Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Wrestling e-fed
Odgovori
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57683
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Sherpa »

Stojko je pozvao Serđo i Šimu u ured da potpišu svoje ugovore za kompaniju. Prvo je došao Šime pa je bio ljut što je morao čekati Serđu dok se pojavi, a kada se ovaj pojavio, izmaknuo mu je stolicu i Serđo je pao na pod. Serđo ga je htio ubiti, ali na svu sreću je Stojko u uredu pripremio zaštitare koji su ih odvojili. Situacija se smirila pa se moglo započeti.

'Ovako dečki, ja znam da se vi želite tući i da želite imati meč jedan protiv drugog, ali papirologija se mora proći. Pa ne može to tek tako. Zato sam vas zvao da potpišite ove ugovore, da imamo sve crno na bijelo pa si vi onda poslije lomite ruke. Ja želim osigurati sebe i ovu kompaniju prije nego vas dvojica napravite nešto što bi mene moglo dovesti u opasnost. Ne želim odgovarati za neka vaša sranja. '

Serđo i Šime pogledavaju ugovor, pa će Šime.

'Šta je ovo, kakvi su ovo ugovori? Ja ovo neću potpisivat. Ja želim puno veći ugovor, puno puno veći nego što je ovaj. Alo, pa netko drugi bi bio sretan što mene ima u kompaniji, a ti tu još mene ideš zajebavati ovakvim nečim? Ja želim osigurati svoju budućnost u kompaniji pošto vidim da se ovdje otkazi dijele bez ikakvog smisla, ja želim igrati sigurno i hoću bolji ugovor.'

Kaže Stojko 'Ja ovdje određujem stvari, a vama je da ili prihvatite ili izađete van..'

Serđo se ubacuje 'Eh, nisam mislio da će se ovo ikad desiti, ali po prvi puta se slažem s ovim tu idiotom što sjedi pokraj mene. Mi zaslužujemo više. Dobro, možda ne baš mi ali ja sigurno zaslužujem više. Pa ja sam ti jedino što ti valja u ovoj tvojoj rupendi i ti sad ideš tu mene podcjenjivati s ovakvim ugovorima? Neće ti to proći. Daj veći ugovor i svi sretni i zadovoljni, imaš nas obojicu. Daj da više ovo odradimo i da idem vanka.'

Stojko će 'Ajde dobro, dobit ćete bolje ugovore, ali ovo je jedini puta da vam izlazim ususret. Potpišite ovdje.'

'Znači, sad se možemo tući?' kaže Šime.

'Ovdje se sigurno nećete tući. I ima jedan uvjet. Morate imati na umu da sam ja vaš šef i da ja želim nešto zauzvrat. Kako bih se ja osigurao od vaših gluposti i kako vas ne bih plaćao dok doma ležite ozlijeđeni, da vas nisam vidio u fizičkom kontaktu dok se vaš meč ne najavi! Znači, bez ikakve tučnjave, bez ikakvih gluposti kao prethodnih tjedana. Želim da izađete van iz ovoga ureda bez ikakvih ekscesa, bez ikakve tučnjave, bez izmicanja stolice. Razumijemo se?'

Serđo se prvi ustao i otvorio vrata te pokazao rukom Šimi da može prvi izići van uz klasičnu rečenicu 'Dame imaju prednost'. Šime nije htio izaći prvi pa se posvađao sa Serđom oko toga tko će prvi izići van. Na kraju je izašao prvi Serđo, ali je zamako iza zida i podmetnuo Šimi nogu dok je ovaj izlazio. Šime se ljutito ustao i htio je napasti Serđu ali se sjetio što im je šef rekao pa su na kraju otišli svatko na svoju stranu.



Stojko je bio sve samo ne sretan time što je morao popustiti gmazovima, no sada nije imao vremena za to. Trebalo je otvoriti show. U dvorani je bilo osjetno manje ljudi, izgleda da je onaj apel od prošlog tjedna upalio. Hrpa debila iz publike odlučila je ne doći na ovaj show, no ipak, dio njih se i vratio. Kao vjerni psi, ponovo su bili tu, sjedili na klupama, žderali grickalice i čekali što će Stojko danas najaviti.

Ušao je u ring i odlučio je biti kratak, imao je neki loš osjećaj. 'Danas na rasporedu imamo dva polufinala za Kralj ringa turnira, kako bi imali finale idući tjedan, zato odmah krećemo s akcijom. Ludi Luja protiv Ali Shadija'.

Ludi Luja neće po dobrom pamtiti ovaj dan, dogodilo mu se gotovo identično što i njegovom prijatelju prije dva tjedna. Nakon otprilike dvije minute Stevo i Mujo su došli i napravili identičnu stvar. Udarili Ali Shadija, kako bi diskvalifikacijom dobio meč, a zatim napali Luju. Nedugo zatim uključio se i Oliver, te je u ringu nastao kaos.

Sve dok do ringa nije dotrčao Stojko, vidno živčan. 'Opet mi uništavate meč zato što imate probleme s ova dva mamlaza. Dosta mi je vašeg sranja, sredite to međusobno. Stoga, idući tjedan imate meč, fall count anywhere, pobjednik tog meča dobiva priliku za tag tim naslov. Protiv Ghettovena i Ali Shadia.'

'A što ako ja uzmem titulu Kralj ringa, pošto sam sada u finalu?' pitao je Ali Shadi, koji je ostao kraj ringa i na kojeg su svi zaboravili u ovoj ludoj situaciji. 'Imat ćeš dva meča, što me briga. Prvo dobij idući tjedan pa ćemo onda razgovarati', ljuto je odgovorio Stojko i otjerao sve iz ringa kako bi krenuli u drugo polufinale.



Dario i Dasher su idući ušli u ring, te pružili prilično velik spektakl, sve dok se Andrej nije pojavio kraj ringa. Dario je tu dobio momentum i prilično dobro ga je koristio, a onda je došao trenutak kojeg su planirali. Andrej je omeo sudca kako bi Dario stolcem udario Dashera, ali nisu računali na to da će i ovaj varati. Dasher je ispucao maglicu direktno Dariu u lice, no to nije bilo dovoljno, zabio mu je nakon toga prst u oko, prst kojeg je natrljao feferonom kojeg je nekako unio u meč. Dario je morao tapkati čim ga je Dasher primio, peklo je k'o sam vrag.



Main event je bio Tarik protiv Ghettovena. Nije to bio meč za titulu, nego je bio meč samo zato što je Tarik tražio protivnika. Ghettoven je bio prilično ravnopravan trenutnom prvaku, i tko zna što bi bilo da je meč došao do kraja. No nije, rijekom meča nastalo je veliko komešanje zbog kojeg se Stojko pojavio kraj ringa, kao i njegova dva zaštitara. Istjerali su sve iz ringa i donijeli stolac i televizor. Stojko je sjeo ispred televizora, a onda se na ekranu video vezom pojavio Harabaya.

'Zdravo Stojko... Da nisi slučajno možda primjetio da ti nešto nedostaje?' Kamera koja je bila na Harabayinom licu se odzumira i vidimo da Harabaya sjedi na Mamićevom autu.

Baš ti je lijep ovaj auto. Sigurno si ga skupo platio. Šteta što si bio zločest pa ti ga moramo oduzeti. Ali to nije i najgora stvar koju ćemo mu uraditi. Harabaya uzima malj i udara po šoferšajbi auta. Bolje ti je da nam vratiš naš posao koji si nam bespravno oduzeo. Ovo je samo upozorenje, a ako to ne učiniš, napraviti ćemo pakao od tvog života.”

'Drage moje Životinje', kazao je Alex kada se kamera prebacila na njega 'videli ste prošle nedelje da je došlo do smene na vrhu kompanije i novi šef je rešio da se malo igra otkaza i ostalih stvari koje mi se naravno nisu svidele. Nemam ništa protiv toga da se ne svidjam nekome ali ovako da se neko ophodi bez razloga, e tu mora imati problema. Šefe, ja ću se boriti za svoje mesto nazad gde i pripadam, sada je na tebi da li ćeš prihvatiti ovu sugestiju ali nešto sam uveren da ćeš morati ovo da prihvatiš', a zatim je ključevima napravio par ružnih crta po autu.

"Ono sto je bitno da zapamtiš je veoma jednostavno," rekao je Leon dok su mu se sjene ocrtavale preko lica. "Karma je jedna grda djevojka, ako joj se stane na žulj." Približio se kameri i u nju pokazao svoju sklopljenu šaku oko koje je omotan lanac. "I doći će do tebe prije nego što si možeš zamisliti," približio se autu i krcnuo vratom, "Imaj to na umu, jer se stvari u retrovizoru čine daljima nego što stvarno jesu!" I u tom je trenutku ispucao šaku van i razvalio desni retrovizor auta.

Drhtava kamera, se okrenula za 180 stupnjeva. Darko ju je držao, poslao je pusu svima onima koji gledaju, odložio ju je na pod. I pod zvjezdanim nebom Zagreba, ili bolje rečeno okolice gdje će svoj život završiti Audi A6, upalila se baklja koja je završila u unutrašnjosti auta.

Stojko je šizio, još više kada se čuo smijeh ljudi u dvorani. 'Vidjet će oni svoga Boga. Ako žele rate, dobit će rat…' Ustao je, uzeo stolicu i razbio televizor.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Rio146 »

Ja sam mislio da je Ghettoven izgubio od Ali Shadia u prošlom krugu turnira? Ili?
Yes Sir!
slika
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la AlenB »

huhuhu urotili se svi protiv šefa

odlično je ovo bilo na kraju
slika
Avatar
~MandyRose~
Rank 13
Rank 13
Postovi: 10295
Pridružen/a: 25 stu 2016, 15:27
7
Lokacija: Zagreb
O meni: (za sada jedini) Centralni Europljanin na forumu i veliki obožavatelj ženskog hrvanja

https://www.last.fm/user/iAvrilFan1

.
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la ~MandyRose~ »

Dasher je varalica, ovo je nedopusivo da se ovako nehumano može ponašati prema protivniku. Ovako sam skoro vid mogao izgubiti!!
Karmen Petrović | Jade Cargill | Wendy Choo | Tiffany Stratton
CHELSEA GREEN
Naomi | Bianca Belair | Piper Niven | Nikkita Lyons

slika

Austin Theory|LA Knight|CM Punk|Hook|Logan Paul
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57683
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST Ja sam mislio da je Ghettoven izgubio od Ali Shadia u prošlom krugu turnira? Ili?
fak... onda sm zajebo u zapisivanju nota... ako je, ispravit ću i promjeniti uloge koje ste imali

moja isprika, dogodi se :(
slika
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la TheBesir »

Odlična epizoda...Kolko sam skonto sl. sedmice je finale Turnira? Ili je to na epizodi 11 na velikom showu?
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57683
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Sherpa »

ne, finale je idući tjedan, pobjednik će moći birati što želi za veliki show.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Rio146 »

Pravda za moga brata!
Yes Sir!
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Attitude era kaos, vrh :clap: :clap: :clap:
slika
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la azo »

Main prica je tako dobra,zadnji segment je op.Sredjo/Sime isto dobro.Ostalo je na vrlo zavidnom nivou,dosta lici na LU,uvijek ostaje hype za narednu ep
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57683
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Online

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Sherpa »

Eumaus The Swineherd je napisao/la:QR_BBPOST Attitude era kaos
Ako razmisliš malo, tako nešto je idealan format za ovaj format.

Dal mogu bookirat kao NJPW gdje se sve pokazuje psihologijom u ringu? na žalost ne, to je jako teško napraviti u pismenom obliku. Zato naglasak mora biti na priču, a tu je AE jako dobra podloga, pošto mogu raditi svašta.

realnost je više da idem na LU stil.
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Pa nisam ni reka da je loš pristup, dapače za ovakvo nešto je savršeno.
slika
Avatar
Sake
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8655
Pridružen/a: 03 sij 2017, 16:45
7
Lokacija: Kalesija, BiH
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Sake »

Uff završni segment je bio vrhunski... umjetnost. :clap:

@StevoLopata idemo po titule! :dance:
slika
Avatar
Lujaa
Rank 7
Rank 7
Postovi: 809
Pridružen/a: 07 svi 2018, 22:40
5
Lokacija: Nis, Srbija
O meni: I love puroresu
Status: Offline

Epizoda 9 - Gdje su aspirini?

Post Postao/la Lujaa »

Super napisano :)
Odgovori