Epizoda 12 - Prijatelji

Wrestling e-fed
Odgovori
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57594
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Sherpa »

'Majke ti, meni se čini samo kako idemo na BWA kako bi ti mogao žderat,' kazao je Josip Mateu nakon što je ovaj predložio da bi mogli na kebab i prije i nakon showa.

'Pa dobro, što stalno prigovaraš, jesul' bili dobri ćevapi u Sarajevu? Znaš da jesu, kad si i ti uzeo dvije porcije kao i ja. Stalno neš prigovaraš. Nije da ti plaćaš baš svaki put. Nego, kak' to da si opet tu samnom. Ili se i tebi jede kebab, ili ti se naprosto sviđa wrestling.

U tom trenutku kraj njih je proletio auto ispred dvorane, sekundu kasnije za njima je prošao motor. Izgledao je kao motor kakvog Leon inače vozi, no na njemu nije bio Leon, na njemu je bio Alex. Izgledao je kao da ganja taj automobil. Iz nekog potpuno nepoznatog razloga…



Stojko se pojavio u ringu, prilično ljut nakon svega što se dogodilo prije dva tjedna u Sarajevu. Zagreb ga nije dobro dočekao, salva zvižduka odjekivala je dvoranom. Njegovo raspoloženje postalo je još gore, čulo se to i u njegovom glasu kada je napokon progovorio. 'Nakon fijaska koji se dogodio u Sarajevu, vrijeme je da stegnemo remen i ponovo preuzmem uzde. Stoga, u razgovoru s Tarikom, odlučio sam kako će idući tjedan po prvi puta braniti pojas. No DQ meč gdje će mu protivnik biti Harabaya,' ovacije publike se krenule kada se spomenulo njegovo ime. 'Prije nego što dođemo do toga, ima jedna osoba s kojom se moram obračunati, a to je prokleti izdajica. Čovjek koji je izdao moj tim na putu ka trijumfalnoj pobjedi. The Dasher.'

Tada se na ulazu pojavio prozvani lik. Polako je krenuo prema ringu uz pljesak publike. Ušao je u ring, pogledao Stojka te mu uzeo mikrofon iz njegove ruke. "Svi se pitate zašto sam napao članove svoga tima, zašto nisam dovršio Leona i zašto sam odjednom postao dobar. Naravno da postoji razlog, neko objašnjenje za to što sam uradio. Od početka moje karijere ovdje, imao sam dosta prilika dobiti šansu za većim uspjehom u karijeri no svaki put sam pokušao dobiti protivnika na neki prljav način i to mi je par puta uspjela, ali isto tako par puta obilo o glavu. Kada sam dobio priliku da udarim Leona, prije nego što sam to uradio, malo sam promislio o tome šta radim. Pogledao u Stojka, pogledao u publiku, pogledao u Leona i shvatio šta sam izgubio svojim varanjem. Shvatio sam da trebam okrenuti novi list u svome životu i biti dobar. U tom trenutku mi je kroz glavu prolazilo svašta. Odlučio sam da ću biti bolji."

'Tužna priča,' kazao je Stojko. 'Stoga, idući tjedan i ti imaš meč, protivnik će ti biti Serđo. No to nije sve što imam u planu za tebe tad, no o tome ću ti kazati idući tjedan. Nema smisla plakati za prolivenim mlijekom.'



U sredini ringa nalaze se Ghettoven i Ali Shadi. Ghettoven pomalo ljutoga, ali i tužnoga lica obraća se Ali Shadiju. "Ali, znam da si htio te titule isto kao i ja, čuvali smo leđa jedan drugome kada je god to trebalo, ali shvati jednu stvar. Ovo je takvo mjesto gdje će te se jako kazniti i za najmanju grešku. Ti si napravio malu grešku, koja nas je koštala titula. Jednostavno moraš biti spreman na sve. Možda ja neću uvijek biti tu za tebe, tako da moraš naučiti igrati po pravilima ovoga mjesta. Jer ako ne naučiš, ovo mjesto će te živog progutat. Moraš naučiti plivati, kako bi ostao iznad vode, jer ako ne naučiš, završit ćeš na dnu. Moraš iskoristiti svaku priliku, kako bi se popeo što više možeš. Moraš iskorisiti svaku priliku, kako bi sebe stavio na bolji položaj." Ghettoven podiže ton. "I ako to znači da ćeš varat, onda ćeš varat. Jer samo ćeš tako uspijeti ovdje. Moraš biti spreman učiniti duplo gore, od onoga što je tvoj protivnik spreman učiniti tebi." Ghettoven snižava ton. "Vidi brate, ja sam uz tebe 100%. Zato sada skupi snage, stisni zube i šake. Spremi se do idućega tjedna, jer ćeš onda imati jedan meč, koji sam ja već dogovorio."

Ali mu tužnonim i tihim glasom odgovara "Brate zašto bih varao? Jedna varka vodi druge, druga do treće treća te je već uvela u zlo. Kako bi se ti osjećao da smo izgubili na prevari? Slušaj brate ako mislimo biti šampioni to moramo uraditi zajedno! Kao tim, kao jedan! Vjeruj u Alija, Ali te neće iznevjeriti.

Ghettoven snižava ton. "Vidi brate, ja sam uz tebe 100%. Zato sada skupi snage, stisni zube i šake. Spremi se do idućega tjedna, jer ćeš onda imati jedan meč, koji sam ja već dogovorio."



U ring ulaze Mujo i Stevo, noseći pojase tag tim šampiona oko pojasa. Mujo je prvi koji uzima mikrofon:

'Dozvolite mi da vam ispričam malu priču. Priču o dva borca, koji svoju borbu vode još od malih nogu. Jednom kome je sudbina oduzela porodicu, a drugom dječački san. Ali opet, obojica su vidjeli svjetlo na kraju tunela. Život profesionalnog hrvača. Borba sa životom ih je ojačala, uvijek su bili oni kojih su se na ulici ostali vršnjaci plašili. Ali i po dolasku u novi svijet, loša sreća se nastavila, i duh okrutne sudbine se pojavio, u liku Ludog Luje i Olivera Gerdijana. Mentalna slabost je nadjačala fizičke atribute. Ali onda, pronašli su dobitnu formulu. Bratstvo i jedinstvo. I od tada, kada god jedan od njih nije imao vjeru, tu je bio onaj drugi da ga motiviše da nastavi dalje. Da će jednog dana doći do svijetla na kraju tunela. I u olimpijskom gradu, njihovo svjetlo je zablistalo zlatnim sjajem. Ali i Ghettoven su bili vrhunski protivnici i veoma dobri prijatelji, ali nisu bili braća. U najpotrebnijem trenutku, jedan nije vjerovao u savjete drugog. Mi ne vjerujemo jedan drugom. Mi jesmo jedan. Broj jedan. Šampioni.'

Stevo nastavlja tamo gdje je stao, kao da dvije osobe govore istim glasom: 'U njihovom trenutku tame, umjesto da se ustanu još jači, dopustiše da ih razdere sumnja prema akcijama svoga partnera. Toga nema kod mene i Muje. Koliko god pokušavali psihički, da nas razdvojite, koliko god nam fizički uništavali naša tijela, znajte da nemate šanse. Dovoljan je samo jedan međusobni pogled oči u oči da nam vrati nadu i doda još motivacije da vas rastavimo na proste faktore. No, neka ne ostanemo samo na riječima, ipak smo tu da pokažemo da ovo nije bilo slučajno, prevara kako bi neki mogli pomisliti. Mi nismo izišli ovdje samo pozirati s našim pojasima, izišli smo da vam odradimo jednu kratku i efikasnu demonstraciju zašto ih uopće imamo, te kako smo do njih došli. Tom prigodom najavljujem današnji open challenge koji se odnosi na svaki tim od dvoje tamo iza. Čuli ste dobro, bilo koja dvojica koja smatraju da nas mogu dobiti, bili to opet Ali i Ghettoven, bili to Luja i Gerdijan, pa bili to ona dva prodavača kokica u gornjim redovima, nas ne zanima. Isčekujemo vas, a kao znak da ovo nije zajebancija, neka se zna i da su naši pojasi u igri.'


Tada se na ulazu u dvoranu pojavljuju momci iz DnA. Dario i Andrej kreću prema ringu spremni prihvatiti bačenu rukavicu. Putem do ringa iritiraju publiku, pokazujući rukama kako će upravo oni biti ti koji će ubrati pojase. Sasvim dobar meč ostat će upamćen po onome što se dogodilo na samom kraju. Nakon što je Stevo pinao Andreja došlo je do velikih trzavica u DnA timu. Dario i Andrej su se krenuli prepirati oko ringa, a onog trena kada je Dario kazao Andreju kako je upravo on slaba karika zbog koje stalno gube izbila je tuča. Da su nekim slučajem Mujo i Stevo ranije napustili ring tko zna u što bi to preraslo, ovako su ih uspjeli odvojiti. Nakon što su ih odveli iz dvorane morali su se vratiti u ring, jednostavno su zaboravili ponijeti svoje tag tim pojase. I njima je to bilo novo, nisu se još navikli.



Uz zvukove motora i poznate rockabilly glazbe, Leon Majer se pojavio pred publikom. Nije gubio vrijeme već se odmah zaputio prema ringu, zastajući samo da podijeli nekoliko šaki ljudima iz publike koji su ispružili svoje ruke van. Izraz na njegovom licu je govorio sve, Leon je znao da je on bio jedini preživjeli borac na prošlom velikom eventu. Osoba koja je donijela pobjedu svojem timu. Ta činjenica je stvarala pritisak na njegovim plućima.

Prije nego što je ušao u ring, zamolio je iz publike jednu stolicu, koju je pritom ubacio u ring i kao zahvalu se rukovao sa fanom koji mu ju je pružio. Kako je njegova glazba prestala, Leon je ostao stajati nekoliko trenutaka nasred ringa, upijajući reakciju publike. Rasklopivši stolicu, sjeo je na nju tako da se mogao nalaktiti na naslon. "Uff..." dubokim uzdahom je započeo svoj govor, "Nisam očekivao ovo. Nisam mislio da ćemo doći do pobjede u Sarajevu. No zajedničkim snagama... i ponavljam to da svi u ovom prostoru čuju - zajedničkim snagama smo uspjeli!" Leon je energično ustao, pokazavši s mikrofonom prema backstageu.

"Ne samo ja, već Harabaya, Alex i Darko. Četiri jahača Mamićeve apokalipse. The Dasher je također igrao ulogu da izravna šanse u tom suludom okršaju. Ali ne samo mi... nego zajedno sa svakim fanom koji navija za nas. Zajedno s vama. Hvala vam što ste nam dali snage da se borimo." Pljeskom je pozvao publiku da pruže ovaciju samima sebi, ljudima za koje je Diamond Rider smatrao da su razlog zašto su svi od boraca uopće u ovoj poziciji.

"I sad... za razliku od Stojka, jedna činjenica i dalje stoji - ja jesam bio zadnji preživjeli borac u Sarajevskoj makljaži. I što to znači za mene? Ne znam. Možda prilika da se borim za titulu protiv Tarika?" Leon je zastao da prosudi reakciju publike na njegov prijedlog. "Možda prilika da Alex i ja krenemo na tag team titule?" Nasmijao se, nije mu bila mrska ta pomisao. "Sve u svoje vrijeme, puno je puteva no u konačnici... svi putevi vode u Rim, jelda? Želim nešto drugo. Želim priliku boriti se ne za titule, nego za povratak jedne osobe koja je započela lavinu koja se zove Balkan Wrestling Alliance. Mamiću, želim priliku boriti se za povratak Hrvoja. Ništa više, ništa manje. Uvjeti su tvoji."

Stojko se pojavio u dvorani, prilično iznenađen slijedom događaja, nije očekivao da će Leon zatražiti baš to. Ušao je u ring te uzeo mikrofon kojeg je Leon ostavio u ringu te krenuo prema izlazu iz dvorane. 'Plemenit cilj, ali prilično beskoristan. Želiš da se vrati lik kojeg tu već nije bilo mjesecima, koji je možda već i u drugoj državi? Da se vrati gubitnik koji je morao predati svoju kompaniju. Znaš što. Ako ga natjeraš da se pojavi, onda ću prihvatiti tvoju ponudu. Dajem ti tjedan dana za to, u protivnom, nema borbe za osobu koja je odlepršala čim je nastao prvi problem.


I čim je to izgovorio svjetla su se ugasila, te se upalilo samo jedno svjetlo na drugom kraju dvorane, suprotnom od onoga na kojem je bio Leon. Ispod tog svijetla bila je osoba u prepoznatljivo bijelom odijelu. Hrvoje je bio tamo, s mikrofonom u rukama.

'Leona hvala ti na ponudi, rado ću je prihvatiti, no nisam došao tu zbog toga, došao sam zbog svojih planova. Stojko, ti dobro znaš zašto sam ti morao predati kompaniju. I to sam odradio, no sada sam se došao boriti za povratak onoga što sam stvorio. A kako mi se čini, nisam jedini. No, ajmo na ono zbog čega sam ja došao. Sigurno si se pitao da li je to bio on. To te je tjednima mučilo u snovima, i mučilo. I samo ću ti kazati je. To je bio on.'

Kako je to kazao kraj Leona se pojavio čovjek u purpurnom plaštu, s krunom na glavi. Stojko je protrljao oči, izgledao je kao da je vidio duha. 'Vidimo se idući tjedan Stojko,' kazao je Hrvoje i zajedno sa svojim prijateljem napustio dvoranu…
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12223
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Rio146 »

Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST želim priliku boriti se za povratak Hrvoja.
slika
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57594
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Sherpa »

Na ovo što je @rio146 citirao

Želim objasniti neke stvari @thegrimm nije dobio fiksan zadatak kuda će njegova priča, dobio je priliku nešto zatražiti kao pobjednik i last man standing - on je sam izabrao tu direkciju.

Neki od vas su već dobile takve prilike, neki ne. Nekada mi više odgovara da ja kažem kuda će nešto dalje, nekada mi više odgovara da se ja prilagodim priči. Tako da sve pohvale za taj dio idu njemu.
slika
HunterDX
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10610
Pridružen/a: 05 vel 2018, 09:45
6
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la HunterDX »

Gomila dobrih promo-a. :clap:
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la TheBesir »

HunterDX je napisao/la:Gomila dobrih promo-a. :clap:
Miz nam zavidi
Avatar
TheGrimm
Rank 6
Rank 6
Postovi: 278
Pridružen/a: 25 stu 2016, 23:44
7
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la TheGrimm »

Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Želim objasniti neke stvari @thegrimm nije dobio fiksan zadatak kuda će njegova priča, dobio je priliku nešto zatražiti kao pobjednik i last man standing - on je sam izabrao tu direkciju.

Neki od vas su već dobile takve prilike, neki ne. Nekada mi više odgovara da ja kažem kuda će nešto dalje, nekada mi više odgovara da se ja prilagodim priči. Tako da sve pohvale za taj dio idu njemu.
Nekako mi se cinilo kao da je to logican slijed za njegov lik :) kao netko kome je vise stalo do respecta i sanse koje mu ju je hrvoje dao s time da ga je primio u kompaniju
Avatar
Sake
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8655
Pridružen/a: 03 sij 2017, 16:45
7
Lokacija: Kalesija, BiH
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Sake »

Nastavlja se pobjednički niz nepobjedivih prvaka.

3-0. :cool:
slika
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Lujaa »

Dobar show :clap:
Zadnja izmjena: Lujaa, dana/u 23 srp 2018, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la AlenB »

super epizoda stvarno, mislim da su timovi najviše razvalili, stvar oko Hrvoja je isto kul
slika
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la Lujaa »

Bilo je teško izdržati dve nedelje bez BWA.
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
It’s my birthday
Status: Offline

Epizoda 12 - Prijatelji

Post Postao/la azo »

Dobra epizoda,Leon je legenda ovako su trebali bookirati Dolpha...al jbg
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
Odgovori