Mislio sam da joj je dijete umrlo kad sam pročitao naslov, kad ono....The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑20 svi 2024, 12:40 dnovinarstvo
https://www.zagreb.info/magazin/u-domu- ... ZrG8dmU-zN
Kafana
Za razgovor i opuštanje....
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 8
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Online
Re: Kafana
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Status: Offline
dnovinaru/dnovinarko I.G. dabogda ti sin zeta doveo
Zeta Srbina.The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑20 svi 2024, 14:30 dnovinaru/dnovinarko I.G. dabogda ti sin zeta doveo
Uvijek u pravu.
- Jabuchillo
- Rank 6
- O meni: A chance to send the Thunder home, Lillard long range three, IN, IT'S GOOD, AT THE BUZZER, DAMIAN LILLARD
GOAT level dnovinarstva (vijest od prije par godina):
ŠOK! NOVAK ISPAO SA VIMBLDONA!
Austrijski teniser Denis Novak poražen je u drugom kolu Vimbldona
ŠOK! NOVAK ISPAO SA VIMBLDONA!
Austrijski teniser Denis Novak poražen je u drugom kolu Vimbldona
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
okej to je dobro

- Jabuchillo
- Rank 6
- O meni: A chance to send the Thunder home, Lillard long range three, IN, IT'S GOOD, AT THE BUZZER, DAMIAN LILLARD
Jedna od mojih omiljenih instagram stranica, bave se prozivanjem dnovinarstva, nažalost jako su slabo aktivni
- Jabuchillo
- Rank 6
Da vas obavijestim da je NBA kladionica postavljena, pošto jedan dan nije bilo utakmica izgleda da su svi zaboravili da se danas nastavlja
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Online
Sto se tice ove Jabuchillove NBA kladare, prestao sam igrati ne zato sto mi se ne igra, vec zato sto sam slucajno zakasnio na jednu rundu i onda nema sanse da stignes prvog, tako da nema poente ni igrati.
Trebala bi se, u budućim sezonama kviza, dodati neka opcija gdje mozes osvojiti veliki broj bodova, ako te usere. Nesto kao ono sto smo imali u sportskoj kladionici kada pogadjas tacan minut prvog gola i dobijas bonus od 15p (ili koliko je vec bilo).
Ovdje moze, recimo, tacan statline za igraca (poeni, skokovi, asistencije) ili recimo tacan field goal omjer (npr 3/10 iz igre, 1/4 trojke, tacno da pogodis).
Trebala bi se, u budućim sezonama kviza, dodati neka opcija gdje mozes osvojiti veliki broj bodova, ako te usere. Nesto kao ono sto smo imali u sportskoj kladionici kada pogadjas tacan minut prvog gola i dobijas bonus od 15p (ili koliko je vec bilo).
Ovdje moze, recimo, tacan statline za igraca (poeni, skokovi, asistencije) ili recimo tacan field goal omjer (npr 3/10 iz igre, 1/4 trojke, tacno da pogodis).

- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- Jabuchillo
- Rank 6
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
elite tide pod buffet
- Markovic619
- Rank 13
- 5
Slažem se. I ja sam propustio par puta. Imam nekoliko zamjerki.Hangman98 je napisao/la: ↑24 svi 2024, 23:17 Sto se tice ove Jabuchillove NBA kladare, prestao sam igrati ne zato sto mi se ne igra, vec zato sto sam slucajno zakasnio na jednu rundu i onda nema sanse da stignes prvog, tako da nema poente ni igrati.
1. Ne treba biti svaki dan / za svaku utakmicu
2. Previše pitanja
3. Neka pitanja su vezana za skoro pa nepoznate igrače
- Jabuchillo
- Rank 6
1. Playoff je, naravno da će biti za svaku utakmicuMarkovic619 je napisao/la: ↑26 svi 2024, 21:01Slažem se. I ja sam propustio par puta. Imam nekoliko zamjerki.Hangman98 je napisao/la: ↑24 svi 2024, 23:17 Sto se tice ove Jabuchillove NBA kladare, prestao sam igrati ne zato sto mi se ne igra, vec zato sto sam slucajno zakasnio na jednu rundu i onda nema sanse da stignes prvog, tako da nema poente ni igrati.
1. Ne treba biti svaki dan / za svaku utakmicu
2. Previše pitanja
3. Neka pitanja su vezana za skoro pa nepoznate igrače
2. Mislim da je 10 pitanja fer, ne bi bilo kompetitivno da je samo 5 pitanja
3. Poenta je da se malo začini situacija, koja je poenta ako će biti samo Dončić,Tatum,Irving,Jokić. Osim toga igrači nisu tako nepoznati, svako ko malo prati zna ko su Reid,Nembhard,McConnell. A na kraju krajeva, trenutni vodeći u kladionici je Komania, čovjek koji nema blage veze o košarci tako da mislim da je kladionica fer napravljena i prema onima koji detaljno prate i prema onima koji uopšte ne prate NBA