Kafana
Za razgovor i opuštanje....
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
- Status: Offline
Re: Kafana
Ne radi se o tome, da te netko hejta ili ne hejta. Nego kako handlaš neke stvari. Zašto misliš da mozemo reci samo u rukavicama? Ne, naravno da mozemo reci sto mislimo. No to sto mislimo, možda nije primjereno jednom ovakvom mjestu. Onda se bolje suzdržati, i smiriti situaciju da nebi radili preveliki cirkus oko toga. Pogotovo tamo gdje nije potrebno.
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Odlično.
Ajmo govoriti kako hendlam stvari. Hoćemo li?
Hendlam tako da sam prilično tolerantan. Ne koristim svoje admin moći skoro nikada. Zadnje što je bilo je oko toga što je ec3 ponovo napravio račun. A i tad sam bio blaži nego što sam trebao biti, dao sam više vremena da se otkrije nego što su modovi htjeli. No kada dam komandu, očekujem da će se poslušati. Sve ostalo je demagogija.
I zbog toga je maki dobio opomenu, jer je jasno išao kontra toga. Prilično jasno svjesan da je ta zadnja rečenica bila izgovorena kao Admin.
Tu su kazane još neke rečenice, i to je moja krivica po pitanju ponašanja. No to ne mjenja činjenicu da je on znao i shvatio što je kazano. To njega ne amnestira. Ali itekako stavlja mrlju na moj postupak. Ja sam itekako samosvjestan stvari koje radim.
Pa da vidimo, što ti imaš reći za admin hendlanje. Što bilo tko drugi ima reći? Imate priliku
Ajmo govoriti kako hendlam stvari. Hoćemo li?
Hendlam tako da sam prilično tolerantan. Ne koristim svoje admin moći skoro nikada. Zadnje što je bilo je oko toga što je ec3 ponovo napravio račun. A i tad sam bio blaži nego što sam trebao biti, dao sam više vremena da se otkrije nego što su modovi htjeli. No kada dam komandu, očekujem da će se poslušati. Sve ostalo je demagogija.
I zbog toga je maki dobio opomenu, jer je jasno išao kontra toga. Prilično jasno svjesan da je ta zadnja rečenica bila izgovorena kao Admin.
Tu su kazane još neke rečenice, i to je moja krivica po pitanju ponašanja. No to ne mjenja činjenicu da je on znao i shvatio što je kazano. To njega ne amnestira. Ali itekako stavlja mrlju na moj postupak. Ja sam itekako samosvjestan stvari koje radim.
Pa da vidimo, što ti imaš reći za admin hendlanje. Što bilo tko drugi ima reći? Imate priliku
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Ako si samosvjestan, onda nemam što dodati. I ne želim, da nebi još jedna rasprava otišla predaleko.
Yes Sir!
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
I što kazati na ovo? Cijelo vrijeme kukaš i plaćeš, no sada kada imaš priliku nešto kazati, ne želiš. Pa što si onda uopće ikako komentarao bilo što oko ovoga, gdje je prilično vidno da ti ne paše, no cijelo vrijeme u rukavicama.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Ako ti odgovorim popit ću ban. A stvarno mislim da nije potrebno, da dolazimo do samoga kraja i testiramo limite jedan drugoga.
Yes Sir!
On je mogao protumačit da je rasprava gotova u smislu da ti izlaziš iz rasprave, da ne želiš raspravljat više jer se vrtite u krug, a ne da si kao admin zabranio raspravu i zato je nastavio pisat dalje, osobno sam tako protumačio jer se ne sjećam kad je tu zadnji puta došlo do takve obustave rasprave ili da si ju izravno tako zaustavio (možda je i bilo u sportskim temama, ali jebiga te rasprave ne čitam, samo ne sjećam se da je to bilo u nekoj temi o wrestlingu), uglavnom traje dok jedna strana ne odustane. A mogao se isto tako i uključit netko drugi da je bio prisutan na forumu i da ga je zanimala rasprava pa nastavi pisat nakon zabrane, mislim da nije bilo razloga da pomisliš da ti se ugrožava autoritet, a bilo je i rasprava koje su otišle u još veće dubioze pa su se svejedno nastavljale neometano.
Još jedan razlog zašto se moglo protumačit ovako je što predmet rasprave nije uopće osjetljive prirode, reko bi čovjek da će do ovakvih situacija prije doć u raspravama o ratu u Ukrajini nego u temi o wrestling eventu.
Još jedan razlog zašto se moglo protumačit ovako je što predmet rasprave nije uopće osjetljive prirode, reko bi čovjek da će do ovakvih situacija prije doć u raspravama o ratu u Ukrajini nego u temi o wrestling eventu.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
@crocop iz njegovog posta nakon se vidi da je shvatio da je postavljeno kao admin naredba. Ali mogu razumjeti stav koji navodiš
@rio nećeš, rekao sam, ne dajem kazne za razliku u mišljenju, tako da sigurno nećeš dobiti no opomenu ni ban, garantiram.
@rio nećeš, rekao sam, ne dajem kazne za razliku u mišljenju, tako da sigurno nećeš dobiti no opomenu ni ban, garantiram.
Meni je to više zvučalo kao da kaže da se ne boji uzvratit i osobnim napadima, a ne da će nastavit raspravu zabranio ti to kao admin ili ne
Tako da mi sve ovo izgleda kao obični nesporazum.
Tako da mi sve ovo izgleda kao obični nesporazum.
- Master of darkness
- Rank 12
- 5
- O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac - Status: Offline
[quote=Sherpa post_id=370322 time=1694734939 user_id=2]
[/quote]
Evo, spomenucu, jer što bi pokojni James Hunt rekao "Big Balls"
Imaš solidan man management I cenim delove foruma prilikom osnivanja, jer si itekako dao doprinosa tome. Zvao si članove koji su ogs (Mandy, Aleksa i ekipa) i na tome te poštujem. Ono što ne poštujem je što mi je nekad delovalo kao da si određene članove koji su ti manje dragi više bili na uzici i u upozorenjima. Ja znam šta je recimo DVW uradio, ali ako znaš da tvoje rasprave sa njim ne završe dobro, onda izbegavaj. Nemoj time polivati vatru benzinom. Time smo izgubili jednog od članova koji bi nosili forum i samim tim smo ETA za neke naredne velike brojke usporili i to enormno.
Druga stvar ne ide prema tebi kao adminu, nego kao wrestling fanu (što ide itekako sa ovom raspravom, jer se ovo desilo u vezi all ina). Često smo prozivali Dynamitea da je WWE fanboy, a ti si ispao AEW fanboy. Češće ću naći tebe koji branis odluke AEWa, kakve god bile (dobre ili loše). Ovde je Maki ispao korektan sa svojim činjenicama i onda je nepotrebno napisati "pucaju te hormoni" kad je ponestalo argumenata legitimnih, nakon maltene potvrde Khana o posećenosti
Treća ide tebi kao osobi, koju sam video i upoznao u zadnje dve godine. Zaista si korektan bio prema meni, ali da se ne lažemo, nisam ni ja bio neki idiot da me ideš smirivati. Da, imao sam svoje trenutke, ali sam se posle izvinio i teraj dalje. Ono što me smeta je što ne umeš odreagovati na osobe poput Makija i sličnih. Pisao sam u pm, napisacu sad ovde - puno kulturniji i ispao bi gospodin da si samo spomenuo da ne želiš više raspravljati i da si pustio onaj post (koji se ne bi desio da nisi krenuo da ga napadas) i ispao bi šmeker pred ekipom i zadržao bi kredibilitet vodje.
To je to od mene. Maki je moj prijatelj pre svega i podrzacu ga kad god treba, jer mi je bezbroj puta pomogao kad sam imao probleme. Sa njim se i ja odjavljujem, ući ću čisto da vidim odgovor na ovo i manje više je to to od mene. Nisi samo ti razlog - ne mogu da kombinujem faks, vlasništvo servera i forum, jedno je moralo otići. Pozdrav
[/quote]
Evo, spomenucu, jer što bi pokojni James Hunt rekao "Big Balls"
Imaš solidan man management I cenim delove foruma prilikom osnivanja, jer si itekako dao doprinosa tome. Zvao si članove koji su ogs (Mandy, Aleksa i ekipa) i na tome te poštujem. Ono što ne poštujem je što mi je nekad delovalo kao da si određene članove koji su ti manje dragi više bili na uzici i u upozorenjima. Ja znam šta je recimo DVW uradio, ali ako znaš da tvoje rasprave sa njim ne završe dobro, onda izbegavaj. Nemoj time polivati vatru benzinom. Time smo izgubili jednog od članova koji bi nosili forum i samim tim smo ETA za neke naredne velike brojke usporili i to enormno.
Druga stvar ne ide prema tebi kao adminu, nego kao wrestling fanu (što ide itekako sa ovom raspravom, jer se ovo desilo u vezi all ina). Često smo prozivali Dynamitea da je WWE fanboy, a ti si ispao AEW fanboy. Češće ću naći tebe koji branis odluke AEWa, kakve god bile (dobre ili loše). Ovde je Maki ispao korektan sa svojim činjenicama i onda je nepotrebno napisati "pucaju te hormoni" kad je ponestalo argumenata legitimnih, nakon maltene potvrde Khana o posećenosti
Treća ide tebi kao osobi, koju sam video i upoznao u zadnje dve godine. Zaista si korektan bio prema meni, ali da se ne lažemo, nisam ni ja bio neki idiot da me ideš smirivati. Da, imao sam svoje trenutke, ali sam se posle izvinio i teraj dalje. Ono što me smeta je što ne umeš odreagovati na osobe poput Makija i sličnih. Pisao sam u pm, napisacu sad ovde - puno kulturniji i ispao bi gospodin da si samo spomenuo da ne želiš više raspravljati i da si pustio onaj post (koji se ne bi desio da nisi krenuo da ga napadas) i ispao bi šmeker pred ekipom i zadržao bi kredibilitet vodje.
To je to od mene. Maki je moj prijatelj pre svega i podrzacu ga kad god treba, jer mi je bezbroj puta pomogao kad sam imao probleme. Sa njim se i ja odjavljujem, ući ću čisto da vidim odgovor na ovo i manje više je to to od mene. Nisi samo ti razlog - ne mogu da kombinujem faks, vlasništvo servera i forum, jedno je moralo otići. Pozdrav
There was no other way! The world had to be fixed! A purpose given to me! Only I could do it. Who else could have done it, and come this far? Would they have kept going? The only one who can create a new world is me.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- O meni: Dobar čovjek. Tako bar kažu. 🇺🇦🇮🇱
Hajde da ne raspravljano kao neke tetkice. Kako dodje do ovakvih situacija, tako se mogu popraviti.
Ono što je Sherpa rekao je bilo više nego neprimereno. Svako je imao svoje mišljenje u raspravi i Sherpa se uhvatio za Makijevu buduću profesiju i njegove hormone. Nije bilo potrebe za tim.
Sherpa jeste izneo da je rasprava gotova, Maki jeste napisao post nakon toga, ali taj post je bio njegov odgovor na uvrede. Prethodno mu je rekao šta mu je rekao, pa razumem Makija zašto je morao da iznese da ga se ne boji što je admin, kako je on imao argumente i kako je rasprava na ličnom nivou(uvredama) niži nivo za njega.
Maki je prekinuo raspravu o prodaji karata, samo je kasnije dao odgovor, što bi svako od nas uradio. Ili u prevodu, ja sam izneo svoje argumente kada su u pitanju karte (nije bilo potrebe da me vredjaš zbog toga)ne bojim te se, ne moram da ti ćutim kada me vredjaš i ne želim takvu vrstu rasprave. Ako već treba da tumačimo šta je dečko napisao.
@Sherpa Mogu da razumem da ti nije bitno šta će ko od nas reći. Mogu da razumem i da nekad imaš loš dan, a juče si ga sigurno imao.
Ti si neko ko održava ovaj forum i svaka ti čast na tome. Ali kao vodja jedne zajednice, trebalo bi i da razumeš svoje članove.
Maki je jedan od najboljih članova koji su se ovde pojavili, kulturan je, prepun znanja, ne mora uvek biti u pravu, ali svi znamo da je spreman za maratonske rasprave.
I ti odlično znaš kakav je on član, pa si trebao tako i da se postaviš. Mogao si samo da mu kažeš da dalja rasprava nema smisla i batališ tu raspravu, a forum je za pisanje, tako da bi on imao svako pravo da nastavi da piše i eventualno ima raspravu sa drugim članovima.
Mislim da ni ti ne bi ćutao da ti se neko obratio kao što si ti njemu.
Ovo se da rešiti, jer vas dvojica možete da porazgovarate kroz privatne poruke. Dečko se osetio nepoželjnim, svi mi to vidimo. Niko te ne tera da mu se javno izvinjavaš, samo možeš da spustiš loptu i da rešiš ovo na mnogo lopši način.
Odrasli smo ljudi i možemo da prihvatimo svoje i tudje greške, pa da iz toga naučimo nešto. U ovom slučaju, kako ne treba postupati sa članovima, jer i to može da se rešina bolji način.
Ono što je Sherpa rekao je bilo više nego neprimereno. Svako je imao svoje mišljenje u raspravi i Sherpa se uhvatio za Makijevu buduću profesiju i njegove hormone. Nije bilo potrebe za tim.
Sherpa jeste izneo da je rasprava gotova, Maki jeste napisao post nakon toga, ali taj post je bio njegov odgovor na uvrede. Prethodno mu je rekao šta mu je rekao, pa razumem Makija zašto je morao da iznese da ga se ne boji što je admin, kako je on imao argumente i kako je rasprava na ličnom nivou(uvredama) niži nivo za njega.
Maki je prekinuo raspravu o prodaji karata, samo je kasnije dao odgovor, što bi svako od nas uradio. Ili u prevodu, ja sam izneo svoje argumente kada su u pitanju karte (nije bilo potrebe da me vredjaš zbog toga)ne bojim te se, ne moram da ti ćutim kada me vredjaš i ne želim takvu vrstu rasprave. Ako već treba da tumačimo šta je dečko napisao.
@Sherpa Mogu da razumem da ti nije bitno šta će ko od nas reći. Mogu da razumem i da nekad imaš loš dan, a juče si ga sigurno imao.
Ti si neko ko održava ovaj forum i svaka ti čast na tome. Ali kao vodja jedne zajednice, trebalo bi i da razumeš svoje članove.
Maki je jedan od najboljih članova koji su se ovde pojavili, kulturan je, prepun znanja, ne mora uvek biti u pravu, ali svi znamo da je spreman za maratonske rasprave.
I ti odlično znaš kakav je on član, pa si trebao tako i da se postaviš. Mogao si samo da mu kažeš da dalja rasprava nema smisla i batališ tu raspravu, a forum je za pisanje, tako da bi on imao svako pravo da nastavi da piše i eventualno ima raspravu sa drugim članovima.
Mislim da ni ti ne bi ćutao da ti se neko obratio kao što si ti njemu.
Ovo se da rešiti, jer vas dvojica možete da porazgovarate kroz privatne poruke. Dečko se osetio nepoželjnim, svi mi to vidimo. Niko te ne tera da mu se javno izvinjavaš, samo možeš da spustiš loptu i da rešiš ovo na mnogo lopši način.
Odrasli smo ljudi i možemo da prihvatimo svoje i tudje greške, pa da iz toga naučimo nešto. U ovom slučaju, kako ne treba postupati sa članovima, jer i to može da se rešina bolji način.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Ovako. Stvarno cijenim što si napravio u ovih nekoliko godina, a i ti sam trebaš biti ponosan, skupiti ovoliki broj ljudi na jedan wrestling forum. Bio si manje više uvijek korektan, no zadnjih par mjeseci imam osjećaj kao da ti je svega dosta.
Razumijem da nekad nemaš vremena. Naravno i ti imaš posao, obitelj, još 37 drugih hobija kojima također želiš posvetiti vrijeme, no ovaj forum si dobro zapostavio. Ne, ne mislim u smislu pisanja postova, nego jednostavno radi sadržaja. Ljudi su željni osjećati se djelom ovog foruma, žele sudjelovati u nekim igrama, turnirima, čak sam siguran da bi više i wrestling gledali, da je aktivnost bolja. I ne, nisi ti kriv što se ljudi zasite nečega i odu, ali kad se toliko dugo trude recimo dobit ikonicu, onda moraju čekat i nekoliko mjeseci da je ti postaviš ispod profila. Recimo HoF još nisi napravio, a to je doslovno 4 i pol minute posla, a prošlo je već 8 mjeseci.
Ljudi su ti bili spremni pomoći, tražili su od tebe da daš nekome admina, koji bi ti pomogao u rijesavanju nekih stvari, no ti si to nekako uspio izignorirat. Ja sam bio napravio reklamu za forum, kako bi ti se zahvalio za sve što činiš za ovu malu zajednicu. Izgubio sam par sati kako bi sve napravio kako treba, voice over, skript, video montaža, da bi ti to sve izignorirao. Nisi ni pogledao. Nije tajna, no zbog te tvoje ne zainteresiranosti ljudi su napravili Discord server, koji je jako aktivan.
Imam osjecaj da je i tebi pun k svega. Prerastao si ovo, ali isto tako si napravio nešto veliko, i sad ti je žao sve to napustiti i baciti sve to u vjetar.
I zadnja stvar. Mislim da neki članovi nisu zaslužili da se ponašaš tako prema njima. Naravno uvijek može doći do nesporazuma, no uvijek treba biti profesionalan. Uvijek treba biti spreman na to da si možda pogriješio. Da je druga strana u pravu. Sve dok nema vrijeđanja, ili nekih suptilnih podbadanja, mislim da nema smisla izigravanja autoriteta. Ti si tu da praviš red i čuvaš integritet foruma.
Razumijem da nekad nemaš vremena. Naravno i ti imaš posao, obitelj, još 37 drugih hobija kojima također želiš posvetiti vrijeme, no ovaj forum si dobro zapostavio. Ne, ne mislim u smislu pisanja postova, nego jednostavno radi sadržaja. Ljudi su željni osjećati se djelom ovog foruma, žele sudjelovati u nekim igrama, turnirima, čak sam siguran da bi više i wrestling gledali, da je aktivnost bolja. I ne, nisi ti kriv što se ljudi zasite nečega i odu, ali kad se toliko dugo trude recimo dobit ikonicu, onda moraju čekat i nekoliko mjeseci da je ti postaviš ispod profila. Recimo HoF još nisi napravio, a to je doslovno 4 i pol minute posla, a prošlo je već 8 mjeseci.
Ljudi su ti bili spremni pomoći, tražili su od tebe da daš nekome admina, koji bi ti pomogao u rijesavanju nekih stvari, no ti si to nekako uspio izignorirat. Ja sam bio napravio reklamu za forum, kako bi ti se zahvalio za sve što činiš za ovu malu zajednicu. Izgubio sam par sati kako bi sve napravio kako treba, voice over, skript, video montaža, da bi ti to sve izignorirao. Nisi ni pogledao. Nije tajna, no zbog te tvoje ne zainteresiranosti ljudi su napravili Discord server, koji je jako aktivan.
Imam osjecaj da je i tebi pun k svega. Prerastao si ovo, ali isto tako si napravio nešto veliko, i sad ti je žao sve to napustiti i baciti sve to u vjetar.
I zadnja stvar. Mislim da neki članovi nisu zaslužili da se ponašaš tako prema njima. Naravno uvijek može doći do nesporazuma, no uvijek treba biti profesionalan. Uvijek treba biti spreman na to da si možda pogriješio. Da je druga strana u pravu. Sve dok nema vrijeđanja, ili nekih suptilnih podbadanja, mislim da nema smisla izigravanja autoriteta. Ti si tu da praviš red i čuvaš integritet foruma.
Yes Sir!
- Dynamite 7
- Rank 13
- 4
- O meni: Mržnja ❌️- Ljubav ✅️
Osuđivanje ❌️- Razumijevanje ✅️
Diskriminacija ❌️- Podrška ✅️
Laž ❌️- Istina ✅️
Neprijateljstvo ❌️- Prijateljstvo ✅️ - Status: Offline
Samo da javim da idem na put, pa neću biti aktivan za vikend. Budite mi dobro i nadam se da će se sve malo smiriti kad se vratim.
"Mene ovdje nitko ne pita
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
što ja krijem ispod osmijeha
oko mene svi me vole
jer sam uvijek dobre volje
za drugo me nitko ne pita"
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
homofobni i rasistički kreten. Neće se nekome gledati kroz prste za pizdarije koje zato što je aktivan član zajednice. Niti ću ja izbjegavati raspravu zato da on slučajno ne dobije ban.Master of darkness je napisao/la: ↑15 ruj 2023, 07:22 a znam šta je recimo DVW uradio, ali ako znaš da tvoje rasprave sa njim ne završe dobro, onda izbegavaj.
Istina da imam simpatije porema AEWu. No ako mislite da je maki konkretan, onda se potpuno varate. Maki se već mjesecima ponaša kao AEW hejter. Jedva dočeka da nešto naprave da sere po tome.Master of darkness je napisao/la: ↑15 ruj 2023, 07:22 a ti si ispao AEW fanboy
Ovde je Maki ispao korektan
I to je općenito nešto što treba popraviti na forumu, a i ja sam za tro kriv - ta količina negativnosti na sve što se događa u wrestlign svijetu.
Ne zanima me kako ćete me percipirati. Ili me poštuj ili nemoj. Vaša stvar.
Sretno
Sve što kažeš stoji, on se može vratiti kad god želi i bit će isto ko i prije. Ali isto tako ja neću napraviti niti jedan korak prema tome da se to ostvari - neću ga ići tražiti na discord kako bi pričao s njim da se vrati ili ništa slično tome.HunterDX je napisao/la: ↑15 ruj 2023, 08:45 Ovo se da rešiti, jer vas dvojica možete da porazgovarate kroz privatne poruke. Dečko se osetio nepoželjnim, svi mi to vidimo. Niko te ne tera da mu se javno izvinjavaš, samo možeš da spustiš loptu i da rešiš ovo na mnogo lopši način.
@rio evo da ti odgovorim. HOF je bio aktivan samo prve godine, a čak i tada je bio loš projekt. Zašto? Jer je bilo manje glasova nego nominacija! Godinu kasnije ako se ne varam nije bilo ni dovoljno nominacija. Jel mi dopizdilo da vučem zajednicu za rukav po tom pitanju da ga ove godine nisam htio srediti. Je. No eto, to je nekako moja krivica.
Ili hoćeš o meču tjedna, ili o ikonicama, ili o turnirima ili gledanju showa dok je bio covid, ili o ovome ili onome? Probalo se toliko različitih ideja. Koliko ideja je imala zajednica, a skoro svake godine za rođendan sam pitao? Jednu - glasanje za najbolje članove godine. Nešto protiv čega sam bio, no to nisam stopirao nego sam samo odlučio ne sudjelovati. I što onda ta ista zajednica napravi? jebeni Discord. Nitko se ne potrudi da bi probao oživjet ovaj forum, svi samo čekaju mene. Jel možda nekome palo na pamet da nakon godina ideja nemam neku novu i zanimljivu? Jel ikome palo na pamet da nije potrebno biti ni admin ni mod da bi neka ideja zaživjela - dovraga, ljudi mi još uvijek s vremena na vrijeme šalju upite jer smiju otvoriti temu.
I mjesto da netko pomogne, proba malo oživjeti ovo, doći sa nekom idejom. Ko ga jebe, idemo napraviti discord. Tamo ćemo. Zaista veliko hvala zajednici za to.
Te se još to sad meni nabija kao krivnja. Moja nezainteresiranost. Možda je vrijeme da zatvorim ovaj forum kad tako mislite.
- Sherpa
- Administrator
- 7
- Kontakt:
I da, znam za Discord. Shvatio sam da postoji. Nitko me nije zvao na njega. Očigledno je kako nisam poželjan. Baš vam hvala.
Glavno da sam ja negativac.
Glavno da sam ja negativac.