Havana Championship Wrestling - show-ovi

Novi projekt člana Rio146.
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Havana Championship Wrestling - show-ovi

Post Postao/la Rio146 »

HCW #13
slika
Mark Casey zove u ured Cha Chu i Chavo Guerrera. Mark im kaže da on želi vidjet još jedan njihov meč, i to na Lucha De Apuestas PPV-u. Chavo ju pita na kakav je ulog spremna pristati, a Mark predloži ovako: Ako Chavo izgubi završava profesionalnu hrvačku karijeru, ali ako Cha Cha izgubi time će Chavo dokazati da su muškarci sposobniji od žena, i da će HCW napraviti novu žensku diviziju.

Matt Cross u prolazu do svlačionice naleti na Jordynne Grace. On ju pita zašto toliko mrzi Hurricane Havanu, i nakon što ju je pobjedila na Revenge-u, nastavila ju je maltretirati. Jordynne kaže da je ona zbog Hurricane Havane izgubila možda jedinu priliku, da napadne HCW titulu, i zbog toga je ne želi više vidjeti. Jordynne se okreće i odlazi.

Hurricane Havana vs Jordynne Grace
Još jedan meč između ove dvije. Hurricane Havana radi nekoliko Kick-ova, a onda i Enzuigiri. Jordynne Grace se odmah ustaje i radi Clothesline, koji Hurricane Havana kontrira u Kimuru. Jordynne se izvlači iz poluge, i izlazi iz ringa. Hurricane Havana radi Suicide Dive, vraća se u ring, penje na kut, i radi Crossbody. Havana ubacuje Jordynne u ring, i ide na pin, ali Grace kickout-a. Hurricane Havana podiže Jordynne, i podiže ju na Powerbomb, ali Jordynne udara Havanu, te ona pada na leđa. Jordynne leži na Havani, i tuče ju. Grace se podiže i radi Standing Senton Bomb, a zatim se penje na kut i radi Leg Drop. Jordynne Grace ide na pin, ali Hurricane Havana kickout-a. Jordynne Grace radi još jednom Senton Bomb, ali Hurricane Havana kontrira koljenima. Jordynne puže do kuta i diže se, a Hurricane Havana se zalijeće, ali ju Jordynne prebacuje preko užadi na apron, te radi Superkick. Havana pada pored ringa, a Jordynne izlazi i gura ju u barricade, a zatim i u steel post. Hurricane Havana kontrira napad Jordynne, i radi Spinebuster. Hurricane Havana se podiže uz apron, ali ju Jordynne prima za nogu, i ne da joj da uđe u ring. Sudac odbrojava do 10, i meč je završio ne odlučeno. Jordynne Grace uzima ispod ringa stolicu, i napada Hurricane Havanu, ali se Havana izmiče i Jordynne udara u steel post. Dolazi Matt Cross i razdvaja ih. Poslije njega izlazi Javier Lopez. Lopez kaže da ima odličnu ideju, a to je da Hurricane Havana i Jordynne Grace odrade još jedan meč, na "Lucha De Apuestas" PPV-u, u Hair vs Hair meču, s Matt Cross-om kao Special Guest Refeere-om.

Alexis Gutierrez vs ???
Izlazi Alexis Gutierrez spreman za svoj meč. Alexis stoji pred ringom, a s leđa ga napada Johnny Mundo! Johnny Mundo ulazi u ring, i traži mikrofon. On kaže da više ne može čekati Volador Jr.-a, i traži meč za titulu večeras. Izlazi Volador Jr. i podiže titulu, te kreće prema ringu. S leđa Volador Jr.-a napadaju ga Taya, Jack Evans i Matt Sydal. Ubacuju ga u ring, a Johnny Mundo radi Superkick, i sprema se napraviti End of the World, ali s kuta ga gura Argenis. Argenis se penje na kut, i radi Crossbody na Tayu, Jack Evans-a i Matt Sydal-a, pored ringa. Kada su se svi ustali, Flamita radi Suicide Dive. Voladro Jr. se okreće prema Johnny Mundu, i radi Ataque Depredador.
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Havana Championship Wrestling - show-ovi

Post Postao/la Rio146 »

Lucha de Apuestas
slika
Hurricane Havana vs Jordynne Grace
Matt Cross je specijalni sudac za ovaj meč. Hurricane Havana odmah radi Lou Thesz Press, a Jordynne ju gura sa sebe i ustaje, ali Havana radi Exploder Suplex. Havana se odguruje od užadi i radi Dropkick, a Jordynne izlazi iz ringa. Hurricane Havana radi Suicide Dive, ali se Jordynne izmiče, i Hurrincane Havana završava u barricade-u. Jordynne ju podiže i gura u apron, a zatim i u steel post. Jordynne ubacuje Hurricane Havanu u ring, te se penje na kut, s kojeg radi Leg Drop. Grace ide na pin, ali Hurricane Havana kickout-a. Jordynne ju podiže i radi Clothesline, a zatim Senton Bomb. Jordynne ponovno ide na pin, međutim Hurricane Havana ponovno kickout-a. Jordynne se penje na kut i radi Leg Drop, ali Hurricane Havana kontrira u Single Leg Boston Crab. Grace se pokušava izvući, ali se ipak predaje, i Matt Cross označava kraj meča. Nakon meča Hurricane Havana uzima brijač, i šiša Jordynne. Uspijela je ošišati samo malo desne strane, jer je Jordynne Grace uspijela pobjeći.

The Latin American Xchange (with Konnan) vs The Havana Pitbulls
Prvo izlaze The Latin American Xchange, a s njima i Konnan koji i nije baš nasmijan. Izlaze i The Havana Pitbulls-i, te meč započinje. Kreću prvo Ricky Reyes i Hernandez. Nakon kratkog chain wrestlinga Hernandez dolazi u prednost i radi German Suplex, a zatim ga podiže i radi Backbreaker. Ide na brzi pokušaj pin-a, ali Ricky kickout-a. Hernandez taga Homicide-a. Homicide radi Dropkick, ali se Ricky izmiče i radi Springboard Elbow Drop. Ricky radi Head Lock, ali Homicide se uspijeva izvući, i Ricky daje tag Romeru. Ulazi Romero, ali Homicide radi Running Big Boot. Homicide dolazi do svoga kuta, i zajedno s Hernandez-om se smije. Konnan ih opominje i govori da se nastave boriti. Homicide se okreće, ali Romero ga udara koljenom. Romero ga povlači na sredinu, a Homicide radi Clothesline, ali se Romero saginje i radi Backbreaker. Romero ide na pin, ali Homicide odmah kickout-a. Homicide udara nogom Romera, i obojica ustaju. Nakon par izmjena Chop-ova, Homicide gura Romera u kut, i udara ga. Homicide daje tag Hernandez-u, i gura ga u Romera. Hernandez ide na pin, ali Reyes ulazi, i prekida pin. Homicide ulazi u ring i napada Reyes-a. Homicide i Hernandez zajedno izbacuju Reyes-a iz ringa, a onda Homicide odvlači pozornost sudcu, te Hernandez radi Low Blow, Romeru. Hernandez ide na pin, ali Konnan ulazi u ring, i udara Hernandez-a. Reyes se vraća u ring, i napada Homicide-a. Romero i Hernandez leže na podu. U tuči između Homicide-a i Reyes-a, slučajni udarac je dobio i Konnan, te Homicide stvara prednost, i izbacuje Reyes-a iz ringa. Stavlja Hernandez-a na Romera, i The Latin American Xchange brane HCW Tag Team titule.

Odjednom se arena zacrni. Arenom zavlada muk, a onda se pali svjetlo i izlazi žena u vjenčanici. Žena blista od sreće. Ulazi u ring, predstavlja se kao Mary, i počinje pričati o svom vjenčanju, koje bi se trebalo održati slijedeći mjesec. Ona kaže da njen budući muž nije bio u mogućnosti da dođe večeras na ovaj event, ali ona će umjesto njega pitati njegovoga prijatelja Matt Cross-a, da bude kum na tom vjenčanju. Matt Cross izlazi i naravno prihvaća. Oni se grle, te napuštaju arenu.

Chavo Guerrero vs Cha Cha
Cha Cha izlazi, a zatim i Chavo Guerrero. Meč počinje, a Chavo odmah napušta ring, i diže publiku na noge. Cha Cha dolazi na apron, i radi Cannonball. Podiže ga i gura u barricade. Opet ga podiže i gura u steel post. Cha Cha ga ubacuje u ring, i ide na pin, ali Chavo kickout-a. Chavo ustaje i gura Cha Chu u kut. Radi Corner Dropkick, i Cha Cha pada na pod. Chavo ju udara koljenima, a onda ju diže na kut, i radi Enziguiri. Cha Cha ispada van ringa. Chavo Guerrero isto izlazi iz ringa, zalijeće se na Big Boot, ali Cha Cha se izmiče i radi Neckbreaker. Cha Cha se penje na apron, a onda i na kut, te radi Crossbody. Chavo ju hvata, ali ona kontrira u Armdrag. Cha Cha ubacuje Chavo Guerrera u ring, i ide na pin, ali on kickout-a, i radi polugu na ruci. Cha Cha se jedva izvlači. Chavo Guerrero radi Three Amigos-a, penje se na kut, i radi Frog Splash, ali Cha Cha podiže koljena. Chavo Guerrero izlazi iz ringa, a Cha Cha radi Suicide Dive. Ubacuje Chava u ring, ali onda dolazi Flamita i podiže Chavo Guerrera. Flamita radi Flam Fly na Chavo Guerreru, te grli Cha Chu. A onda i njoj radi Flam Fly! Flamita stavlja Chavo Guerrera na Cha Chu, i sudac odbrojava do 3, i Chavo Guerrero pobjeđuje.

Frankie Kazarian vs Matt Riddle
Izlazi Kazarian pred publiku, i dok je hodao prema ringu, s leđa ga napada Matt Riddle. Sudac označava početak meča, a Matt Riddle gura Frankie Kazarian-a u barricade, i apron. Uzima stolicu ispod ringa, ali Kazarian radi Dropkick u nju, i Matt Riddle završava na steel post-u. Frankie radi German Suplex, a onda ubacuje Riddle-a u ring. Frankie Kazarian ide na Fade to Black, ali Riddle kontrira u pin, na koji Kazarian kickout-a. Obojica izlaze iz ringa, i oba uzimaju kendo štapove. Nakon 2 minutnog "mačevanja" kendo štapovima, Kazarian uspijeva doći u prednost. Kazarian radi Shining Wizard i ide na pin, ali Riddle kickout-a. Matt Riddle se ustaje i staje uz kut, a Kazarian se zaleće na njega. Matt se izmiče i prebacuje ga preko gornjega užeta, a onda se penje na kut, i radi Crossbody. Matt vadi dva stola, i postavlja ih pored ringa. Matt Riddle vadi stolicu i postavlja ju pored ringa. Riddle podiže Kazarian-a na BTS na stolicu, ali Frankie mu se spušta niz leđa podiže Riddle-a i baca ga na stolicu. Ide na pin, ali Matt Riddle kickout-a. Kazarian podiže Riddle-a i zajedno se penju na apron. Taman da će ga Kazarian ubaciti u ring, Riddle kontrira i ide izmjena udaraca na apronu. Kazarian je ovdje izvukao deblji kraj, i Riddle radi BTS, s aprona na stolove. Riddle ide na pin, te pobjeđuje. Nakon meča izlazi Mark Casey i kaže Kazarian-u da je otpušten.

Poslije Kazarian/Riddle meča, Javier Lopez ulazi u ured Mark Casey-a, i viče na njega. Kako je on mogao donijeti ovu odluku bez njega. Kako mu nije rekao za stiplaciju meča, i to što je otpustio Kazarian-a. Casey je rekao, kako ni on njemu nije rekao za debi Alexis-a, pa se nije bunio. Izbila je velika svađa. Mark Casey je u toj svađi rekao da mu Lopez više ne treba i da mu samo smeta. Lopez je rekao da bi trebao prestati tako govoriti o njemu, jer će uskoro požaliti. Lopez je izašao iz ureda, i zalupio vratima.

Johnny Mundo vs Volador Jr.
Prvo izlazi izazivač Johnny Mundo, a onda HCW prvak Volador Jr.. Hair vs Title meč. Početak meča bio je malo spor. Radili su dosta chain wrestlinga, a onda Johnny Mundo radi German Suplex. Johnny Mundo radi još jedan German Suplex, a kod trećega Volador Jr. staje na noge, i radi Enziguiri te Mundo izlazi iz ringa. Volador Jr. radi Plancha Suicida. Ubacuje Johnny Munda u ring, radi Springboard Splash, i ide na pin, ali Johnny Mundo kickout-a. Volador Jr. ga diže i gura u kut. Volador Jr. radi nekoliko Chopova, a onda ga diže na kut, i sprema se napraviti Spanish Fly. Johnny Mundo silazi s kuta, i gura Volador Jr.-a. Volador Jr. leži na sred ringa, a Johnny Mundo radi Standing Shoting Star Press. Johnny Mundo ide na pin, ali Volador Jr. kickout-a. Johnny Mundo podiže Volador Jr.-a i radi Vertical Suplex, a zatim ga podiže i gura u užad, a potom radi Leg Lariat. Volador Jr. jedva ustaje, ali Mundo ga odmah vraća na pod jednim Springboard Kick-om. Johnny Mundo radi End of the World, ali Volador Jr. podiže koljena i tako kontrira ovaj potez. Volador Jr. radi Springboard Moonsault, i ide na pin, ali Johnny Mundo diže nogu na uže, i sudac prekida pin. Volador Jr. podiže Johnny Munda, i radi Standing Spanish Fly. Johnny Mundo kontrira, i radi Side Russian Leg Sweep. Johnny Mundo podiže Volador Jr.-a, i gura ga u kut. Nakon nekoliko udaraca obojica se penju na kut, a onda Johnny Mundo radi Spanish Fly, i pogađa! Johnny Mundo povlači Volador Jr.-a prema kutu, i radi End of the World, i ide na pin. Johnny Mundo je novi HCW prvak!
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Havana Championship Wrestling - show-ovi

Post Postao/la Rio146 »

HCW#14
slika
Namjestio je tradiocionalni šešir, pogledao retrovizor s kojeg je visila krunica kako bi vidio tko je to sjeo iza u njegovom taksiju. Neki Amerikanac (Frankie Kazarian) koji se sa masnicom na licu prilično sretan zatražio put aerodroma. Nakon nar standardnih pitanja Ernesto nije mogao izdržati te je priupitao što se dogodilo, imajući pred očima sliku druge od četirir sestre, koju je zadnju upravo takvu vidio. Ispalo je kako je gringo bio na nekom 'wrestling eventu', kako je tamo izgubio, i sada se napokon vraća doma u Ameriku. Ernestu nije bilo pretjerano jasno - čovjek je izgubio, i još ima novaca da avionom dođe i vrati se u Ameriku. Otvorio je pretinac na suvazačkom mjestu dok je crveno bilo na semaforu, pomaknuo sliku familije, ili barem onoga što je od nje ostalo, izvadio staru metalnu kutijicu i izvukao kubansku cigaretu. Jednu od preostale dvije, koje je njegova majka osobno motala dok je bila živa. Znatiželja ili instinkt? Nije bilo važno, Ernesto je dao suputniku istu u zamjenu za još ponešto informacija o tom wrestlingu. Jedno sat vremena kasnije pakriao je autu uz plažu, otišao do kioska kojeg je vodio njegov prijatelj, naručio jedan trandicionalan sendvič i mojito koktel. Sjeo na haubu te se zagledao su liku familije. Otac i majka su bili sretni, naglaskom na bili, danas ih jedu crvi nakon nekog političkog sranja u kojem su ni krivi ni dužni nastradali. Bilo je to lijepo vrijeme, kada se bavio boksom i kada je bio jedan potencijalno daroviti dječak. No, netko je trebao othraniti 4 sestre. Stric je malo pomogao, no ne dovoljno. Dva posla, nekada i po tri. Štogod se je našlo. Samo kako bi se preživjelo, no nestalo je vremena za trening, a to se vidjelo i na njegovom prvom profesionalnom meču. Treća runda, aperkat te sudac dolazak do svijesti kada je sudac odbrojao devet. I deset prije nego se ustao. Tu je bilo kraj karijeri. Najstarija sestra je upisala fakultet, ona mlađa, još uvijek maloljetna, odselila je dečku, istom onom šupku koji joj je zadao onu masnicu, a dvije najmlađe, blizanke, taman je krenuo prati pubertet. I uz zvuk aviona koji je odlazio za Ameriku, istog onoga u kojem je gringo se vraćao kući nešto bogatiji, Ernesto je odlučio potražiti tu wrestling organizaciju i vidjeti može li on tu stvoriti nešto za sebe.

Matt Riddle bijesan upada u ured Mark Casey-a, i traži dugo obećani i zasluženi meč za HCW titulu večeras. Mark Casey mu obećaje, nakon svog posla koji je Matt obavio za njega, da je vrijeme da i on uzvrati uslugu. Večeras u main eventu, Johnny Mundo protiv Matt Riddle-a.

Volador Jr. & Matt Cross vs Chavo Guerrero & Jordynne Grace
Meč započinju Chavo Guerrero i Volador Jr.. Volador Jr. ide na mat wrestling, i kreće s nekoliko poluga, koje Chavo sve izbjegava. Volador Jr. radi Springboard Elbow Drop, ali Chavo se izmiče i radi Three Amigos-a. Chavo podiže Volador Jr.-a, i radi Chop. Volador Jr. mu vraća, i nakon nekoliko naizmjeničnih Chop-ova, Volador Jr. gura Chavo Guerrera u kut. Zajedno se penju na njega, i Volador Jr. radi Superplex. Volador Jr. ide na pin, ali Chavo kickout-a. Volador Jr. prima Chava za noge, međutim Chavo ga udara, i puže prema svome kutu. Chavo daje tag Jordynne Grace. Kako je Jordynne ušla, tako je i Volador Jr. dao tag Matt Cross-u. Cross odmah ide u klinč s Grace, i Grace radi German Suplex. Grace radi Leg Drop, i ide na brzi pin, ali Cross kickout-a. Matt gura Jordynne u kut, i udara ju. Onda se izmiče i zalijeće u nju. Jordynne pada pored kuta, na koji se Cross penje. Cross radi Shoting Star Press, ali Jordynne se izmiče, i ponovno radi Leg Drop. Jordynne ga podiže, gura ga od uže i radi Spinebuster. Jordynne ide na pin, ali Volador Jr. ulazi i prekida pin. Chavo Guerrero radi Crossbody na Volador Jr.-u. Matt Cross radi Superkick Chavo Guerreru, a Jordynne hvata Cross-a za struk, odguruju se od užadi, i radi Roll-up. Cross kickout-a. Matt Cross ju udara koljenom, radi Superkick dva puta, i diže ju na ramena. Cross radi Powerbomb. Penje se na kut i radi Shoting Star Press. Cross ide na pin, i pobjeđuje dok je Guerrero zamalo prekinuo pin. Svi su otišli iz ringa, ali je ostao Matt Cross. On uzima mikrofon i govori kako mu je drago što se njegov prijatelj uskoro ženi, i da mu je drago što će postati kum. Odjedno se sve zamrači. Kada su se svjetla upalila iza njega stoji Mary. Mary ima raščupanu kosu, krvavu vjenčanicu i razmazanu šminku od previše suza. Ona stoji iza Matt Cross-a, i udara ga stolicom, te se dere na njega kako je on ubio njenog zaručnika, jer je bio ljubomoran. Matt Cross je počeo krvariti.

Javier Lopez izlazi pred publiku i najavljuje neke stvari. Kao prvo, pošto je Cha Cha izgubila meč protiv Chavo Guerrera, tako su žene primorane dobiti svoju diviziju. Idući tjedan će biti prvi Triple Threat meč, a onda za dva tjedna će biti drugi meč. Pobjednice tih mečeva, sastati će se na finalnom show-u godine, HCW All-Stars, za novu HCW Women's titulu. Nakon što je to najavio izlaze, The Havana Pitbulls. Reyes i Romero ulaze u ring, i pružaju ruku Lopez-u. Oni se zahvaljuju na ukazanom povjerenju, i da im je jasno da moraju napustiti kompaniju, ali su se htjeli još samo jednom zahvaliti publici. Lopez kaže da ih razumije, predaje im mikrofon i napušta ring. Romero se taman počeo zahvaljivati, kada odjednom ih napadnu Jack Evans i Matt Sydal. Taya ulazi u ring s mikrofonom, i kaže da je glavni cilj obavljen, i da je Johnny Mundo HCW šampion, ali ima u HCW-u još nekoliko stvari koje bi Worldwide Underground htio. Kao naprimjer HCW Tag Team titule. Taya kaže da je žalosno da su Romero i Reyes uopće mislili da imaju šanse. Reyes i Romero uzimaju kendo štapove, a Worldwide Underground bježi iz ringa.

Matt Riddle vs Johnny Mundo
Matt Riddle je napokon dobio svoju priliku za HCW titulu. Johnny Mundo ulazi u chain wrestling, radi Waist Lock, te radi Side Slam. Matt Riddle se odmah ustaje. Johnny Mundo radi Clothesline. Matt Riddle ponovno ustaje, a Johnny Mundo radi Dropkick. Johnny Mundo radi Irish Whip u kut, i zalijeće se na Riddle-a, ali Matt se izmiče, i radi Tornado DDT. Matt Riddle radi Senton Bomb, a zatim i Springboard Elbow Drop. Matt Riddle ide na pin, međutim Johnny kickout-a. Johnny izlazi iz ringa, ali Matt Riddle radi Suicide Dive. Riddle ga podiže, ali Mundo ga gura u barricade, a zatim i u steel post. Johnny Mundo se vraća u ring, a Matt Riddle ga prati. Johnny Mundo ga odmah udara nogama i cipelari. Johnny Mundo ga diže na Vertical Suplex, i pogađa. Johnny Mundo ide na pin, ali Matt Riddle kickout-a. Matt Riddle se ustaje, i izmiče Clothesline-u Johnny Munda, te ga diže na ramena. Matt Riddle se sprema napraviti B2S, kada odjednom dolazi Alexis Gutierrez, i udara Riddle-a u koljeno. Johnny Mundo silazi s ramena i radi DDT. Johnny Mundo pomiče Matt Riddle-a prema jednom od kuteva, i radi End of the World. Johnny Mundo ide na pin, i pobjeđuje. Johnny Mundo brani HCW titulu, a Gutierrez napušta ring. Na rampu dolazi Javier Lopez, i plješće Alexis-u.
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Havana Championship Wrestling - show-ovi

Post Postao/la Rio146 »

HCW #15
slika
Matt Cross vs Bloody Mary
Prvo izlazi sva raščupana, i s krvavom haljinom, Bloody Mary. Nakon nje izlazi Matt Cross. Meč započinje, a Mary radi Dropkick i Cross izlazi iz ringa. Bloody Mary se penje na kut i radi Moonsault na Cross-a. Zatim ga podiže i gura u barricade, a potom i u steel post. Vraćaju se u ring, i Bloody Mary radi Hurricanu. Matt Cross je u kutu, a Bloody Mary ga udara koljenom. Mary ga povlači na sred ringa i ide na pin, međutim Matt Cross kickout-a. Bloody Mary ga podiže, a Matt radi nekoliko Chop-ova, a onda se trči prema užadima i radi Springboard Neckbreaker. Matt Cross radi Springboard Moonsault, i ide na pin, ali Mary instantno kickout-a. Matt i Mary ulaze u chain wrestling. Matt Cross radi German Suplex, i Bloody Mary završava u kutu. Matt se zalijeće, a Mary ga prebacuje preko užadi na apron. Matt radi High Kick. Penje se na kut i radi Crossbody. Mary ga hvata u zraku i radi polugu na ruci. Matt pokušava doći do užeta, ali Mary ga povlači prema sredini. Matt ipak dolazi do užeta, i Mary ga pušta. Mary ga cipelari, ali Matt izlazi iz ringa. Mary ga prati. Matt se zaleće u nju, i Mary leđima udara u apron. Matt ju diže na ramena, i baca na steel post. Ubacuje ju u ring. Matt se sprema napraviti Superkick, ali Mary se izmiče, skače Matt Cross-u na leđa, i radi Reverse Ranu. Bloody Mary ide na pin, 1...2... i Matt Cross kickout-a. Mary radi Clothesline, Matt se izmiče i pogađa Superkick, a zatim radi Clothesline. Matt Cross se penje na kut, i radi Shoting Star Press. Matt ide na pin, i pobjeđuje Mary. Nakon meča Cross uzima mikrofon i govori joj da on nije ubio svog najboljeg prijatelja, i da nema razloga. Baca mikrofon na pod i kreće prema užadima. Bloody Mary skače na Matt-ova leđa i radi još jednom Reverse Ranu. Ona uzima mikron, i kaže da mu ne vjeruje ništa.

Mark Casey sjedi u uredu, i popunjava neke papire, kad mu netko zakuca na vrata. Ulazi čovijek s tradicionalnim šeširom, teksas košuljom, i slikom svoje obitelji u ruci. Sliku sprema u džep na košulji, i sjeda ispred Mark Casey-a. Čovijek se predstavlja kao Ernesto Munoz. Ernesto kaže da nije baš upoznat s hrvanjem, ali ima jako dobro boksačko iskustvo, i da vjeruje da ima što za ponuditi ovoj promociji. Mark je u početku bio malo skeptičan, ali ipak je pružio priliku Munoz-u, i rekao je da već večeras računa na njega, jer ima jedan posao za njega. Ernesto ga je pitao, o čemu je riječ, ali Mark je rekao da će sve saznati na vrijeme.

Cha Cha vs Jordynne Grace vs Nixon Newell
Prvo izlazi Nixon Newell i radi svoj debi u HCW-u. Britanska zvijezda u usponu, koja već ima isprofilirano ime u svijetu wrestlinga. Nakon što su sve tri izašle, izlazi i Javier Lopez i najavljuje prvi Triple Threat, i pobjednik ovoga meča dobija ulaznicu za HCW All-Stars, i meč za novu HCW Women's titulu, koja će biti predstavljena na HCW All-Stars PPV-u. Jordynne Grace izbacuje Cha Cha iz ringa, ali onda prima Superkick od Nixon Newell. Nixon ju gura u kut, i radi nekolik Chop-ova, a zatim radi Monkey Flip. Nixon se penje na kut i radi Elbow Drop, ali Jordynne se izmiče i radi polugu na nozi. U ring ulazi Cha Cha i prekida submission. Cha Cha gura Jordynne u užad i radi Clothesline. Cha Cha podiže Jordynne Grace i diže ju na ramena, ali Nixon Newell radi Dropkick, tako da i Jordynne Grace i Cha Cha padaju na pod. Nixon Newell podiže Cha Chu i radi Backbreaker. Cha Cha se sprema na Shiniest Wizard, ali Jordynne Grace radi Waist Lock, a onda i German Suplex. Nixon izlazi iz ringa, a Jordynne gura Cha Chu u užad i radi Spinebuster. Ide na pin, ali Cha Cha kickout-a. Cha Cha se ustaje prije Jordynne i cipelari ju. Nixon Newell se penje na kut i radi Crossbody na Cha Chu. Nixon radi Shiniest Wizard na Jordynne Grace i ide na pin, ali Grace se hvata za donje uže i tako prekida pin. Cha Cha ustaje i gura Nixon Newell u steel post, a zatim ju izbacuje iz ringa. Cha Cha podiže Jordynne Grace i radi Fireman's Carry. Cha Cha se penje na kut i radi Elbow Drop, međutim Jordynne Grace kontrira u Armbar, te Cha Cha tapka. Jordynne Grace ima zagarantiran meč na HCW All-Stars PPV-u, za HCW Women's titulu. Nakon meča u ring ulazi Flamita. On podiže Cha Chu i radi Spanish Fly.

Izlaze Matt Sydal i Jack Evans pred publiku, i uzimaju mikrofone. Ulaze u ring, i Evans govori kako je i njihovo vrijeme stiglo, i kako žele meč za HCW Tag Team titule. Iz publike dolaze Rocky Romero i Ricky Reyes s kendo štapovima, i ulaze u ring, a Sydal i Evans bježe iz ringa i idu prema backstage-u. Iz backstage-a izlaze Hernandez i Homicide, i napadaju Evans-a i Sydal-a. Brawlu se priključuju The Havana Pitbulls-i. Izlaze sudci i zaštitari, te ih rastavljaju. Izlazi i Mark Casey, te im govori kako će idući tjedan imati tornado eliminacijski meč, između The Havana Pitbulls-a i Worldwide Underground-a.


Ernesto Munoz vs Alexis Gutierrez
Prvo izlazi Alexis Gutierrez, a onda za njim i Ernesto Munoz. Čitav meč Alexis Gutierrez dominira. U jednom trenutku Ernesto Munoz završava izvan ringa. Alexis Gutierrez radi Suicide Dive, ali Munoz vadi stolicu ispod ringa, i udara Gutierrez-a. Sudac prekida borbu, i Alexis je pobjedio na DQ. Munoz ulazi u ring i nastavlja tući Alexis-a. Čuje se ulazna tema Matt Riddle-a, i on dolazi do ringa. Ispod ringa uzima stol, i ubacuje ga u ring. Matt Riddle i Ernesto Munoz, zajedničkim snagama rade Powerbomb, Alexis Gutierrez-u na stol. Izlazi Mark Casey te im plješće.
Yes Sir!
slika
Avatar
Rio146
ProHrvanje Urednik
ProHrvanje Urednik
Postovi: 12234
Pridružen/a: 28 stu 2016, 12:26
7
Lokacija: Malehiko
Status: Offline

Havana Championship Wrestling - show-ovi

Post Postao/la Rio146 »

HCW #16
slika
The Havana Pitbulls vs Worldwide Underground
Ricky Reyes i Jack Evans započinju meč. Jack Evans radi Dropkick, ali Reyes se izmiče i gura u svoj kut. Reyes daje tag Romeru, i zajedno double tag team potez. Romero podiže Evans-a, i udara High Kick-om. Evans pada na pod, a Romero radi Knee Drop. Romero radi polugu na ruci, ali Evans kontrira, i radi Superkick. Evans ide na pin, ali Romero ga hvata za nogu, i radi Side Slam. Romero ga cipelari, ali onda se sprema napraviti Nomisugi Knee. Jack Evans se izmiče i ide prema svome kutu, ali onda Reyes povlači Sydal-a sa aprona, te izbija brawl između njih dvojice van ringa. Romero radi Exploder Suplex, a Jack Evans izlazi van ringa. Romero radi Suicide Dive, a zatim vraća Evans-a u ring. Rocky Romero ide na pin, ali Sydal ulazi u ring i spriječava ga. Reyes i Romero rade Clothesline na Sydal-u, ali on se izmiče i radi Pelle Kick obojici. Sydal vuče Evans-a prema svome kutu, i taga sam sebe u meč. Matt Sydal radi Clothesline i izbacuje Reyes-a iz ringa, a onda gura Romera u užad, te radi Spinebuster. Sydal se penje na kut i radi Air Sydal! Matt ide na pin, ali Hernandez i Homicide dolaze odnikuda, i napadaju oba tima. Homicide je ubacio u ring i dva stola. Stolove su postavili na sredini, a na jedan su polegli Sydal-a, a na drugi Romera. Hernandez i Homicide se penju na kutove, i rade Leg Drop.

Taya vs Bloody Mary vs Hurricane Havana
Bloody Mary izlazi pred publiku sva zbunjena. Izlaze Hurricane Havana, a zatim i Taya, kojoj je ovo HCW in-ring debi. Hurricane Havana radi Dropkick Tayi, ali Bloody Mary radi Clothesline Havani. Bloody Mary se odbija od užadi, i radi Senton Bomb Hurricane Havani. Mary ide na pin, ali Taya ulijeće i prekida ga. Taya podiže Mary i udara ju nekoliko puta nogom, a zatim radi Enziguiri. Bloody Mary izlazi iz ringa. Hurricane Havana se zalijeće na Tayu, ali Taya i nju udara nogom. Taya radi Backbreaker i ide na pin, ali Mary ulijeće i spriječava pin. Mary podiže Tayu na ramena i radi Samoan Drop. Mary zatim podiže Hurricane Havanu, te i njoj radi Samon Drop. U isto vrijeme Hurricane Havana i Taya se ustaju, i obe radi Superkick na Bloody Mary. Bloody Mary je na konopcima, ali Taya i Hurricane Havana zajedno rade Clothesline, i Mary ispada iz ringa. Bloody Mary dolazi do komentatorskog stola, te uzima mikrofon. Ona kaže da nije došla u HCW po neke titule, nego samo po osvetu. Bloody Mary napušta meč i odlazi u backstage. Taya i Hurricane Havana se nastavljaju tući. Kada je Hurricane Havana bila u prednosti, kroz publiku dolazi Johnny Mundo. On se penje na apron, a prilazi mu Havana. Johnny Mundo prima Hurricane Havanu za glavu i ljubi je! Taya je ostala u šoku, ali ipak napravila Roll-up i uzela pobjedu.

Chavo Guerrero stoji u ringu i drži mikrofon. Govori kako je napravio i previše, da je čekao predugo i da je vrijeme da i on napadne HCW titulu. Prekida ga Volador Jr. i govori kako je prvo on na redu, i da želi revanš. Izlazi Javier Lopez i kažem im da će njih dva imati međusobni meč sljedeći tjedan, te tko pobjedi ide na Johnny Munda i HCW titulu.

Alexis Gutierrez vs Ernesto Munoz
Alexis Gutierrez je opet ušao u meč s velikom dozom optimizma i samopouzdanja. Gutierrez je dominirao cijeli meč, al pred kraj meča Matt Riddle se penje na apron i odvlači pozornost Gutierrez-u. Munoz radi Roll-up, ali Alexis ipak kickout-a. Riddle ulazi u ring, i slučajno udara Munoz-a. Gutierrez radi DDT, a zatim podiže i Ernesto Munoz-a, te radi Standing Spanish Fly nad Matt Riddle-om i Ernesto Munoz-om. Matt Riddle izlazi iz ringa, a Alexis ide na pin, te pobjeđuje. Nakon meča izlazi Javier Lopez i čestita Gutierrez-u. Poslije Javier-a, izlazi i Mark Casey. Mark drži papire u jednoj ruci, a u drugoj mikrofon. Casey kaže da bi volio da se ovo riješi već jednom. Na HCW All-Star PPV-u koji se održava sljedeću nedjelju, volio bi vidjeti Matt Riddle-a protiv Alexis Gutierrez-a, u Steel Cage meču. Naravno ako Gutierrez smije. Javier Lopez uzima drugi mikrofon i prihvaća meč. Mark Casey govori da će se potpisivanje ugovora dogoditi sljedeći tjedan.
Yes Sir!
slika
Odgovori