Stardom
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Re: Stardom
osvojiti, no dal je ikada izgledala kao top lik, po meni na main rosteru ne. čak i na samom početku kada su ubili njenu auru nepobjedivosti iz nxta
- Sherpa
- Administrator
- 7
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
wwe izrazio interes za suradnju sa stardomom
ja bih bio jako oprezan po ovom pitanju, nitko do sada tko je surađivao s njima nije imao nikakve koristi od toga. Manje više su ih sve skucali u zemlju i ostavili pustoš.
ja bih bio jako oprezan po ovom pitanju, nitko do sada tko je surađivao s njima nije imao nikakve koristi od toga. Manje više su ih sve skucali u zemlju i ostavili pustoš.
Čisto sumnjam da će se to dogoditi. Rossy Ogawa je oduvijek bio rezervisan po pitanju saradnje.
Besplatno ME na YouTubeu.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
- Status: Offline
Yay novi unit!
Club Venus has disbanded with Mina and Waka joining forces to create a new unit with Maika, HANAKO, and the returning Xena. The name has not been announced just yet and will be tomorrow.
Ranna Yagami requested to join **God’s Eye** in which Syuri accepted.
Club Venus has disbanded with Mina and Waka joining forces to create a new unit with Maika, HANAKO, and the returning Xena. The name has not been announced just yet and will be tomorrow.
Ranna Yagami requested to join **God’s Eye** in which Syuri accepted.
Yes Sir!
Lol hahahaha. Club Venus kakav promašaj.
- Rio146
- ProHrvanje Urednik
- 7
Empress Nexus Venus (EXV) je ime novog stablea Maike, Mine, Wake, Xene i HANAKO.
Yes Sir!
- AleksaVP
- Administrator
- 7
- Kontakt:
Velika vest
U jbt. Ovo je bogami golema stvar.
Čitam da ga Bushiroad optužuje da je tajno radio za WWE i pripremao egzodus kečerki u NXT Japan. Wtf.
- AleksaVP
- Administrator
- 7
- Kontakt:
SRS kaže da je u Dabu uskoro.
Zar nije rekao u WWEu? Nema smisla da ide u Dub jer ga je TK ismijao na twitteru javno.
Ljudi mi svjedočimo raspadu Stardoma. WON ili SRS su rekli da se očekuje pravi egzodus kečerki u martu i sve one koje su lojalne Ogawi odlaze. Tu sigurno spadaju Mayu, Momo, SLK, Tam i sigurno dosta drugih.