Liga UEFA 2017/18
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Liga UEFA 2017/18
Nije, al nije ni najgore dosudjen
Sporting je dobio penal u devedesetoj za prolaz dalje. Srecom oni su fulali, ni na kraju prosli kroz produzetke
Glavno da onaj šugavi slovenac i kompletna uefa stopiraju tehnologiju
Sporting je dobio penal u devedesetoj za prolaz dalje. Srecom oni su fulali, ni na kraju prosli kroz produzetke
Glavno da onaj šugavi slovenac i kompletna uefa stopiraju tehnologiju
Liga UEFA 2017/18
Ja sam prvo konto da je faul na Rodriguezu ranije bio negdje,a onda kad sam vidio penal koto da mu ovaj nije na nogu stao,kad ono nista...Ipak kada se pogledaju obje tekme Arsenal je zasluzeno prosao dalje...
Arsenal
RB Salzburg
V.Plzen
A.Madird
Marsille
Lazio
RB Leipzing
CSKA Mosocw
samo me interesuje sta bi bilo kad bi se dva red bula sastala
Arsenal
RB Salzburg
V.Plzen
A.Madird
Marsille
Lazio
RB Leipzing
CSKA Mosocw
samo me interesuje sta bi bilo kad bi se dva red bula sastala
Liga UEFA 2017/18
Dap.
Liga UEFA 2017/18
Salzburg me je bas iznenadio.
Liga UEFA 2017/18
Ne mogu pratiti, ali sam sad pogledao rezultate... holy shit. Neka me neko ispravi ako grijesim, ali je ovo vrlo vjerovatno najbolja sedmica Evropskog klupskog fudbala od kada ja pratim. Toliko drame, emocija, odlicnih tekmi... Doslo kao payback za Maniju 

Liga UEFA 2017/18
Jako neizvesne utakmice u oba evropska takmicenja, ali to je dobro za fudbal.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Liga UEFA 2017/18
da, zato je nogomet najpopularnija igra, kod nas u europi je sport strast, nije samo show.
to sam vidio i neki dobar komentar na fb (cini mi se na tribini) koji kaze da postoje klubovi koji imaju navijace koji su vjerni, a i ovaj new age shit koji je izrazen kod popularnih klubova gdje su utakmice postale turistička destinacija, real gdje se ronaldu zvizdi ako odigra koju lošu tekmu, a čovjek apsolutna legenda kluba.
to sam vidio i neki dobar komentar na fb (cini mi se na tribini) koji kaze da postoje klubovi koji imaju navijace koji su vjerni, a i ovaj new age shit koji je izrazen kod popularnih klubova gdje su utakmice postale turistička destinacija, real gdje se ronaldu zvizdi ako odigra koju lošu tekmu, a čovjek apsolutna legenda kluba.
Liga UEFA 2017/18
E zato smo mi balkanci rodjeni nsvijaci!
Liga UEFA 2017/18
Steta, bas sam navijao za red bull finale. Lazio je takva chokerska ekipa, da to nije normalno.

- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Liga UEFA 2017/18
vrsaljko dobio dva žuta u 9 minuta
volio bih da arsenal uzme trofej, iako ne volim klub,
volio bih da arsenal uzme trofej, iako ne volim klub,
Liga UEFA 2017/18
Samo znog Vengera.
ATL nije trebao da ostane brlez igraca, onda i bez trenera.
Nzm sta da kazem.
ATL nije trebao da ostane brlez igraca, onda i bez trenera.
Nzm sta da kazem.
Liga UEFA 2017/18
Neka me neko ispravi ako grijesim, ali ako Marseille odrzi ovo vodstvo veceras i u revansu, ovo bi bio prvi put da neka francuska ekipa bude u finalu nekog euro takmicenja od Monaca 2004.