The Briscoe Brothers
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: The Briscoe Brothers
Meni bi bilo neopisivo drago da njegov brat danas položi danas na aewu titule u ring i da ih umirove (barem dizajn) na isti način na koji je to napravljeno s prvom tnt titulom.
Ali mislim da je to previše tražiti. mogu misliti kako mu se brat tek osjeća... umro mu je brat i tag tim partner.
Ali mislim da je to previše tražiti. mogu misliti kako mu se brat tek osjeća... umro mu je brat i tag tim partner.
Jay je bio super i kao singles wrestler, feud s Coleom oko ROH titule je nešto najbolje iz ROH-a u zadnjih desetak godina
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Jana Pugh, Jamin Pugh's mother and a member of the Laurel School District Board of Education, said that both of Jamin's daughters have had emergency surgeries, and doctors aren't sure if one will be able to walk again.
Yes Sir!
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Još nije bio vezan, tko zna dal bi pomoglo, jer lik koji je uletio u njegovu traku je bio pa je isto poginuo.
Baš tragedija za familiju
Baš tragedija za familiju
Tuga prava. Na vrhuncu karijere ugasio mu se život
Nek počiva u miru.
Nek počiva u miru.
- Eumaus The Swineherd
- ProHrvanje Urednik
- 6
– According to PWInsider, Mark Briscoe’s recent AEW appearance is not an anomaly, and the wrestler is slated for use by the promotion on an ongoing basis.
Tužno da je trebala ovakva tragedija da bi debili iz Warnera popustili,, ali eto, bolje ikad nego nikad, a Tony bi ga svakako sigurno zadržao u ROH-u ili mu dao neku backstage ulogu u AEW-u.
Tužno da je trebala ovakva tragedija da bi debili iz Warnera popustili,, ali eto, bolje ikad nego nikad, a Tony bi ga svakako sigurno zadržao u ROH-u ili mu dao neku backstage ulogu u AEW-u.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Al kolko znam nije on bio problem nego brat zbog komentara. Za koje se ispričao i probao biti bolji
I to mi je problem te cancel kulture što se postavlja tako da nikome daje priliku da nauči iz svojih grešaka i bude bolja osoba
A warner nije ni briga za to, to je samo lažni moral
I to mi je problem te cancel kulture što se postavlja tako da nikome daje priliku da nauči iz svojih grešaka i bude bolja osoba
A warner nije ni briga za to, to je samo lažni moral