Kazuchika Okada novi član The Elite!? Kenny Omega otpušten, Hangman Page suspendovan!?
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Re: Kazuchika Okada novi član The Elite!? Kenny Omega otpušten, Hangman Page suspendovan!?
Slučajno kliknuo na main stranicu i vidim ovo je zadnja obavijest tamo, kaj nena više novih novosti i recenzija?
Anketa je još od Royal Rumble-a, a od tad smo imali Wrestlemaniju i Summerslam
Anketa je još od Royal Rumble-a, a od tad smo imali Wrestlemaniju i Summerslam
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Offline
Re: Kazuchika Okada novi član The Elite!? Kenny Omega otpušten, Hangman Page suspendovan!?
Slabo se citaju i komentarisu/diskutuju recenzije, a da napises kako treba moras odvojiti 2 sata vremena. Previse truda za malo do nimalo feedbacka.
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Offline
Napiši Wendy Choo recenziju pa ćeš uvijek dobivati
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
CHELSEA GREEN
Možda ne bi bila loša ideja pravljenja top 10 lista u više kategorija i čak bi više moderatora moglo da stavlja svoju listu u tu kategoriju. Tek da se pokrene malo sajt.
Recenzije iskreno ni meni nisu preterano zanimljive, najviše jer se u njima samo opisuje čitav meč bez konkretnog utiska o njima.
Recenzije iskreno ni meni nisu preterano zanimljive, najviše jer se u njima samo opisuje čitav meč bez konkretnog utiska o njima.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Možda vraćanje komentatorskog stola koji se u par tema sa kratkim komentarima osvrtao na prethodnu sedmicu...