WWE Speed

Petominutni show na X-u

Komentari o najpopularnijoj wrestling organizaciji današnjice
Odgovori
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

WWE Speed

Post Postao/la KOMANIA »

Razmišljao sam ranije da otvorim ovu temu, pa sam smatrao da je nebitna stvar, ali ajde sad uvode i žensku titulu pa neka...

Ovo bi imalo potencijala i bilo bi zanimljivo da je malo duže sa par mečeva sedmično isto da ide na twitteru ali da se titule pojavljuju i na main rosteru ili developmentalu (pošto su ovi naslovi dostupni za Raw, SD i NXT wrestlere), tamo ne moraju da se brane ali da se šampioni pojavljuju s njima i da grade mečeve za Speed i da zainteresuju nekog da to pogleda.

Takođe, prvo se govorilo kako će mečevi biti limitirani na 5 minuta (što bi bilo bolje i ozbiljnije naravno), međutim na kraju su prelomili na 3.

Bilo bi dobro da muški roster ima jednu pravu lowcard titulu gde bi oni koji ne mogu doći do midcard naslova dobili nešto, ali nešto što vredi, a i žene sa srednjeg i nižeg carda bi isto imale priliku da nešto osvoje, bolje to nego da im se ne daj Bože uvede midcard titula ili još gore 2 (naravno jer je roster duplo kraći od muškog i ne bi imalo smisla da imaju jednak broj titula).

Dakle, ovo bi imalo dobar potencijal da bude show za lowcardere koji nemaju prostora na TV-u, a ovako kako je i show i titule kao da ni ne postoje...

slika
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Status: Offline

Re: WWE Speed

Post Postao/la KOMANIA »

Čestitke Candice, ko da nisi osvojila ništa... :lol:

slika
Odgovori