Monday Night RAW
WWE-ov flagship trosatni show...
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
- Status: Offline
Re: Monday Night RAW
Pa ima istine ovo za Raw i SD, branile su se sve titule bar jednom od WM osim muških world titula, a slažem se da ne bi bilo ikakvih problema i da budu i 6 i 7 mečeva, evo sad su Gable i Howdy komotno mogli da imaju meč na PPV-u i na Rawu su dobili 10+ minuta, dobar meč bio, presele ih jedne reklame, isto LA Knight US open challenge je recimo mogao, a u suštini moglo je i nešto od tag team mečeva Bloodline-SP su mogli ovde da sačuvaju ili da su Balor i McDonagh branili protiv Zayna i Jeya...
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Baš onako midcard i lowcard najavljene stvari, ali naravno očekuju se i pojavljivanja svih top likova i rasplet nakon Berlina:
-Punk i Drew nastavljaju svoje
-Judgment Day takođe, naravno u sklopu 2 priče, Rhea-Liv bi možda mogli da vidimo za titulu i na nekom narednom Rawu, a što se tiče Priesta i Balora tu više očekujem da Priest košta JD tag team titula u narednim epizodama i da postave podlogu za njihov meč.
-I naravno najiščekivanije, šta je sledeće za Gunthera i WHC...
-Tu je i 2. triple threat, videćemo ko će zameniti Reeda pošto je povređen, kayfabe sigurno, prodaje onaj spot na parkingu, a i da ga odvoje od titule, mada nzm što je i najavljivan ovde uopšte, možda se i stvarno povredio...
- I lako se može pojaviti Uncle Howdy, jer se nažalost gotovo verovatno nije završio program s Gableom...
-Punk i Drew nastavljaju svoje
-Judgment Day takođe, naravno u sklopu 2 priče, Rhea-Liv bi možda mogli da vidimo za titulu i na nekom narednom Rawu, a što se tiče Priesta i Balora tu više očekujem da Priest košta JD tag team titula u narednim epizodama i da postave podlogu za njihov meč.
-I naravno najiščekivanije, šta je sledeće za Gunthera i WHC...
-Tu je i 2. triple threat, videćemo ko će zameniti Reeda pošto je povređen, kayfabe sigurno, prodaje onaj spot na parkingu, a i da ga odvoje od titule, mada nzm što je i najavljivan ovde uopšte, možda se i stvarno povredio...
- I lako se može pojaviti Uncle Howdy, jer se nažalost gotovo verovatno nije završio program s Gableom...
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- O meni: Dobar čovjek. Tako bar kažu. 🇺🇦🇮🇱
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Online
Biancallah i Jadesus jedine vrijedne uz Judgment Day pogledati RAW, možda eventualno Unholy Union i Alpha Academy
Ovaj propali eksperiment s Zoey i Shaynom treba zaustaviti i ostavku dati objema, dosta ovog horrora od Nosa
Ovaj propali eksperiment s Zoey i Shaynom treba zaustaviti i ostavku dati objema, dosta ovog horrora od Nosa
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons
Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
CHELSEA GREEN
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Pazi da ne pravim Twitter ili X ili koji je kurac već sad, da bi nekom odgovaralo...The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 23:33 dotični u anafilaktičkom šoku zbog instagram linka
- The A-Lister (B.L.)
- Rank 13
- 4
- O meni: Dobar čovjek. Tako bar kažu. 🇺🇦🇮🇱
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Jbg kad ti gledaš samo ženski roster, tu su stvarno najnezanimljiviji na Rawu, mada se generalno ne slažem s tvojim ukusom, ovo se potrefilo...~MandyRose~ je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 23:40 Biancallah i Jadesus jedine vrijedne uz Judgment Day pogledati RAW, možda eventualno Unholy Union i Alpha Academy
- ~MandyRose~
- Rank 13
- 7
- O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja
https://www.last.fm/user/iAvrilFan1
. - Status: Online
Liv i Rhea najbolji storyline Triple H ere!! Sapunica se nastavlja!!!!
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
CHELSEA GREEN
- Markovic619
- Rank 13
- 5
Kakvi debilni komentari...KOMANIA je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 00:15Pazi da ne pravim Twitter ili X ili koji je kurac već sad, da bi nekom odgovaralo...The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 23:33 dotični u anafilaktičkom šoku zbog instagram linka
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Zašto su debilni i zašto moraš uvek da budeš tako negativan i da vređanjem nekom odgovaraš?Markovic619 je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 05:26Kakvi debilni komentari...KOMANIA je napisao/la: ↑03 ruj 2024, 00:15Pazi da ne pravim Twitter ili X ili koji je kurac već sad, da bi nekom odgovaralo...The A-Lister (B.L.) je napisao/la: ↑02 ruj 2024, 23:33 dotični u anafilaktičkom šoku zbog instagram linka