Lucha Underground

Dario Cueto i njegov hram

Dario Cueto i njegovo podzemlje
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

@Sherpa Drago mi je, što je Prince Puma osvojio titulu. Nisam baš očekivao njega, ali kad su Johnny Mundo i Prince Puma, pinali Mil Muertes-a, znao sam da će Prince Puma osvojit. Bilo mi je glupo što su ostali Prince Puma i Johnny Mundo kao zadnja dva. 100k $ je osvojio Johnny Mundo, a titulu Prince Puma, pa sam očekivao i treći meč između njih dva, ali onda je Johnny Mundo pružio ruku Prince Pumi, i feud je završen.
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Kažem ti, po meni prava stvar počinje tek nakon tog meča. OStatak sezone će sada krenuti prilično jako, sa sjajnim pričama.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

Lucha Underground S1 E12
Cage i Dario Cueto u teretani razgovaraju. Dario Cueto daje Cage-u, priliku za Prince Puminu titulu. Prvi meč je Fenix protiv Mil Muertes, sa Catrinom. Mil Muertes je dominirao većinom meča. Imao je odličnih nekoliko poteza, kao što su Punch, Spear, Suplex. Fenix i Mil Muertes stoje na kutu, i Mil Muertes radi Superplex. Kada su pali Fenix dolazi u prednost i pinuje Mil Muertesa. Još jedan promotivni video Cage-a. Drugi meč je između, Superfly-a, Argenis-a i Areo Star-a, na jednoj strani, i Cisca, Cortez-a, i Bael-a na drugoj strani. Početak meča je bio na strani Superfly-a, Aero Star-a i Argenis-a. Argenis se popeo na middle rope. Aero Star njemu na ramena i napravio je Crossbody. Aero Star je pred kraj meča napravio, i Hurricanu Bael-u s aprona, na ostatak boraca koji su bili van ringa. Pobjedu odnose Bael, Cisco i Cortez, nakon Codebreakera. Fantastičan intervju Prince Pume i Konnana, s Vampirom. Intervju završava verbalnim obračunom Konnan-a i Vampira. Počinje ME, i prvi izlazi Prince Puma s Konnanom. Dok je Cage izlazio, Prince Puma radi Suicide Dive. Meč je bio dobar. Nekoliko solidnih poteza. Cage je napravio F-5, i išao je na pin, međutim Prince Puma kickout-a. Prince Puma se priprema na 630° splash, ali Cage gura sudca u užad, i Prince Puma pada. Cage radi lowblow, i sudac označava DQ. Ulazi Konnan u ring, i udara Cage-a sa štapom. Cage se okreće, uzima titulu i udara Konnan-a. Konnan je prekriven krvlju. I na kraju Cage, uništava titulu. Sve to promatra Dario Cueto iz svog ureda. Odjednom ga netko prima za rame i okreće. To je ona žena, što se svako malo pojavljuje. Rekla je da traži nekoga, i da zna da je taj netko u Cuerto-vom templeu. Kada je Dario Cueto pitao koga traži, ona je rekla " Ja imam samo jednu riječ - Matanza". Dario je rekao da mu to ime nije poznato. Ona je se okrenula i otišla.

Dobre stvari:
1. Iako je Fenix pobjedio, Mil Muertes je ostao zaštićen.
2. Dobro grade Bael-a, Cisca i Cortez-a.
3. Odličan intervju Konnan-a, Prince Pume i Vampira.
4. Post meč segment ME.
5. Priča s onom ženom ide na bolje. Sada se malo više aktivirala u priču. Ne samo da me zanima tko je ona, nego me zanima i tko je Matanza.

Loše stvari:
1. Zašto je Cage Nr.1 contender?
2. Malo previše promotivnih videa od Cage-a.
3. Dok je početak ME bio dobar, kraj mi nije jasan. Zašto bi Cage radio lowblow i tako izgubio priliku, da postane šampion?

Lucha Underground S1 E13
U ringu su Ivelisse i Son of Havoc. Ivelisse ima dobar heel promo. Nakon toga Son of Havoc ima meč protiv Angelica. Angelico je imao nekoliko dobrih udaraca koljenom, Son of Havoc je imao dobre kontre. Meč je bio podjednak, sve do kraja, kad je Angelico gurnuo Son of Havoc-a na Ivelisse, koja je stajala na apronu. Son of Havoc se hvata za glavu, a Angelico radi Roll-up, i pobjeđuje. Ivelisse odlazi bjesna. Dario Cueto i Johnny Mundo u uredu dogovaraju ME. ME je, Johnny Mundo protiv Cage-a. Prosječan promotivni video Pentagon Jr.-a. Drugi meč je bio squash, između Pentagon Jr.-a i Famous B-a. Pentagon Jr. radi Package Piledriver, a nakon toga i submission The Sacrifice. Famouse B tapka, međutim Pentagon Jr. mu slama ruku. Dario Cuerno sjedi na stolici, i priča s nekim koga vidimo u sjeni. Govori toj osobi, da ga je tražila neka žena, koja se predstavlja kao Black Lotus. Treći meč je Drago protiv Aero Star-a. U ovom solidnom meču, Drago pobjeđuje s Blockbuster DDT-om. Za vrijeme Fenix-ovog treninga, pojavljuje se Catrina. Catrina kaže da ima poruku za Fenix-a, ali ta poruka nije od Mil Muertesa, već od nje same. Catrina ljubi Fenix-a, i kaže mu neka ovo ostane tajna, između njih dvoje. Kao što je već najavljeno ME je Johnny Mundo vs Cage. Usred meča u publici, se pojavljuje King Cuerno. Meč je bio prosječan. Nekoliko dobrih udaraca, kontri, jedan Alabama Slam. Kad je Johnny Mundo stajao na apronu, King Cuerno mu se prišuljao s leđa, i napao ga. Uzeo je nogu od Johnny Munda, i udario u steel post. Nakon toga uzima stolicu, i ponovno udara Johnny Munda u nogu. Cage već izlazi iz arene, kada odjednom Dario Cueto izlazi iz ureda, govori da ne može ovako završiti ME, i naređuje da se meč ponovi. Cage radi na povrijeđenoj nozi Johnny Munda. Radi F-5, i ide na pin, međutim Johnny Mundo kickout-a. Johnny Mundo radi Sunset Flip i ide na pin, međutim Cage kickout-a. Cage radi Clothesline i Weapon-X, i pinuje Johnny Munda za pobjedu.

Dobre stvari:
1. Ivelisse ima dobar promo.
2. Kraj i post meč segment, prvog meča.
3. Lijepo grade Pentagon Jr.-a.
4. Napokon saznajemo da se ona žena zove Black Lotus, ali ovaj promo mi nije baš bio jasan.
5. Napokon je i Drago počeo pobjeđivati.
6. Fantastičan promo Catrine.

Loše stvari:
1. Son of Havoc i dalje gubi. Sada je još ostao i bez Ivelisse.
2. Prosječan ME.
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

@Sherpa možeš li mi malo bolje objasniti ovo:
► Prikaži “Spoiler”
Ona je u prethodnoj epizodi tražila Matanzu. On u ovom promu kaže: I want to let you know that she came looking for you. She calls herself the Black Lotus. I onda na kraju promoa kaže: I have to protect this temple from Matanza. Jel Dario Cueto priča s Matanzom u tom promou ili? ...malo mi je to zbunjujuće. Sry što te zamaram. Hehe :D
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST tko je Matanza.
hehehe

Ne sjećam se točno tog promoa, i ne sjećam se kako je izgledao, čak niti tko govori navedeni tekst (aha, ispod piše)

Moguće da govori sa matanzom.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

Lucha Undergound S1 E14
Alberto El Patron je u Dario Cueto-vom uredu. Alberto El Patron je došao boriti se, u Lucha Underground-u. Prvi meč je bio između Argenis-a i Fenix-a. U sred meča se pojavljuje Catrina. Aregenis je imao nekoliko nearfall-ova, ali ipak Fenix uzima pobjedu s Piledriverom. Catrina ulazi u ring i liže Argenis-a. U svalčionicu Mil Muertes-a, ulazi Catrina. Catrina mu pokušava reći što on treba napraviti, međutim Mil Muertes ju prima za vrat, i dere se da on ne treba ništa. Izlazi iz svlačionice, i naleće na Chavo Guerrera. Nakon par udaraca, Mil Muertes mu govori da će sljedeći tjedan, Chavo platit svoj dug. Big Ryck je u ispovjedaonici. Govori svećeniku kako će ubiti trojicu hrvača. Drugi meč je Johnny Mundo, protiv Son of Havoc-a. Pred kraj meča Son of Havoc stoji na kutu. Ivelisse se dere, da skoči na Johnny Munda. Son of Havoc se premišlja i odugovlači. Na kraju radi Swanton Bomb, ali Johnny Mundo diže koljena i kontrira. Penje se na kut, i radi End of the World. Son of Havoc, gubio još jedan meč. Dok je Johnny Mundo slavio, izlazi King Cuerno, i radi Blue Thunder Driver, na Johnny Mundu. Treća borba večeri, je bila između Ricky Mandel-a, i Pentagon Jr.-a. Nakon prosječnog meča, Pentagon Jr. opet pobjeđuje sa The Sacriface-om., i na kraju slama ruku, Ricky Mandel-u. Poslije toga uzima mikrofon i govori, da je prenio još jednu žrtvu, za svog "gospodara". Finalni segment je imao Alberto El Patron. Ulazi u ring s AAA titulom. Govori o svom wrestling putu. O tome kako je bio u Americi. Kako su ga diskriminirali, i na kraju mu zabili nož u leđa. Na kraju promo-a, dolazi bivši AAA prvak, El Texano Jr., i udara Alberto El Patron-a.

Dobre stvari:
1. Dobar promo Catrine i Mil Muertes-a.
2. Dobar segment Mil Muertes-a i Chavo Guerrera.
3. Fenomenalan promo Big Rycka u ispovjedaonici.
4. Johnny Mundo vs King Cuerno feud se nastavlja.
5. Fantastično grade Pentagon Jr.-a.
6. Odličan promo Alberto El Patron-a.

Loše stvari:
1. Son of Havoc, još ne zna za pobjedu u Lucha Underground-u. Katastrofalan booking.
2. Johnny Mundo, skoro uopće nije sell-ao povrijeđenu nogu, od prošlog tjedna.

Lucha Underground S1 E15
Prvi meč je između Mil Muertes-a i Chavo Guerrera. Mil Muertes ulazi bez Catrine. Usred meča se pojavljuje Catrina, i odvraća pozornost Mil Muertes-u. Chavo uzima stolicu, i udara Mil Muertes-a, koji ostaje stajat. Sudac označava diskvalifikaciju, a Mil Muertes radi Flatliner, Chavo Guerreru na stolicu. Mil Muertes naređuje Catrini da poliže Chava, ali ona odbija. Mil Muertes ju stavlja u položaj za Flatliner, međutim Catrinu spašava Fenix. Fenix i Catrina izlaze iz ringa, i Catrina ljubi Fenix-a. Mil Muertes je bjesan. Black Lotus provaljuje u neku kuću, i ulazi u nju. Cortez, Bael i Cisco se sada zovu The Crew. The Crew se nalazi u uredu Dario Cueta. Dogovaraju ME. Son of Havoc i Ivelisse stoje u ringu, i Ivelisse govori da joj je dosta gledanja da Son of Havoc gubi, i da će se ona boriti protiv Angelica. Meč je bio zanimljiv. Angelico je pokušao par puta, poljubiti Ivelisse. Ivelisse pobjeđuje uz pomoć Son of Havoc-a. Angelico uzima mikrofon i govori, da bi se htio privatno družiti s Ivelisse. Vampiro ima intervju s El Texano Jr.-om. El Texano Jr., ima meč protiv Superfly-a. Kratak i prosječan meč, u kojem El Texano Jr. pobjeđuje, nakon Back/Neckbreaker-a. Nakon pobjede izlazi Alberto El Patron, i nastaje Brawl van ringa. Ulaze u ring. Alberto El Patron uzima El Texano Jr.-ovo uže i udara ga. Ulaze zaštitari i sudci, i razdvajaju ih. Cage dolazi u Dario Cueto-v ured, i traži meč za titulu. Dario Cueto mu govori da slijedeći tjedan ima meč s Prince Pumom (titula nije na liniji), i ako ga pobjedi, dobit će priliku da se bori za titulu. Zatim ulazi Chavo Guerrero i daje otkaz, ali Dario Cueto mu govori da se uvijek može vratiti. Black Lotus uspijeva naći Matanzu, i kaže mu da joj je bio san još dok je bila mala, da ga ubije. Odjednom joj netko stavlja vreću preko glave. ME je no DQ meč. The Crew protiv Pimpinela Escarlate, Sexy Star i Mascarita Sagrade. Pimpinela Escarlata ljubi Cortez-a, međutim on ju udara sa kendo stickom. Pimpinela Escarlata gubi svjest i doktori ju vode van. Mascarita Sagrada je imao par poteza, ali Cisco ga udara sa stolicom, te i po njega dolazi bolničar. The Crew cipelari Sexy Star u sred ringa. Odjednom se pojavljuje Big Ryck. The Crew počinje bježat, međutim Sexy Star zahvaća Bael-a, i pinuje ga za pobjedu.

Dobre stvari:
1. Catrina je fenomenalna. Uloga joj odlično stoji. Na kraju meča ljubi Fenix-a, pred Mil Muertes-om. Bit će squashova sad od Mil Muertes-a. Jedva čekam.
2. Zanimljiv i smješan meč između Angelica i Ivelisse. Post segment je bio dobar.
3. El Texano Jr. i Alberto El Patron brawl.
4. Cage - Cueto i Chavo Guerrero - Cueto promo, je bio dobar.
5. Lotus Black je pronašla Matanzu (valjda). Zanima me što ona hoće od njega. I zašto ga želi ubit.
6. Odličan ME. The Crew su prikazali jakim stable-om, ali zbog distrakcije su izgubili.

Loše stvari:
1. Intervju Vampira s El Texano Jr.-om.
2. El Texano Jr. protiv Superfly-a, je bio prosječan meč.

Lucha Underground S1 E16
Show otvara segment, gdje se Lotus Black vozi u prtljažniku nekoga automobila. Prvi meč je između Aero Star-a i Drage. Meč je bio dobar s nekoliko dobrih spotova kao što su: 5-metarski Suicide Dive, nekoliko pin kontri i Powerbomb s aprona, van ringa. Aero Star uzima pobjedu. Izlazi Dario Cueto i najavljuje Best of 5 series, između njih dva. Aero Star ima jednu pobjedu, kao i Drago. Pobjednik serije će dobiti unikatnu priliku. Drugi meč je Cage protiv Prince Pume. Meč je bio izjednačen većinu vremena. Prince Puma radi Springboard Shoting Star Press s top rope-a, van ringa. Prince Puma vraća Cage-a u ring, i radi 450° splash i ide na pin, međutim Cage kickout-a. Cage radi Lariat Clothesline i ide na pin, ali Prince Puma kickout-a. Usred blaže dominacije Cage-a, izlazi Konnan. Cage radi Weapon-X i nastavlja tući Prince Pumu. Konnan baca ručnik u ring, i sudac označava kraj meča. Cage je dobio priliku za titulu. Sexy Star je dosta da joj netko pomaže, i traži od Dario Cueta, borbu protiv The Crew-a. On joj daje meč protiv Big Ryck-a sljedeći tjedan, i tko pobjedi u tom meču, ide na The Crew. Pentagon Jr. je imao još jedan squash. Ovoga puta protiv još jednog debitanta, Vinny Massara. Pentagon Jr. pobjeđuje s Package Piledriver-om. Nakon toga postavlja stol u sredini ringa, i radi Powerbomb kroz stol. I za kraj radi submission The Sacrifice, i slama ruku Vinny Massaru. King Cuerno i Johnny Mundo su bili u ME. Meč je bio vrlo dobar. King Cuerno je imao jedan fenomenalan spot. Napravio je Suicide Dive na Johnny Mundu, koji se zabio u komentatorski stol. Meč je završio double count out-om. Nakon meča izbija brawl. Brawl završava tako, da su obojica završila u nekoj prostoriji na katu, sa kutijama. Zadnji segment show-a, je bio da je netko otvorio prtljažnik i pitao Lotus Black, što zna o Lucha Libre-u.

Dobre stvari:
1. Priča s Lotus Black, me sve više interesira.
2. Dobar promo Dario Cueta. Najavljena Best of 5 serija.
3. Cage-a isto grade kao zvjer. Fino koriste i Konnan-a.
4. Pentagon Jr. ima još jedan squash. Želim da ga stave neku priču.
5. ME, post meč brawl.

Loše stvari:
1. King Cuerno vs Johnny Mundo feud, me i ne zanima pretjerano. Nekako su ga na silu ugurali. Nema neke priče, nego je King Cuerno iz čista mira napao Johnny Munda.
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST 1. Son of Havoc, još ne zna za pobjedu u Lucha Underground-u. Katastrofalan booking.
wait a bit young padawan :)
Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST 2. Zanimljiv i smješan meč između Angelica i Ivelisse. Post segment je bio dobar.
Vidiš da već sada ide nekuda :D

PS: Dobar sig, melissa je zlato, obrati pozornost na njen rad u ostatku sezone ;) pogotovo na UL
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

Hahahaha ma Son of Havoc i Ivelisse imaju neku kemiju, ali nikako da to krene. Žao mi ih je, dragi su mi. :)

PS: A što se tiče Melisse, žena je prelijepa!
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Možda ću ti ovime spojlati, ali meni je to ponajbolji storilajn prve sezone, budeš vidio :)
slika
Avatar
AleksaVP
Administrator
Administrator
Postovi: 13660
Pridružen/a: 25 stu 2016, 12:42
7
Lokacija: Niš, Srbija
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la AleksaVP »

Drago mi je da ti se Melissa sviđa, prelepa je :D
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

Lucha Underground S1 E17
Alberto El Patron taži od Dario Cueta, da mu da El Texano Jr.-a, u večerašnjem ME. Dario Cueto mu nudi druge borce, ali na kraju popušta. ME je između Alberto El Patron-a, i El Texano Jr.-a. Prvi meč je između Mil Muertes-a i Fenix-a. Mil Muertes dobro kreće u meč ima nekoliko dobrih stiff udaraca i jedan neckbraker. Usred meča se pojavljuje Catrina. Mil Muertes i dalje dominira. Stavlja Fenix-a u poziciju za Flatliner, gleda u Catrinu, i radi Flatliner. Ide na pin, i pobjeđuje. Catrina se penje na apron, a Mil Muertes joj naređuje da poliže Fenix-a. Ona odbija, i Mil Muertes je baca u ring, i gura u kut. Catrini ispada kamen. Fenix ga kupi i udara Mil Muertes-a. Catrina se saginje, i liže Mil Muertes-a, a na kraju ljubi Fenix-a. Bezvezni promotivni video o Konnan-u. Ivelisse traži od Dario Cueta meč za titulu, ali on govori da jedna pobjeda ne može biti dovoljna, za Nr. 1 contendera. Sljedeći tjedan će Ivelisse imati još jedan meč protiv Angelica, ali sudac će biti Son of Havoc. Za vrijeme Prince Puminog treninga, pojavljuje se Alberto El Patron. Alberto El Patron daje savjet Prince Pumi, da posluša Konnan-a u vezi Cage-a. Ako Prince Puma zadrži titulu, Alberto El Patron će biti prvi u redu, da je napadne. Big Ryck i Sexy Star imaju meč. Tko pobjedi bori se protiv The Crew-a. Sexy Star je pokušala, ali Big Ryck je brzo borbu priveo kraju. Nakon meča izlazi The Crew. Napadaju Big Ryck-a. Sexy Star pokušava pomoći Big Ryck-u, ali Cortez joj radi Codebreaker. Big Ryck dobija momentum, i razmiče ih sve oko sebe. The Crew bježi. Dobar promotivni video Alberto El Patron-a. Počinje ME. Meč krenuo malo sporo, ali sve je više ubrzavao. U jednom trenu je El Texano Jr. skinuo zaštitu s kuta, pa dok je to sudac popravljao, El Texano Jr. je koristio uže i tukao Alberto El Patrona. Nakon toga Alberto El Patron kontrira, radi na kutu ringa Double foot stomp, i ide na pin, ali El Texano Jr. kickout-a. El Texano Jr. uzima uže i ide udariti Alberto El Patron-a, međutim Alberto El Patron kontrira, penje se na kut i radi Tornado DDT. Zastaje, uzima uže, i udara El Texano Jr.-a. Alberto El Patron gubi na diskvalifikaciju, ali ga nastavlja tući. Dario Cueto i King Cuerno razgovaraju, u Dario Cuerno-vom uredu. Sljedeći tjedan Johnny Mundo i King Cuerno će imati Steel Cage meč.

Dobre stvari:
1. Promo Alberto El Patron-a i Dario Cueta.
2. Fantastičan meč, post segment, i priča, između Fenix-a, Mil Muertes-a i Catrine.
3. Zanimljiv promo Ivelisse u kojem taži meč za titulu, ali sljedeći tjedan ima meč protiv Angelica, u kojem će Son of Havoc biti sudac.
4. Dobar segment Prince Pume i Alberto El Patron-a.
5. Post meč segment. The Crew protiv Big Ryck-a. (Ja tek danas saznao, da je Big Ryck ustvari, Ezekiel Jackson)
6. Alberto El Patron-ov promotivni video.
7. Dario Cueto zakazuje Steel Cage meč između King Cuerna i Johnny Munda.

Loše stvari:
1. Promotivni video o Konnan-u.
2. Alberto El Patron vs El Texano Jr. feud me i ne zanima previše. Imali su ok meč i post meč segment, ali me i dalje ne zanima.

Lucha Underground S1 E18
Show započinje meč između Pentagon Jr.-a i Argenis-a. Prvi dio meča dominira Argenis, a drugi dio pripada Pentagon Jr.-u. Pentagon Jr. pobjeđuje nakon što je napravio Package Piledriver i The Sacrifice. Nakon što je Argenis tapkao, Pentagon Jr. mu slama ruku. Uzima mikrofon, i obraća se svom gospodaru. Govori da ga nitko ne može zaustaviti. Fenix sjedi u svlačionici, i dolazi Catrina. Govoru mu da mora pokopati Mil Muertes-a, jer u protivnom će on pokopat Fenix-a. Još jedan bezvezni, promotivni video Konnan-a. Ostalo je 15 minuta do Steel Cage meča, a King Cuerno pristiže. Sljedeći meč je između Angelica i Ivelisse, gdje je Son of Havoc, specijalni sudac za ovaj meč. Prezanimljiv i smješan meč. Angelico je stalno igrao na kartu seksualnosti, ali to se Son of Havoc-u nije baš sviđalo. U jednom trenutku Ivelisse sjedi na Angelicu, i hoće se maknuti, ali on joj neda. Na samome kraju meča, Angelico pokušava udariti Son of Havoc-a sa Superkick-om, ali Son of Havoc se saginje, i Angelico slučajnio udara Ivelisse. Liježe na nju, a Son of Havoc nije to mogao podnijeti, pa je na brzinu odbrojao do tri, i Ivelisse je izgubila. U kupaonici Mil Muertes razmišlja o potresu koji je zadesio njega, i njegovu obitelj kada je on bio mali. Catrina je oko njega i ona mu to prepričava. Kaže mu da će ga idući tjedan, Fenix zatvoriti u lijes. Kada se on okrenuo, nje više nije bilo, samo je bio onaj kamen. Sada je na redu ME Steel Cage meč, između King Cuerna i Johnny Munda. Meč je stvarno bio dobar. King Cuerno je odradio lavovski dio posla. Fantastično su koristili ring, i nije bilo izlaska na vrata. Obojica su na top rope-u i tuku se. Johnny Mundo baca King Cuerna natrag u ring, penje se preko Cage-a, zastaje, vraća se i radi Twisted Moonsault. Ide na pin, i pobjeđuje King Cuerna.

Dobre stvari:
1. Pentagon Jr. je ne zaustavlji. Slama ruke svakome, tko mu stane na put.
2. Meč između Ivelisse i Angelica je bio predobar, zanimljiv i smješan. Angelico je bio malo previše seksualan, što je smetalo Son of Havoc-u.
3. Solidan promo Catrine u kupaonici s Mil Muertes-om.
4. Nakon prošlotjednog brawla i ovog ME meča, sada me počeo zanimati ovaj feud, ali pošto je bila ovakva stipulacija, mislim da je ovo kraj njihovog rivalstva.

Loše stvari:
1. Još jedan preloš promotivni video Konnan-a.
2. Video kako King Cuerno pristiže u temple.
3. Već dvije epizode, nema ništa o Lotus Black.
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST 3. Zanimljiv promo Ivelisse u kojem taži meč za titulu, ali sljedeći tjedan ima meč protiv Angelica, u kojem će Son of Havoc biti sudac.
Rio146 je napisao/la:QR_BBPOST 2. Meč između Ivelisse i Angelica je bio predobar, zanimljiv i smješan. Angelico je bio malo previše seksualan, što je smetalo Son of Havoc-u.
Vidiš da ide nekuda :)

A najbolje tek dolazi. Kao i mečevi. Cuerno vs Mundo je bio prvi baš sjajan meč kojeg je LU imala, a idući ti je idući tjedan.
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12195
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Rio146 »

Ok, priznajem ovo sa Ivelisse , Son of Havoc-om i Angelico-m, postaje sve zanimljivije.
Znači King Cuerno i Johnny Mundo nisu gotovi? Odlično, ovaj steel cage meč, me zainteresirao za ovaj feud.
Yes Sir!
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

Zapravo mislim da su gotovi, al ne sjećam se točno.

Mislio sam na main event iduće epizode. fenix mil u cage matchu
slika
Avatar
Sherpa
Administrator
Administrator
Postovi: 57157
Pridružen/a: 21 stu 2016, 13:00
7
Lokacija: Zagreb
O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
Kontakt:
Status: Offline

Lucha Underground

Post Postao/la Sherpa »

@rio146 Sada kada si odgledao otprilike pola prve sezone, želim te pitati donosi li LU neke promjene u tvoj pogled na wrestling? Tipa o tome da snimljeni show ne mora biti smrtno dosadan, i na to da se priče sudaraju jedna s drugom, a ne da su često zasebni entiteti?
slika
Odgovori