushide i kako je potrčko Top Dolli u feudu za lowcard titulu, onda je jasno u kakvom su problemu bili, Swann bi u drugim okolnostima verovatno bio daleko od world titule...
Cardona još ne želi potpisat ugovor nigdje, nastupa po hrpi indy promocija i za NWA, MLW i TNA

A Swann je stvarno kvalitetan worker kad se trudi i šteta što je držao titulu dok nije bilo publike uživo, mislio sam da će opet dobit neki push nakon heel turna, ali ništa od tog, bar reign s mid card titulom. Ali ima sad i nekih privatnih problema (alkohol i moguća rastava braka) pa mu je najbolje zasad radit low card priče
slika
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
7
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Večeras je Wendy Choo na Victory Road PLE, obavezno se gleda!!!!!!
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6

Post Postao/la KOMANIA »

Gleda se, ali najmanje zbog Wendy Choo... :D

Solidan card, mada najmanji hajp nakon Slammiversarya i Emergencea.
slika
Odgovori