Kafana

Za razgovor i opuštanje....

Nasumični razgovori
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
5
O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac
Status: Offline

Re: Kafana

Post Postao/la Master of darkness »

Morao sam da udjem jer sam pročitao ovaj post

Zvao sam te još u januaru. Ili si zaboravio ili lažeš. Odbio si pod pričom da ne koristiš discord uvek i da ga koristiš samo za određene osobe.
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
Sherpa
Administrator
Administrator
7
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Ne, samo mi nisi rekao što je.
slika
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
5
4x Član meseca
Budući pisac

Napisao sam ti "Kako da napravim server za članove foruma, a da ne zovem šefa foruma"? To je indirektno značilo da sam zvao ljude i da je glupo da ne zovem tebe kao vlasnika. Izvini, ali smatram da sam te ispoštovao time. Poštovao sam tvoju odluku da odbiješ, ali ne mogu da prihvatim da mi kažeš da te nisam zvao.

Ti nikad za mene nisi bio negativac. Uvek smo pričali o tome što je šteta što nismo okupili sve ljude, uključujući tebe, Emira i tako te aktivnije članove.
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
Sherpa
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Da. I nisi rekao ni što je server ni ništa slično. Ja nisam ni kliknuo jer ne klikam na discord servere, ne koristim program. Ne želim ga koristiti jer mi ne paše. Što sam i rekao

Mogao si objasniti. Nisi. Mogao je netko kasnije pozvati. Nije (odgovor bi bio isti). Ja vam neću prigovarati što ga imate, ako vam to više paše, super. Al nemojte meni ovdje prodavati priču kako je 'zato što ste bili revoltirani time što sam zanemario forum'. Kada nitko od vas nije ništa ni probao da ga oživi nego ste otišli na discord.

Hvala vam. Našli ste drugi način, ok sam s tim. No nemojte mene pretvarati u negativca koji vam ništa nije dozvolio.
slika
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Mislim da discord nije toliki problem po aktivnost foruma, iz razloga sto na njemu idu stvari koje bi na forumu izgledale previse spamerski i cesto u nekim situacijama previse privatne za javno pisanje dostupno svakome ko udje na forum. Ima i prednost u tome sto je vise "snapy" lakse je za spam i brze poruke i odgovore narocito kad gledanja neceg uzvio.

Istini za volji, Maki, Dyni i ja smo cesto isticali na discordu kako treba da se aktiviramo svi na forumu, pokrenemo nesto, ali je odziv cesto bio los, kao i voljni momenat clanova tako da svakako (ne)aktivnost foruma nije krivica samo jednog covjeka. Mnogima je "kocnica" bila to sto ne mogu reci nesto kontra odredjene kompanije, a da ne budu upozoreni, iako istina cesto neki clanovi ulaze u troll mode kada je u pitanju pljuvanje kompanije, najvise bez smislene osnove, pa je i razumljivo zato bivaju upozoreni.

Ja sam nastojao da budem aktivan na obje strane, s tim da na forumu je interakcija i "engejdžment" bio daleko manji nego na discordu pa te po automatizmu vise gravitira ka pisanju na mjestu koje je aktivnije i gdje ljudi odgovaraju.

Mislim da je najveci problem sto je ovo ipak wrestling forum, a da mi imao smisao moras imati ljude koji ga aktivno i prate, za cim je zavaldala oskudica. Vise se raspravlja o brojkama, dramama, kartama nego o samom hrvanju, a znamo da je forum bio najaktivniji kada su ljudi zapravo pratili desavanja u ringu.

Meni je forum izuzetno drag, najvise zbog ljudi koje sam upoznao na njemu sa kojima mogu diskutovati o stvarima koje real life krug prijatelja ne interesuju. Dodatno mi je razvio interesovanje i znanje o hrvanju i zahvalan sam na prilici da se okusam i kao kolumnista i urednik na sajtu, nesto za sto nisam znao da imam šlifa.

Bilo bi mi jako krivo da se sve ovo ugasi, što se mene tice zelim i dalje ostavljati svoj doprinos aktivnosti foruma, s tim da su odredjene korekcije neminovne da bi se nastavilo ugodno pisati na njemu.
Zadnja izmjena: Hangman, dana/u 15 ruj 2023, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
5
4x Član meseca
Budući pisac

Priča oko Discorda je komplikovanija nego što je znaš, a imam volje ispričati je, a nadam se da se drugi članovi neće ljutiti

Počelo je prošle godine u julu kad sam rešio da ja, Dynamite i Alister igramo neku igru zajedno. Nismo imali drugi način da se čujemo, s obzirom da Dyni nema Instagram ni Facebook, pa sam odabrao Discord kao neposrednu opciju. Igrali smo nekih mesec dana, kad smo rešili da pozovemo Mandya. U roku od 3-4 meseca smo imali 10-ak članova.

U tvom pozivu sam se oglušio o članove zajednice. Sve pozive raspravljamo u okviru članova, gde svakog pitam da li da zovemo ovog ili onog. Ovde ne, samoinicijativno sam te pozvao. Poštujem i dalje tvoje ne.

Moj server nije nastao iz revolta, nego čisto druženja radi, a vremenom se širio. Proširili smo ga i na druge članove, koji nisu članovi foruma.

Eto, nisam bio lenj. Pozdrav.
KOMANIA
Rank 13
Rank 13
6
O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović

Post Postao/la KOMANIA »

Sherpa je napisao/la: 15 ruj 2023, 10:53
A dobro i drugi su se trudili oko neke aktivnosti, i ova sportska kladionica daje neki doprinos tome.

Ja polazim od sebe, za HoF si u pravu, ali ja sam se dosta trudio da nateran neke članove da glasaju, na ovom zadnjem smo na kraju i probili brojku minimalnih nominacija. Ali možda je moglo da se proba nešto da se promeni sa tim HoF-om, mnogima se nije svidelo pravilo od 5 godina od poslednjeg meča, koje je važilo čak i ako neko umre. Nije ni meni, ali ja sam tu poštovao to pravilo, nije da nije imalo koga da nominujem. To su neke sitnice, ali moglo je tu nešto da se možda proba, smanjenje na 3 godine, ti si valjda u konsultaciji samnom ukinuo pravilo od 5 godina za one koji umru, ali nisi to naglasio u onoj prvoj poruci gde sva pravila lepo pišu.

Ruku na srce ni ti Sherpa ne pišeš recenzije, jesi na sajtu u pregledu nekog showa davao komentare, kao i za meč tjedna. Ja sam pisao ponekad, pogotovo nešto opširnije u skorije vreme za neke WWE-ove PPV-e i NXT TakeOvere, ali to mi je više postalo obaveza i nisam uživao dok je napišem, a na kraju niko ništa ni ne prokomentariše, jer slabo ko prati WWE u poslednje vreme, a i ja sam ohlađen od wrestlinga odnosno samog WWE-a i ne pratim aktivno već sigurno 3-4 godine, evo sad kao PPV-e i TakeOvere. Dakle ja nikada nisam voleo da pišem recenzije, a još ako uložiš neki trud u njih a nemaš nikakav komentar, koji je smisao...

Međutim, pisao sam koliko je to bilo potrebno, nije rešenje da spamujem, 8+ hiljade postova ja sam ponosan na njih i zadovoljan sam brojkom.

Mada, recimo u nekim situacijama tvoje "koga je briga" npr. u temi o WWE Draftu dovelo je do toga da izgubim volju da pišem više u toj temi, jer se ista omalovažava, kao i sama rasprava.
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Hangman98 je napisao/la: 15 ruj 2023, 11:29 Bilo bi mi jako krivo da se sve ovo ugasi, što se mene tice zelim i dalje ostavljati svoj doprinos aktivnosti foruma, s tim da su odredjene korekcije neminovne da bi se nastavilo ugodno pisati na njemu.
Znam i ja koje su prednosti Discorda, i kažem, ne krivim nikoga. Samo mi smeta što se taj discord argument počeo koristiti kao argument da su revoltirani neaktivnošću na forumu. Kako sam ja za to kriv? Dio njih prešao na discord, tamo komunicira, i ja bih trebao da izvučem novog zeca iz šešira kako bi oživio ovo mjesto gdje pišu manje nego prije. Al kažem, nije mi problem biti negativac

Opcija da se ugasi će ostati otvorena, čisto da se razumijemo, to nije od jučer. Jasno je meni od prvog dana da forum neće trajati vječno, te sa padom interesa ljudi za gledanje, a ne privlačimo nove ljude, čemu? Na drugi dio ću odgovoriti malo kasnije
Master of darkness je napisao/la: 15 ruj 2023, 11:29 Moj server nije nastao iz revolta, nego čisto druženja radi, a vremenom se širio. Proširili smo ga i na druge članove, koji nisu članovi foruma.
Odlično. Niti da bih ti ikad branio da napraviš nešto takvo, čak i da je iz revolta. Meni je drago da se na taj način družite. Al ponavljam, nemojte to koristiti kao oružje protiv mene. Pogotovo kada je sada jasnije da nije napravljen iz revolta. Nemojte mene kriviti za neku nezainteresiranost za forum, kada su svi oni koji su se maknuli osjetno više krivi za to nego ja. I ok je, neka su.
KOMANIA je napisao/la: 15 ruj 2023, 11:32 Mada, recimo u nekim situacijama tvoje "koga je briga" npr. u temi o WWE Draftu dovelo je do toga da izgubim volju da pišem više u toj temi, jer se ista omalovažava, kao i sama rasprava.
U pravu si. Ako forum ostane otvoren napravit ćemo neke promijene, i tražit će se manje negativnosti. To ne znači da se ništa negativno neće smjeti kazati, no treba napraviti promjenu paradigme i fokusirati se na pozitivne strane wrestlinga. Jer u protivnom, izgleda zašto to itko gleda. Veliki naglasak na ako forum ostane. Pošto je u negativnom trendu i bojim se da će ostati.
slika
Master of darkness
Rank 12
Rank 12
5
4x Član meseca
Budući pisac

Samo ću reći ovo - ako ikad promeniš mišljenje i Discord krene da ti paše, ti se javi. Nemam problema da budeš član moje zajednice, u znak zahvalnosti što si dopustio da ja budem član zajednice koju si osnovao.
Sherpa
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Neće se dogoditi. Mišljenje će ostati isto oko Discorda, a sve ovo danas mi je dalo dodatan razlog za ne, čak i kada bi se ovo prvo promijenilo.

Hvala na pozivu
slika
Hangman
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
3

Post Postao/la Hangman »

Ja se slazem da "zivot" foruma nije u rukama jednog covjeka i da individua to ne moze promjeniti. Moramo svi dati svoj doprinos i korigovati ono sto je dovelo do ovoga, svako po na osob.
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
7

Post Postao/la Rio146 »

Ne moraš igrat na kartu da si ti negativac, jer nisi. No deprimirajuće je i obeshrabrujuće kad jedan lider zapostavi ono sto bi trebao voditi.

Nisi ti kriv za sve, i mi smo djelom. No zapitaj se čemu si ti doprinjeo forumu zadnjih nekoliko mjeseci, osim aktivnošću.

Isti osjecaj kao da direktor neke firme kaže, radite šta hoćete ne zanima me. Ili djete koje je željno igranja s tatom, da mu ovaj gurne mobitel u ruke.
Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la: 15 ruj 2023, 12:19 Ne moraš igrat na kartu da si ti negativac, jer nisi. No deprimirajuće je i obeshrabrujuće kad jedan lider zapostavi ono sto bi trebao voditi.
Ne, ti si igrao na tu kartu. Da su radi mog načina vođenja otišli
Rio146 je napisao/la: 15 ruj 2023, 12:19 Nisi ti kriv za sve, i mi smo djelom. No zapitaj se čemu si ti doprinjeo forumu zadnjih nekoliko mjeseci, osim aktivnošću.
Da vidimo. Plaćanje hostinga, uređivanju backend stvari, pogotovo kada je bilo problema tamo oko travnja kada je bilo hakerskih napada. Pokušaj dodavanja aktivnosti (summer of 69 ideja koja je neslavno završila jer nitko nije bio zainteresiran). Jel dovoljno? Ili sam trebao još više od toga?
Rio146 je napisao/la: 15 ruj 2023, 12:19 Isti osjecaj kao da direktor neke firme kaže, radite šta hoćete ne zanima me. Ili djete koje je željno igranja s tatom, da mu ovaj gurne mobitel u ruke.
Primjeri su ti užasni. Što bih ja trebao bičevat vas da koristite forum? Meni je potpuno jasno da se puno ljudi osulo jer nemaju vremena ko prije, a još uvijek navrate s vremena na vrijeme. Jesam pokušavao oko toga? Dani zajednice, član mjeseca? I što sam promijenio? Ništa. I opet ti nekako pokušavaš na mene svaliti odgovornost.
Hangman98 je napisao/la: 15 ruj 2023, 12:03 Ja se slazem da "zivot" foruma nije u rukama jednog covjeka i da individua to ne moze promjeniti. Moramo svi dati svoj doprinos i korigovati ono sto je dovelo do ovoga, svako po na osob.
Točno, te ako nastavi prema dole, jebiga. Ja sam već umoran od pokušaja. Zbilja jesam. No imam još neke ideje koje ću probati prije nego odustanem.
slika
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
7

Post Postao/la Rio146 »

I koliko si napisao recenzija za “summer of 69”?

Primjeri su mi korektni, jer ljudi imaju vremena. Zašto imaju vremena pisat na discordu, a ne ovdje. Koja je razlika? Ako ćemo iskreno, i dani zajednice i član mjeseca i meč tjedna, i komentatorski stol, sve je bilo uspješno. Naravno bilo je i stvari koje nisu slavno završile kao turnir kralja spama, BWA, ili summer of 69. Idemo dalje, šta sad. Doći će neke druge ideje koje će biti uspješne, kao i one koje će bit malo manje uspješne. Opet kažem kolektivno smo krivi. Ja sam spreman to priznati. Krivo mi je sto nije nitko od nas objavio vijest kada je Wyatt preminuo. Ni ja, ni Hare ni ETS, a bome nisi ni ti. Podjednako smo krivi. Opet ne kažem da si iskljucivo ti kriv, no kolektivno kao zajednica jesmo. Trebamo to promijeniti ako želimo napredovati.
Yes Sir!
slika
Sherpa
Administrator
Administrator
7
Kontakt:

Post Postao/la Sherpa »

Pa napredujete. Imate svoj discord koji je aktivniji nego ovo i polako prelazite tamo. To je ok.

I znaš što je zajedničko svim tim idejama? Bile su moje. Kao da sam ja jedini koji treba doći s nekom idejom. I onda da me se još proziva za to što ja radim za ovu zajednicu. Da je upropaštavam time što nemam novu?

Baš hvala.
slika
Odgovori