Andrade El Idolo
fka 'cien' Almas; La sombra
- Hangman
- ProHrvanje Urednik
- 3
- Status: Offline
Re: Andrade El Idolo
Jel se on malo preračunao? Ne vidim da trenutno imaju neku plan za njega u WWE. Čak bi rekao da je bio vrući u onih zadnjih par mjeseci u AEW, nego sada. Imao jaku rolu u C2 turniru, dobio feud sa Mirom, cinilo se kao da bi mogao biti sljedeci u liniji za TNT prvaka. Rano je suditi, ali za sad nije bas idealno za njega u ovom povratničkom runu. On stvarno moze pružiti vrhunski level in-ring stvari, koci ga taj engleski, ali Zelina je tu da nadomjesti tu komponentu. Steta bi bila da ga ponovo slabo prikazu na main rosteru, kao prije par godina.

- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Zbog žene je protraćio bolju karijeru, jer realno Charlotte nikada ne bi prešla ovamo, ne vidim drugo objašnjenje za njegov povratak. Tony je poznat po sporom davanju šanse ali uvek na kraju dobije neko ako je dobar svoj deo kolača.
U AEWu je baš bio dobro bukiran pri kraju i bio bi još bolje kotiran ali on je to ispustio.
U AEWu je baš bio dobro bukiran pri kraju i bio bi još bolje kotiran ali on je to ispustio.
Šteta bio je nekad veliki potencijal u NXTu.

20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
- SwitchBlade
- Rank 11
- 8
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
pamti i on
Jer bio je u boljem društvu po pitanju mečeva nego je sada
- SwitchBlade
- Rank 11
- 8
Činjenica da je otišao neposredno prije početka partnerstva s CMLL-om gdje bi sigurno bio velika središnja točka nije izgubljena.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Jeste definitivno, nemaju jasan plan s njim, sad će očigledno da ima lowcard feud sa Santosom i njegovom ekipom jer ne želi da im se pridruži.
Veliki je problem što je US titula kod Logana, dok je Knigt ne uzme titula je zatvorena kod ovog i midcard scena dosta ispašta, a nije da imaju neku širinu tako da će možda tada doći bolji dani za Andradea...
Npr. Carmelo Hayes je takođe trenutno nigde, Raw jr miljama ispred SD-a.
Eto danas sam spomenuo za Ricocheta i Speed, nisam video ovo, eto Andrade uzeo, ali ne mora to da znači ništa nužno loše, pošto ovo nema nikakve veze sa main rosterom, Raw-om, SD-om, Ricochet titulu uopšte nije nosio, dakle ova titula je bukvalno nebitna kao i ono što se dešava na live eventima.
- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Ili se vratiti kod Tonija, nije spalio mostove na odlasku.. Mada eto i TNA nije loš izbor.
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Realno ne radi ništa, ali nije ni u AEW-u ništa specijalno, tako da nema neke poente, dođe mu na isto.
Nije morao da se vraća ali kad već jeste nema neke poente da opet ide tamo, možda nekad kasnije, ali generalno Andrade nije prioritet većim kompanijama, mada može da se očeša uz neku saradnju i ovde, bilo TNA, AAA, nzm je l zvanično NWA počinje saradnju sa WWE-om ili su bile samo glasine, tu je NOAH, dakle imaš opcija i mimo najveće pozornice u sklopu iste, a imao bi i u AEW-u da je ostao tipa ROH, NJPW, CMLL.
Ne vidim da je neka šteta, jako dobar wrestler, ali ovako dosta nepotpun paket za nešto više od nekog midcarda plafon, bar u WWE-u i AEW-u.
Edit: imao je povratak ipak logike da bi bio sa Charlotte, međutim to je propalo...

- AleksaVP
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Nisi pratio u AEW pred kraj kada je trebalo da potpiše ugovor novi, dobio je Bryana i još neka jaka imena tako da bi sigurno dobio šta zaslužuje ali eto otišao kod Šarlote. 
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
Ne mora da znači, kad neko dolazi bude vruća roba i u početku u većini slučajeva se dobro bookira a isto tako kad nekom ističe ugovor ako žele da zadrže tu osobu pojačaju malo s pushom, naravno nećemo nikad saznati šbb kbb, ali generalno kažem ne vidim razlog da se i jedni i drugi (AEW i WWE) preterano brinu kad ga ili ako ga izgube, jer lik nije baš za uppercard na tim većim pozornicama, ali jeste fin dodatak rosteru da pruža dobre mečeve i dobije nekad nešto u midcardu.
Po meni u ovakvom slučaju, ako nema prostora a deluje da nema oko US titule, možda je najbolje za njega NXT i tako ga lako povežeš i sa TNA-om, na takvim mestima ima više prostora za njega i plafon mu može biti dosta veći, ne bi upadao u lowcard, bio bi jak midcarder po meni, s povremenim izletima u uppermidcardu i uppercardu.
Po meni u ovakvom slučaju, ako nema prostora a deluje da nema oko US titule, možda je najbolje za njega NXT i tako ga lako povežeš i sa TNA-om, na takvim mestima ima više prostora za njega i plafon mu može biti dosta veći, ne bi upadao u lowcard, bio bi jak midcarder po meni, s povremenim izletima u uppermidcardu i uppercardu.