Windy City Riot
Re: Windy City Riot
Ovo je kao kad je Impact stavio titulu na Omegu, kratkoročno skočila gledanost, dugoročno ispali pokopani
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Offline
Ja bih rekao da je saginjanje da su dali nekom tipa MJF, koga boli k za NJPW. Al' Mox je fakat jako često tamo i vidi se da voli Japan, a i oni njega (sudeci po reakcijama na mrezama). Djeluje mi kao jako kratak reign radi gradnje FD, koji je odlaskom velikih zvijezda prestao biti must see crossover, pa se mora napraviti dobra prica oko titule da ljudi zagrizu.
Pa zapravo bi i bilo zanimljivo da je netko kao MJF uzeo, ušao u meč s ogromnim heatom i izgubio, onda bi mr možda i bilo briga
Da, bilo je gorih opcija ali to ne znači da je ova opcija dobra. Forbidden Door će moći još ove godine biti a već sljedeće upitno. Nemaš više šta ponuditi. Ubacivanje CMLLa i Stardoma neće to promjeniti.Hangman98 je napisao/la: ↑13 tra 2024, 15:43Ja bih rekao da je saginjanje da su dali nekom tipa MJF, koga boli k za NJPW. Al' Mox je fakat jako često tamo i vidi se da voli Japan, a i oni njega (sudeci po reakcijama na mrezama). Djeluje mi kao jako kratak reign radi gradnje FD, koji je odlaskom velikih zvijezda prestao biti must see crossover, pa se mora napraviti dobra prica oko titule da ljudi zagrizu.
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
Nemas vise 'dream crossover mec' auru zbog resursa, al mozda i bolje. Sad ga mozes tretirati kao kulminaciju medju-promotivnih prica, koje gradis tokom godine. Recimo ovo sa Perryem, cijepanje AEW ugovora, ekskurzija, sve to treba da dozivi kulmimaciju sa FD. Sad i ovo sa Moxom i titulom.Maki je napisao/la: ↑13 tra 2024, 16:07Da, bilo je gorih opcija ali to ne znači da je ova opcija dobra. Forbidden Door će moći još ove godine biti a već sljedeće upitno. Nemaš više šta ponuditi. Ubacivanje CMLLa i Stardoma neće to promjeniti.Hangman98 je napisao/la: ↑13 tra 2024, 15:43Ja bih rekao da je saginjanje da su dali nekom tipa MJF, koga boli k za NJPW. Al' Mox je fakat jako često tamo i vidi se da voli Japan, a i oni njega (sudeci po reakcijama na mrezama). Djeluje mi kao jako kratak reign radi gradnje FD, koji je odlaskom velikih zvijezda prestao biti must see crossover, pa se mora napraviti dobra prica oko titule da ljudi zagrizu.
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
I to je opcija, ali mogao bi se pivotirati u ovo sto sam predlozio. Svakako ne mora biti annual event, kao sto je sada, vec po potrebi.
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Online
Vi koji to tvrdite ste u debeloj manjini
no, to bi bilo pokopavanje, netko tko nema veze s kompanijom, naspram nekoga tko je zvijezda i ima oko pedesetak nastupa za kompaniju koja mu nije matična.
Ali ima, samo na drugačiji način. Dream mečevi su prošlost.
Mox je zvijezda u svom mjehuriću, postoji razlog zašto ga je WWE probao dovest u red i nije samo jer je Vince kontrol frik
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Mox je bio zvijezda u WWE
Mox je zvijezda u AEW
Mox je zvijezda u NJPW
Mox bi bio zvijezda u TNA
Očigledno se taj mjehurić zove 'wrestling'
Mox je zvijezda u AEW
Mox je zvijezda u NJPW
Mox bi bio zvijezda u TNA
Očigledno se taj mjehurić zove 'wrestling'
Ovo što sad radi bi ga dovelo u low card WWE-a jer šira publika ne bi popušila to nit je uopće za tv
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Zato što wwe nešto radi to znači da svi moraju tako i na taj način raditi?
Plus, kad je wwe bio najpoluarniji. Kad su radili ovakve stvari.
Plus, kad je wwe bio najpoluarniji. Kad su radili ovakve stvari.
WWE cilja na casualce, to treba ko god želi rast. Stavi krvavog Moxa kako se valja u bodljikavoj žici na tv i ode pol gledatelja
Problem je što u NJPW nemaš puno ljudi čije bi priče bile zanimljive AEW fanovima. Ti si naveo Perryevu priču ali Perry je AEW kečer.
- Markovic619
- Rank 13
- 5
Ide mi na k ova "saradnja". Ovo saradnje nije vidjelo.
Kad saradjujes sa nekim onda bi i ti trebao imati neke koristi a koliko vidim NJPW je svakako donji. Ostao si bez nekoliko main eventera, uzela ih promocija sa kojom "saradjuješ", ne možeš organizovat ni zajednički show kako treba, a i taj zajednički show se održava samo u Americi. I onda na sve to daš glavnu titulu AEW liku. A znaš da AEW nikad ne bi stavio svoju glavnu titulu na tvog čovjeka. Super.
Nisam fan saradnji uopšte. Pogotovo ne ovakvih.
Kad saradjujes sa nekim onda bi i ti trebao imati neke koristi a koliko vidim NJPW je svakako donji. Ostao si bez nekoliko main eventera, uzela ih promocija sa kojom "saradjuješ", ne možeš organizovat ni zajednički show kako treba, a i taj zajednički show se održava samo u Americi. I onda na sve to daš glavnu titulu AEW liku. A znaš da AEW nikad ne bi stavio svoju glavnu titulu na tvog čovjeka. Super.
Nisam fan saradnji uopšte. Pogotovo ne ovakvih.