🇬🇧 Premier League 2024/25 🇬🇧
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Re: 🇬🇧 Premier League 2024/25 🇬🇧
Zaintrigirao si me pa sam morao otići pogledati, očekivao sam osjetno više, baš kao i to
-
- Rank 4
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
Čekao sam godinu dana da Man City izgubi tekmu a ne mogu ni slaviti jer smo pseći izmet. Apsolutno nula kreativnosti bez Odegaarda i njegove magije. Samo dodaj loptu Saki i pomoli se. Pustiti ESR-a da ode i Vieiru na posudbu ako nismo planirali da Nwaneri bude bitan član postave je zbunjujuća odluka.
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
I dalje sam Arteta In ali moram priznati da 22/23 i 23/24 svakim danom sve više izgledaju kao velike propuštene prilike. Sve je tješila pomisao na napredak i približavanje naslovu s tim iskustvima ali trenutno ne izgleda baš tako bajno. Mislim da smo stvarno zeznuli stvar što nismo dali prioritet napadu u ovom prijelaznom roku jer Sterling na posudbi u godini 2024. ne vrišti točno osjećaj ambicije i motivacije.
-
- Rank 4
Dobrodosao u klub.SwitchBlade je napisao/la: ↑03 stu 2024, 13:16 I dalje sam Arteta In ali moram priznati da 22/23 i 23/24 svakim danom sve više izgledaju kao velike propuštene prilike. Sve je tješila pomisao na napredak i približavanje naslovu s tim iskustvima ali trenutno ne izgleda baš tako bajno. Mislim da smo stvarno zeznuli stvar što nismo dali prioritet napadu u ovom prijelaznom roku jer Sterling na posudbi u godini 2024. ne vrišti točno osjećaj ambicije i motivacije.
Tako se i mi osjecamo ima 5 godina, sve slutilo da se moglo uzet, cak imali i jedan od najvecih brojeva bodova al City opet nekako izadju na vrh. Tako da se ja ovom njihovom jucerasnjem kiksu ne radujem puno. Tek negdje oko 30tog kola se moze pricat.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
23/24 je bilo ogromna prošpuštena prilika. Za mene je ključna ona utakmica protiv Citya u 30i nekom kolu (ne sjećam se kojem točno). Gdje ideš na etihad i odigraš jednu 'ja neću napraviti ništa' utakmicu. Ok,izgubilo se još bodova nakon toga, i možeš reći da nisi tamo izgubio titulu. Al zapravo jesi. Jer ta utakmica je bilo preživljavanje, ne pokazivanje šampionske ambicije. Dobij tu utakmicu i prvak si. ako ništa drugo, na valu tog samopouzdanja
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
Da... Već smo gledali ovaj film. Man City uvijek izgleda nesigurno u prvoj polovici sezone i svake godine ljudi kažu "ali ove godine je drugačije itd." i na kraju ipak dođu na vrh. Imaju povijest toga što rade ali s Rodrijem van cijele sezone i KDB-om tu i tamo tko zna. Bojim se da će podrška za Artetu znatno pasti ako Liverpool osvoji ligu s novim menadžerom i bez velikih ulaganja u ljetnom prozoru.FinalBesir je napisao/la: ↑03 stu 2024, 13:49Dobrodosao u klub.SwitchBlade je napisao/la: ↑03 stu 2024, 13:16 I dalje sam Arteta In ali moram priznati da 22/23 i 23/24 svakim danom sve više izgledaju kao velike propuštene prilike. Sve je tješila pomisao na napredak i približavanje naslovu s tim iskustvima ali trenutno ne izgleda baš tako bajno. Mislim da smo stvarno zeznuli stvar što nismo dali prioritet napadu u ovom prijelaznom roku jer Sterling na posudbi u godini 2024. ne vrišti točno osjećaj ambicije i motivacije.
Tako se i mi osjecamo ima 5 godina, sve slutilo da se moglo uzet, cak imali i jedan od najvecih brojeva bodova al City opet nekako izadju na vrh. Tako da se ja ovom njihovom jucerasnjem kiksu ne radujem puno. Tek negdje oko 30tog kola se moze pricat.
Ne vjerujem u tu priču. Uzeli smo im 4/6 bodova te sezone. Poraz od Aston Ville kod kuće zatvorio je vrata i sve što je Man City trebao učiniti je pobijediti u svim svojim utakmicama što su i učinili s lakoćom.Sherpa je napisao/la: ↑03 stu 2024, 14:05 23/24 je bilo ogromna prošpuštena prilika. Za mene je ključna ona utakmica protiv Citya u 30i nekom kolu (ne sjećam se kojem točno). Gdje ideš na etihad i odigraš jednu 'ja neću napraviti ništa' utakmicu. Ok,izgubilo se još bodova nakon toga, i možeš reći da nisi tamo izgubio titulu. Al zapravo jesi. Jer ta utakmica je bilo preživljavanje, ne pokazivanje šampionske ambicije. Dobij tu utakmicu i prvak si. ako ništa drugo, na valu tog samopouzdanja
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Vjeruj ti u tu priču ili ne, s pobjedom tamo odlaziš na jedan dozoljen kiks razlike. No odlučio si igrati na ništa. To nije gard pobjedničkih ekipa, osim ako nije riječ o talijanskoj ekipi.
- SwitchBlade
- Rank 11
- 7
Prvaci Engleske pokazali su što je pravi mentalitet kad su ne tako davno slavili remi protiv momčadi s igračem manje.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Znaš koja je razlika, što oni to mogu jer znaju kako je uzeti titulu, kad je Arsenal zadnji putata uzeo istu? Neki igrači u lanjsekom arsenalu se nisu ni rodili tad
-
- Rank 4
Sherpa je u pravu. City je uzeo zadnje 4 lige, i prije Liverpula jos dvije. Njima to i ne znaci puno, doslovno im rutina. Kad igras pogotovo protiv Citya svaki bod je bitan. Remi je ok, al mors se ganjat 3 boda. Jer vidjeli smo vise puta da bas 1 bod zna presudit ligu.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Šteta, moglo se ovde dobiti lagano.