Igrali finale bez njega, ostao vrv bez zlatne kugle...pa jbg i ja bi isto

Igrali finale bez njega, ostao vrv bez zlatne kugle...pa jbg i ja bi isto
zato ga je SAF prodao0
Mogu shvatiti to sve da ga drži dok su obojica na nogama, ali on ne pušta ni kad su obojica već na podu, a za vrijeme Salahovog izlaska ga kamera prikazuje polunasmijanog. Zaslužuje svako sranje po sebi koje može dobiti i od medija i od drugih zbog ovog.aleksandrinjo96 je napisao/la:QR_BBPOST PA to. Nije namerno, tipa Pepe kad zgazi mesija ili onog iz Levantea natrsi u ledja. Haos
Splet nesretnih okolnosti, ovaj se lose docekao i to je to. Msm, ko bi ga pustio iz klinca, borba, finale...nije video gde ce lopta I daj da ga obaram, a malo je falilo sebe da sjebe,,, Prljavo, ali desava se svakog vikenda u obicnim utakmicama, a ne veceras u zaru borbe.
Ramos kao Ramos je prljav igrac, da ne misli neko da ga branim, ali ne zasluzuje pljuvacinu kakvu ima veceras po medijima
Dao je mnogo Realu ali ne mozes ovako. Vec neko vrijeme je netrepeljivost neka izmedju njega i Pereza a ovo je on isplanirao prije utakmice da uradi
ja govorim kako je kulminiralo onom optužbom za utaju poreza. Moj dojam je taj da je ronaldo napravio ono što je klub od njega tražio, to jest otvorio račun tamo gdje su mu oni rekli, no kada je došla optužba da je klub šutio.