The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 23:33
dotični u anafilaktičkom šoku zbog instagram linka
Pazi da ne pravim Twitter ili X ili koji je kurac već sad, da bi nekom odgovaralo...
Kakvi debilni komentari...
Zašto su debilni i zašto moraš uvek da budeš tako negativan i da vređanjem nekom odgovaraš?
1. Nije bilo vrijedjanje.
2. Nisam negativan.
3. Odgovorio sam istom mjerom na vaše odgovore
4. Nisam ništa loše mislio zbog jebenih instagram linkova, samo sam komentarisao to što je predugačko i da može bez njih izgledati bolje
5. Boli me kurac
~MandyRose~ je napisao/la: ↑10 ruj 2024, 00:59
Koji horror card za RAW
Where's the flavour? Eventualno pogledam Biancallah i Jadesus meč, ali ono.... daj nam neki storylines driven in-ring segment, talk show ili wedding
Pomešao si sa Kim Kardašijan šouom očito. Idi gledaj rijaliti program neki radije. Prorvanje se gleda radi mečeva i in-ring akcije.
Vidi se da nemaš pojma o entertainment biznisu. Najveći ratings u povijesti RAW-a su bili parodija političkih debata, vjenčanja, kamion koji pršti pivom, bikini contesti, sex celebration, i u novije vrijeme segmenti gdje CM Punk i Roman Reigns pričaju na mikrofonu. Random mečevi ne. Prije će Lyra Valkyria biti over da joj daju neki talk show da radi nešto zanimljivo nego hrvati bezveze svaki tjedan u tag team diviziji
----
Moram pohvaliti Nikki ASH i Iyvi Nile, imale su zabavan meč!
Iako se slažem da su priče i segmenti (ne ova diva sranja koja si nabrojao) većinom bitniji od samih mečeva treba napomenuti da je najgledaniji dio Rawa bio meč između Austina i Undertakera za titulu 1999. s rejtingom 9.5 odnosno debelo preko 10 miliona gledatelja. Štoviše, 1 od 6 upaljenih kablovskih tv setova u SADu je gledalo taj meč