Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Wrestling e-fed
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57689
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sherpa »

Mala dvorana sportova nije bila do kraja puna, no Hrvoje nije ni očekivao da će biti. Nije očekivao niti pola dvorane, ako ćemo biti iskreni. Ali preko dvije tisuće ulaznica je prodano, pogotovo one na parketu, uz sam ring. Gledatelji su počeli dolaziti oko pola sata ranije, za razliku od prodavača grickalica i pića koji su tu bili i sat vremena prije njih. Sve je bilo spremno za spektakl.

Na centralnom ekranu, koji je sve samo ne moderan, krenulo je odbrojavanje do početka showa, a kada je sat došao do dvadeset sekundi krenulo je odbrojavanje, baš kao da je nova godina. Svjetla su se ugasila, a upalili su se reflektori u raznim bojama, nasumično šarajući po publici, na razglasu je krenula glazba, a zatim su reflektori postali usklađeni te bi nakon par sekundi nasumičnog šaranja osvijetlili ring, i tako par puta, sve dok se nije upalio centralni reflektor koji je pokazao na ulaz gdje je stajala osoba u bijelom, glavne pognute s prema podu, sa štapom ispred sebe kojeg je držao s obje ruke. Uz opće oduševljene publike, lagano je podigao štap i njime udario po podu. Glazba je prela u neku remix verziju, a sve svijetla pozornice sada su bila usmjerena na njegov put prema ringu, dok je centralno svijetlo bilo na ringu. Polagano je prošao taj put, uzeo mikrofon koji je stajao kraj ringa, ušao u ring i progovorio:

'Dame i gospodo! Hvala vam što ste došli u tako velikom broju na prvi događaj kojeg BWA organizira u Domu sportova. Ovog puta mala dvorana, idući puta? Tko zna. Imamo sedam mečeva na rasporedu, kao što ste vidjeli na letcima koji su bili dostupni diljem grada, a koje ste mogli uzeti i na samom ulazu u show. Prvi meč večeri će biti itekako važan za naš zadnji meč večeri. U njemu ćemo saznati stipulaciju za main event, ujedno i prvog izazivača za budućeg prvak. Darko Kovač vs The Dasher.



Darko Kovač je prvi ušao u ring, bez ikakve pompe, a zatim su se reflektori su usmjereni na vrh tribine, od kuda dolazi Dasher. Obučen kao i uvijek par bijelih zavoja od laktova do šaka, na tijelu nosi prsluk crn na kojem pozadi piše njegovo ime kojeg skida taman prije meča. Gusta, malo obrijana brada koju gladi dok ulazi u ring. Na donjem dijelu tijela nosi obične hrvačke crne gače, na kojima pozadi vatrenim slovima piše njegovo ime. Na koljenima ima crne štitnike i obične crne čizme duge koje se prostiru do koljena. Čuje se uvodna muzika, na ekranu u dvorani velikim slovima piše THE Dasher. Svijetla su ponovno ugašena ne vidi se ništa, ali odjednom se iza Darka stvori Dasher i svijetla su ponovo usmjerena na ring!

Meč je krenuo chain wrestlingom, praktički su ispitivali snagu i spremnost. Prebacili su se na sekvencu pokušaja poluge, svaki puta kada bi Dasher imao protivnika u zahvatu na sav glas je govorio protivniku da preda, ili sudcu govorio kako je upravo sada vrijeme da svira kraj, kako se ne bi nastavilo mučenje. No Darko to nije ni razmišljao o predaji, uz pomoć publike dobio je snage i nastavio meč. Idućih desetak minuta meč je bio prilično izjednačen, sve dok Dasher nije napravio kobnu pogrešku i otišao na drugo uže, Darko je tu jako brzo reagirao, jednim snažnim udarcem ga je malo ošamutio, onda ga je podigao, došao nasred ringa i izveo Fireman's carry facebuster za pobjedu.

Hrvoje ulazi u ring, vadi dvije koverte iz sakoa, uzima onu na kojoj piše Darko Kovač te je prislanja na vatru iz upaljača. Pušta da izgori kako nitko ne bi znao što je on izabrao u slučaju poraza, zatim uzima onu na kojoj piše Dasher, otvara je, pogleda je uz osmjeh. 'izgleda kako će nam main event biti TLC meč'. Uz ogromnu reakciju publike. A sada, na programu nam je Falls count anywhere. Šime 'Batintor' Capa i Serđo Matijašević.



Gase se svjetla. "Boom-Lay Boom-lay Boom" kreće, spotlight je na samom centru rampe gdje se pojavljuje Serđo, odjeven u svoju klasičnu kožnu jaknu koju je odlučio istaknuti, no ovaj puta nije na leđima nije imao karikaturu bika, imao je svoj portret koji je jednom polovicom obojan u crveno, a drugom u žuto. Ispod je pisalo Lice Varalice. Iz unutrašnjosti jakne je tada izvadio dobro poznatu palicu, pogledao u nju, nasmiješio se i krenuo prema ringu. Kada je došao u ring, udario je palicom u pod i tada je nastao kratki vatromet na rampi.

Svjetla se gase, bijeli spotlighti osvjetljuju rampu na koju izlazi Šime. Poviše standardne opreme nosi ogrtač s crvenim i plavim vertikalnim prugama. Ispod kapuljače lice mu pokriva šal Hajduka, vide mu se samo oči kojima prelazi preko dvorane dok mu pogled ne padne Serđu. Ne skidajući pogled sa protivnika kreće sporim korakom prema ringu.

Nakon zvona Serđo i Šime se zalijeću jedan na drugog odlučni da se što prije dočepaju jedan drugog. Šime uspješno razoružaje Serđu i preuzima kontrolu, no u trenutku nepažnje Serđo udara low blow nakon čega se meč prelijeva van ringa i po gotovo cijeloj dvorani. Serđo ponovo uzima palicu i napada noge Šime. Očajnički udarac koljenom od Šime razbija Serđi nos i Šime koristi priliku da odvuče protivnika do rube tribina i udara GTS, ali gubi ravnotežu i pada s tribina ravno kroz stol prodavača grickalica, šaljući kokice i pivo na sve strane. Vidjevši priliku kroz krv u očima, Serđo se zadnjim snagama povuče preko ruba i pada po Šimi. 1! 2! 3! Publika je na nogama, prodavač kokica se drži za glavu, neka budala se dere 'jebemti sunce, uništili ste mi majicu'.



Ponovo Hrvoje u ringu, ovog puta sa sobom nosi kovčeg. 'U ovom kovčegu se nalaze pojasi tag tim prvaka kojeg danas DnA ima priliku osvojiti. Hoće li to uspjeti? Vidjet ćemo vrlo brzo'. Završava kratku najavu uz prilično jasnu činjenicu kako nije pokazao pojase nego je stavio kovčeg na stol kraj ringa, blizu mjesta gdje je i on sam sjeo.

Arena se zamračila. Počinje lagana arapska muzika. Svjetla se pale, a Ali Shadi sjedi na sredini stagea i meditira. Odjednom muzika staje i čuje se Hail Mary, te izlazi Ghettoven. Ghettoven pruža ruku Ali Shadiju, te on ustaje i zajedno samouvjereno koračaju prema ringu. Obojica ulaze u ring ispod najnižeg užeta, te se rukuju na sred ringa. Ghettoven se penje na kut, a Ali Shadi ostaje meditirati na sredini ringa. Nakon njih u ring ulazi tim DnA.

DnA odmah pokušava s prljavom taktikom i small packagom doći do pobjede, ali Ghettoven i Ali su ovog puta osjetno spremniji. Izgledaju kao da su zadnjih dana trenirali, izgledaju kao tim. No usprkos tome, vidi se kako DnA i dalje ima više iskustva u zajedničkim mečevima. Dario i Andrej naizmjenično drže Alija u ringu, ne dopuštajući mu da dođe do taga. Ghettoven mora jednom i reagirati i prekinuti pin. Ali nastavlja primati batine, no dolazi do dvog kolege, daje mu tag. Ghettoven ulazi u ring, publika reagira, razbacuje Andreja koji je u ringu i udara laktom njegovo kolegu koji stoji kraj ringa. Ghettoven udara Canadian Destroyer te daje tag tim svom kolegi, Ali se penje na gornje uže i radi 360 splash. Dario pokušava ući u ring i prekinuti pin, no sudac ne gleda u tom smjeru, a Ghettoven to shvaća i udara mu low blow kako bi ga onemogućio. Jedan. Dva. Tri. Ali je pinao Andrija. Tag tim titula neće dobiti vlasnika.

'Žao mi je momci, više sreće drugi put,' kazuje Hrvoje i okreće se pobjednicima. 'Vi ste upravo ostvarili prvu pobjedu, još dvije i tag tim titula je vaša', uz tapšanje kofera. A sada nas čeka idući meč – Mujo Plovak i Oliver Gerdijan.



U Domu Sportova nastaje potpuni mrak, izuzev jednog reflektora uprtog na sam vrh pozornice. Tu drvena fotelja, koja podsjeća na kraljevsko prestolje. U podnožju iste tri stepenika, a oko njih razasuto zlato. S obje strane fotelje po lobanja i sablje koje su zaklale iste. Na vrhu minijaturni jarbol, tu okačen iscijepani Jolly Roger. Sa trona ustaje i srebrnu masku sa likom lobanje, masku djelimično umrljanu tamnom krvlju, skida... Mujo Plovak. Kroz zvučnike udara "He's A Pirate" i Mujo silazi niz stepenike, bivajući okupan u kiši zlatnih novčića. Zastaje na trenutak, razgleda, upija atmosferu i kreće u najvažniji boj svog života.

Pocinje theme, gase se svetla u hali, pojavljuje se prateca svetlost i vidi se samo Oliver, ruke su mu ispred lica, na jednoj rukavici pise O na drugoj G. Siri ruku i smeje se, svetlost ga prati, krece se polako... U jednom tenutku hvata zalet, svetlost staje, Oliver nestaje u mraku. U drugom trenutku se svetlo pali na desnoj strani ringa, gde se Oli nalazi. Tu pokazuje svoje telo, onda se svetlo opet gasi, posle nekog vremena prikazuje cosak ringa, gde je opet Oli, kada rasiri ruke, pale se svetla u celoj hali, onda uziva u slikanju.

Meč kreće žestoko, udarci s jedne i s druge strane. Publika je prilično jasno uz Muju, koji ima početnu ofenzivu. Oliver je preživio nalete bijesa koji se skupio u njegovom protivniku. Izlazi van ringa, no Mujo ga prati. Lovi ga oko pasa i izvodi suplex bacanje. Oliver se pokušava ustati, no ono što ne vidi je Muju koji stoji na rubu ringa i izvodi Poklon odozgo. Oliver leži nepomičan. Mujo ulazi u ring, sudac odbrojava, dolazi do osam, ali Mujo ne želi dobiti na taj način. Uvlači Olivera u ring te ispušta svoje emocije na njemu. Oliver dobiva batine, ali ima plan koji ubrzo ostvaruje. Mujo je kompletno zapostavio obranu, pustio je da ga emocije vode te u svemu tome nije vidio kako Oliver samo čeka trenutak njegove greške. A ta greška je bila skupa, Mujo se zaletio udariti Olivera koji je nasred ringa koljenom u glavu. Oliver se saginje, brzo podiže, odbija od užeta, pogađa spear i bez imalo razmišljanja ide na pin. Muji samo kroz glavu prolazi kako je bio previše bijesan i samouvjeren dok Oliver slavi pobjedu.



'Idući meč na rasporedu je Alex Animal i Leon "Diamond Rider" Majer', najavio je Hrvoje. Alex ulazi u ring uz izraz na licu koji kazuje kako ga nešto muči. Nakon trenutka tišine, započinje zvuk kočenja i pjesma Diamond Ridera. Sporo, ali sigurno, Leon izlazi pred publiku, u svom već poznatom kožnjaku. No ovaj put tamo gdje su mu na jakni iscrtani lanci, nalazi se pravi lanac, zamotan oko njegove ruke i dovoljno dugačak da ostatak vuče za sobom po podu. Trenutke prije samog ulaska u ring, Leon se zaustavlja pred publikom i pušta lanac da padne s ruke. Daje šaku par ljudi iz publike te skida rukavice, koje pritom baca u publiku. Cer na licu pokazuje da je spreman na pravi brawl.

Nakon meča Alex i Leon će imati crvena prsa idućih par dana. Izmjene chopova, laktova u glavu bili su samo dio repertoara u ovom meču. Snaga je bila glavna odlika ovog meča. Publika je uživala u svemu, od udaraca, do toga kada su se jedan drugome unosili u lice. I u svemu tome, unutar te užadi, našli su neko sportsko poštovanje. Leon ovaj meč neće pamtiti po dobrom, pošto je Alex pogodio Crucifix powerbomb i time ga dovršio. Alex nije puno slavio, došao je do protivnika, donio mu led te mu pružio ruku, Leon je prihvatio ponuđeno.



Last Man Standing između Steve Lopate i Ludog Luje je bio idući na redu. Začuje se početak Hells Bellsa, na što se dvorana u potpunosti zamrači. Na svaki zvuk zvona, reflektor bljesne u publiku. Kako pjesma traje, tako se i osvjetljenje postupno pojačava, sve do kraja uvoda gdje je dvorana opet osvjetljena. Stevo izlazi u svojoj staroj „Holy Diver“ majici, pozdravljajući publiku uz ubrzan hod prema ringu. Čim uđe u ring, popne se na top rope, čekajući refren s pognutom glavom. Uz nekolicinu povika „Hells Bells“ iz publike, Stevo uz osmijeh krene pokazivati rogove publici. Kako glazba počinje jenjavati, Stevo čeka Luju sjedeći na top turnbuckleu, uz samozatajan smješak. Luja dolazi ubrzo zatim, ulazi u ring i meč kreće.

Luja kreće divljački na Stevu, koji jako dobro brani sve napada, premda neki ipak uspijeva proći. Stevin plan igre je ponovo u polugama, gdje vidi kako je puno dominantniji od svog protivnika. Luja je jednom prekinuo prstom u oko, drugi puta ugrizom. I svaki puta nakon toga je našao dobre način za udariti protivnika. Sudac je u par puta odbrojavao, no niti jednom nije došao dalje od sedam, Stevo se svaki puta podigao. Nakon deset minuta izmjena udaraca, Stevo je stavio protivnika u vrata Babilona i uspio ga je onesposobiti. Sudac je počeo odbrojavati. Luja je počeo davati neke znakove života na sedam, pokušao ustati na devet, no na deset je sudac kazao kako je Stevo pobjednik. No nije bilo slavlja, čim je došao kraj meča, Stevo je dobio spear. Čim se okrenuo, tamo je bio Oliver kako bi nanio bol.

'Sjećaš li se što si jednom stao na moj put i udario me? E pa nitko mene ne udara bez da ga kazna ne dočeka. Ovo je tvoja kazna. Pustio sam te da uživaš u slasti pobjede, zato što će bol onda biti veća. Kao da padneš sa krova visoke zgrade, ne sa krova niske zgrade. Luja, ja sam ovdje gotov, a ti možeš dalje udariti tog crva ako želiš.' Oliver se okrenuo, publika mu je psovala sve po spisku, a jednako je prošao i Luja koji je odlučio udariti Stevu koji je ležao na podu. Oliver je došao do izlaza dvorane uz prilično zlokobni smjeh koji je naglo prekinut. Oliver se primio za glavu, i samo srušio na pod, iza njega je stajao Mujo, koji je nogom gurnuo njegovo tijelo i potrčao prema ringu. Luja ga je vidio i zbrisao na vrijeme. Mujo je pomogao Stevi, dok je Luja otišao pomoći Oliveru. A publika je zvižduke pretvorila u skandiranje za dvojac u ringu.



'A sada. Main event kojeg ste svi toliko dugo čekali', kazao je Hrvoje noseći jedan drugi kofer. TLC meč između Harabaye i Tarika-Alejandra Ortege. Harabaya je prvi ušao u ring, a zatim su se svjetla ugasila. Na sred ringa se pojavio pentagram. I dok se publika pitala sta se ovo desava , pentagram se zapalio.. „They think i'm crazy... Na entrance rampi se pojavio Alejandro Ortega. Crna boja njegovog plasta je bljestila na svijetlu koje je bilo na njemu. Sav je bio u crnome. Nesto je bilo mracno u njemu. U ruci naravno maska El Generica. Usao je u ring i bacio masku Generica na goruci Pentagram. Maska je gorila a on je uzeo mic i rekao :“Ova maska mi vise ne treba. Sada sam veca zvijezda nego je Generico ikada bio“. Mic drop. Blackout. Pentagram je nestao kada je doslo svjetlo.

'Sada kada ste tu, vrijeme je da predstavim pojas prvaka.' Postavio je kofer na stol koji je bio u stolu, otvorio te iz njega izvadio prekrasan srebrni pojas na kojem je bilo napisano BWA Pojas Prvaka, sve to na vrlo dobroj crnoj koži. Zatim je pojas dao slovenskom sudcu koji je pojas pokazao jednom pa drugom borcu, a zatim objesio taj isti pojas i podigao ga na nekoliko metara visine nasred ringa. Hrvoje je napustio ring, maknuo stil iz njega, ring se oglasio i main event je započeo.

Zvono je dalo svoj znak, meč kreće! Obojica izgledaju vrlo smireno i statično na početku, gledaju u pojas koji je iznad ringa, no Tarik radi prvi potez, zatrčava se na Harabayu u pokušaju da izvede Running Dropkick, ali ga Harabaya ruši jednim snažnim Chopom u prsa! Ovo je odzvonilo kroz cijelu dvoranu, publika je već sad burno reagirala! Harabaya odlazi van po jednu stolicu, ulazi u ring, zamahuje na Tarika, no ovaj se izmiče, Harabaya se okreće držeći stolicu, a Tarik mu udara Pele Kick i stolica se odbija u glavu Harabaye! Tarik brzo pokušava iskoristiti situaciju, uzima stolicu i udara Harabayu po leđima više puta! Harabaya se kotrlja van iz ringa, a Tarik to koristi i brzo izvodi TOPE CON HILLO!! Uzimu Harabaya i stavlja ga u ring, onda uzima još četiri stolice i postavlja je na hrpu u ringu, odlazi na Apron, Harbaya se lagano ustaje, a Tarik izvodi Slingshot DDT na hrpu stolica!! Sada je Harabaya već vidno van sebe, Tarik brzim korakom odlazi po ljestve, postavlja ih u ringu i kreće se penjati! No, Harabaya se ustaje, uzima stolicu i udara Tarika po leđima! Spušta ga s ljestava, uzima ga za vrat i BACA GA PREKO UŽADI VAN RINGA!!!

Kakav bump, Harabaya je očigledno razljućen! Izlazi van ringa i radi Big Boot Tariku!! Zaviruje ispod ringa, vadi van stol i postavlja ga blizu Tarika! Brzim korakom uzima Tarika i radi mu Powerslam kroz stol!! Harabaya diže ruke u zrak, publika ga podržava snažnim reakcijama. Zatim odlazi po još jedan stol i postavlja ga također van ringa! Uzima Tarika u Suplex poziciju, podiže ga, no Tarik ga udara koljenom u glavu! Sva sreća pa je blizu Apron, Tarik ondje staje na noge, udara Harabayu nogom u prsa, a Harabaya se prisljanja na postavljen stol! Tarik se brzo penje na užad i izvodi CROSSBODY KROZ STOL!!! Obojica su sada na podu, Tarik se prvi ustaje, Harabaya lagano za njim i ulaze u ring puzajući. Obojica dolaze do ljestava, a Harabaya ih brzo sklapa i baca ih u Tarika!! Harabaya ih sada naslanja u kut, uzima Tarika i baca ih još jednom na njih! Sada se zatrčava na Tarika, ali ovaj ga hvata i s puno muke izvodi Exploder Suplex na ljestve i LJESTVE SE SLAMAJU!!

Tarik shvaća da mu te ljestve ne pomažu pa lagano klizi iz ringa da uzme druge. To mu je uzelo dosta vremena pa nije vidio Harabayu koji je izašao s druge strane ringa, zatrčava se na Tarika i gnječi ga ljestvama koje je Tarik držao u rukama!!! Harabaya uzima ljestve i postavlja ih vodoravno na Apron i na zaštitnu ogradu! Uzima Tarika i pokušava mu izvesti Powerbomb kroz njih, ali Tarik se šakama brani, silaze s Harabaye i udara mu ŠAMAR!! Uh, ovo mu nije trebalo! Publika više da je malo zajebao stvar jer ge Harabaya ubrzo hvata za vrat i elegantno ga OTRESA OD POD!! Uzima ga, stavlja ga na apron, hvata ga opet za vrat i izvodi CHOKESLAM KROZ POSTAVLJENE LJESTVE!!!!

I druge su ljestve slomljene pa Harabaya vadi treće i stavlja ih u ring. Sporo hoda zbog već sada izmorenosti, no uspijeva ih postaviti. No, vidi Tarika koji se lagano ustaje pa izlazi van iz ringa i jednim udarcem stolicom opet ga vraća na pod! No, sada mu je očito sinula još jedna ideja pa je izvadio još dva stola i stavio ih jedan pokraj drugog, također van ringa. Sada vadi jedne ljestve i postavlja ih blizu stola. No, to mu je uzelo dosta vremena, Tarik se oporavio i manijački krenuo udarati Harabayu stolicama!! Sklapa postavljene ljestve, publika nije ovo pozdravila, a Tarik im viče da odjebu. Tarik uzima te ljestve, stavlja ih u ring i postavlja ih vodoravno, jedan kraj na užadima, drugi kraj na već postavljenim ljestvama. Uzima Harabayu i dovodi ga na te vodoravne ljestve u ringu! Izgleda da ćemo vidjeti prvi finišer! Tarik pokušava izvesti KRILA DEMONA kroz ljestve, ali Harabaya je zasada prevelik zalogaj, izvlači se iz toga, opet ga uzima u poziciju za Powerbomb, ali se Tarik hvata za okomito postavljene ljestve i penje se gore! Vrlo je blizu tituli, ali ga Harabaya udara par puta šakom i oslabljuje ga! Sada odlazi na suprotnu stranu ljestava i pritom uzima jednu stolicu, penje se na ljestve i hladnokrvno UDARA TARIKA U GLAVU!! TARIK PADA KROZ ONE VODORAVNO POSTAVLJENJE LJESTVE!!!

No, u silini udarca, ove okomite ljestve na kojima je Harabaya bio su se također pomrdale i pod težinom srušile pa je Harabaya pao s njih ravno na užadi!!! Obojica su na podu! Publika skandira, čuje se čak i poneki povik za Tarika! Nakon pola minute se lagano ustaju, Harabaya pokušava izvesti ŠPICEM U STOMAK, ali Tarik blokira udarce, udara Roundhouse Kick, Harabaya tetura, a Tarik brzo uzima stolicu, „sad ćeš vidjeti debilčino“ kaže, i snažno udara Harabayu u glavu!!! Tarik vidi da su ove srušene ljestve u ringu postale nestabilne i neće ih koristiti pa ih baca van i klizi lagano iz ringa da uzme druge! No, Harabaya se u međuvremenu ustao, izašao iz ringa i RUNNING DROPKICKOM udara Tarika koji se odbija u zaštitnu ogradu!!! Harabaya uzima Tarika i radi mu Vertical Suplex kojim ga prebacuje PREKO OGRADE U PUBLIKU!!!

Sada nastaje kaos! Publici se ovo sviđa jer je borba blizu njih, Harabaya je također prešao ondje i mnogi ga tapšaju iz publike po ramenima davajući mu podršku! Obojica se sad lagano penju po tribinama i izmjenjuju udarce, a onda Harabaya hvata Tarika i izvodi mu Suplex!! Morate imati na umu da se radi o borbi na tribinama gdje su stepenice i pod je vrlo neravan! Ovo je Tarika zaboljelo, ali zaboljelo ga je još više kada ga je Harabaya uzeo i samo bacio natrag dolje pa se Tarik krenuo kotrljati niz stepenice!! Harabaya se također spušta, ali je Tarik uzeo piće od nekog iz publike i prosuo po Harabayi! Uzeo je stolicu onda pa ga je udario u glavu! Ali ne jednom! Dvaput! Triput! Harabaya ne zna gdje je, a Tarik ga brzo prebacuje preko ograde i sad su opet u ringsideu! Sada ga je dovukao do ona dva stola koja je Harabaya postavio ranije! Ne! Izgleda da Tarik ide po TOČAK SMRTI! No, ne uspijeva podići Harabayu! Harabaya se brani i onda udara Tarika jako po prsima!!! Zatim ga hvata i izvodi mu X-PLEX NA POD!!!

Kakav impact! Obojica leže na podu! Publika daje podršku Harabayi koji se ustaje prvi i hvata Tarika za glavu, ali ga ovaj bode prstima u oči i onda izvodi SUPERKICK! Harbaya tetura i onda se naslanja na postavljena dva stola! Tarik ga pogurava još malo i stavlja ga u ležeći položaj a onda odlazi na apron i izvodi SPRINGBOARD PHOENIX SPLASH KROZ STOLOVE!!! Publika je u šoku! Harabaya se drži za stomak, ali bome i Tarik! No, Tarik se ustaje i puzajući odlazi po ljestve, stavlja ih u ring i postavlja ih u sredini. I dalje se drži za stomak, ali se laganim korakom penje na ljestve! No, Harabaya uklizuje u ring, uzima stolicu i samo ju baca na Tarika koji silazi s ljestava. Harabaya mu udara BACKFIST! Tarik tetura, ali ne pada i vraća ENZUIGIRI KICKOM!! Harabaya se odbija od užad i udara Big Boot, a Tarik od siline udarca nesvjesno radi 360 I VRAĆA SE NA NOGE!! No, naravno, nije svjestan toga, pa Harabaya to koristi i izvodi ŠPICEM U STOMAK!!!

Kako se Tarik samo odbio na ovaj Kneebuster!! Harabaya izgleda ne želi stati tu pa odlazi van ringa po stol, ubacuje ga u ring i postavlja ga! Uzima Tarika za glavu, izgleda da ga želi postaviti na taj stol, ali mu Tarik pljuje ravno u oči!! Tarik to odmah iskorištava i udara TOČAK SMRTI KROZ STOL!!!! Obojica su na podu! Publika negoduje jer je Tarik opet prljavim načinom došao do kontrole! Tarik se ustaje i smiješi se, odmahuje rukom na publiku, a onda se penje na ljestve! To sada već ide vrlo, vrlo sporo, Tarik je na izmaku snage i ne može iskoristiti Harabayinu nesvjesnost pa se ovaj ustaje i hvata Tarika za kosu! Izgleda da je Harabaya poludio i da ga je ovo pljuvanje naljutilo! Harabaya 5-6 puta udara Tarika po prsima koja su se zacrvenjela, baca ga u kut i kreće ga lamatati šakama!!! Zatim ga baca iz kuta na sredinu ringa, Tarik se ustaje a Harabaya mu radi SPEAR!!! Tarik je raspolovljen!! Harabaya ga uzima i postavlja ga blizu ljestava, a onda se pene na njih okrenut obrnuto jer izgleda da želi napraviti Splash! No, Tarik se ustaje i udara Dropkick Harabayi koji je na ljestvama!! Zatim uzima stolicu i udara Harabayu u stomak!! Harabaya je i dalje na ljestvama, ali je sav u boli! Tarik brzo uzima druge ljestve koje su bile jednim dijelom u ringu, a jednim dijelom van ringa, povlači ih natrag u ring i postavlja ih uz ove ljestve na kojima je Harabaya! Još jednom uzima stolicu i udara Harabayu a zatim odlazi na apron, radi SPRINGBOARD, SKAČE NA OVE PRAZNE LJESTVE, HVATA HARABAYU I RADI MU SPANISH FLY S LJESTAVA!!!!

Uh, kako je ovo izgledalo!! Obojica su na podu, jedno vrijeme nepomični, a onda se Tarik lagano ustaje i kreće penjati po ljestvama, no Harabaya je dopuzao za njim i uhvatio ga za nogu! Tarik ga se uspio otarasiti, ali se sada Harabaya penje po onim drugim ljestvama koje su uz ove na kojima je Tarik, kreću si izmijenjivati udarce, a onda Harabaya udara Tarika dvaputa koljenom u bokove i IZVODI ŠPICEM U STOMAK S LJESTAVA!!! UH!!! Opet su obojica na podu, ali Harabaya se lagano ustaje dok Tarik nepomično leži na podu i izgleda da Harabaya napokon ima čisti situaciju pred sobom!

Korak gore, Tarik ne ustaje, još jedan korak, Tarik je i dalje na podu. Harabaya pruža ruku, još jedan korak i pojas je njegov, Tarik i dalje leži na podu. Publika je oduševljena, deru se 'Harabaya, Harabaya', a onda se odjednom gase svijetla u dvorani. Šok nevjerica, što se događa?

Nekoliko trenutaka se svijetla ponovo pale. U ringu su tri osobe, dvije u crnim Adidas trenirkama udaraju Harabayu palicom po leđima, dok treća, obučena u crno svileno odijelo, ruga ljestve taman u onom trenutku kada je Harabaya stavio ruke na pojas. Harabaya pada na uže, što samo po sebi ne bi bilo loše da ga dvojac s palicama nije dočekao uz par dodatnih udaraca. Čovjek u odijelu dolazi do Tarika, pruža mu ruke, podiže mu ljestve i pridržava ih dok se ovaj ne uspne do titule. Tarik skida titulu i POSTAJE PRVI BWA PRVAK!!!
slika
Avatar
Eumaus The Swineherd
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 23268
Pridružen/a: 22 sij 2018, 18:02
6
Lokacija: Split
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Eumaus The Swineherd »

Šta reč :clap: :clap: :clap: :clap:
slika
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la AlenB »

Yep, odličan booking odlični ulasci, dobro opisani mečevi, nemam apsolutno nikakve zamjerke ni na što.
slika
Avatar
Sake
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8655
Pridružen/a: 03 sij 2017, 16:45
7
Lokacija: Kalesija, BiH
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sake »

:o :o :o Koji main event i završnica!!!
Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Publika je na nogama, prodavač kokica se drži za glavu, neka budala se dere 'jebemti sunce, uništili ste mi majicu'.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

btw hvala @Melloo što si prihvatio moju ideju za entrance. :cool:
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57689
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sherpa »

@sake ovo je tu za iduću epizodu
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Online

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Rio146 »

Jesu Tarik i Harabaya živi? Kakav main event! Svaka čast Sherpa! Polagano se formiraju neki timovi, ali Ali i Ghettoven će ih sviju prebiti. Jel tako @azo234?
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57689
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST Kakav main event! Svaka čast Sherpa!
@alenb je zaslužan za sve osim za zadna dva paragrafa main eventa, nisam ja pisao meč, niti ću to ikada raditi, jednostavno nisam ja za to
slika
Avatar
azo
Rank 11
Rank 11
Postovi: 7305
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:03
7
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la azo »

:clap: :clap: :clap: naklon do poda @AlenB kakav meč si napisao.Mečevi su jako dobro opisani bez i jedene zamjerke.
slika

“Be like a diamond, precious and rare, not like a stone, found everywhere.”
Avatar
Melloo
Rank 12
Rank 12
Postovi: 9181
Pridružen/a: 14 ožu 2017, 20:59
7
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Melloo »

Alen stvarno hoce da me ubije.Cuj phoenix splash kroz stolove :mrgreen:

Ko su sad ovi likovi? Jel ja ovo dobijam svoje Ingobernablesse?

P.S Ajde neko nek mi napravi titulu u wwe 2k18 ili photoshopu da mogu stavit u opis
Avatar
TheBesir
Rank 10
Rank 10
Postovi: 3876
Pridružen/a: 21 vel 2018, 21:20
6
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la TheBesir »

Kraljevski show,Main event pokido.
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57689
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sherpa »

Btw, kak ste prosli u predvidanjima? :)
slika
Avatar
Sake
Rank 12
Rank 12
Postovi: 8655
Pridružen/a: 03 sij 2017, 16:45
7
Lokacija: Kalesija, BiH
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Sake »

Sherpa je napisao/la:QR_BBPOST Btw, kak ste prosli u predvidanjima? :)
6/7, samo pogriješio da ću ja pobjedit' :mrgreen:
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Online

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Rio146 »

Onda svaka čast @AlenB. Maestralno! Samo sad se obojica nebi trebali pojaviti barem dva showa.
Yes Sir!
slika
Avatar
AlenB
Administrator
Administrator
Postovi: 15658
Pridružen/a: 21 stu 2016, 14:00
7
Lokacija: Nova Gradiška
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la AlenB »

Hvala svima na pozitivnim kritikama :D
slika
Avatar
Harabaya
Rank 4
Rank 4
Postovi: 78
Pridružen/a: 28 ožu 2018, 21:18
6
Lokacija: Mostar , BiH
Status: Offline

Epizoda 6 - Dobrodošli u Dom sportova

Post Postao/la Harabaya »

slika
Odgovori