Meni je Nosferatu bio vizuelno super, ali dosadnjikav jer je prica nakon svih tih ekranizacija Dracule, vec vidjena.
Super mi je bio lik Willema Dafoe i Aaron Taylor-Johnson je ugodan oku.
I slazem se s Crocopom, nije svatko Netflix i ne treba mjenjati izvorne price, da bi se ugodilo woke generaciji.
Nisam očekivao da će ovo biti tako dobro. Od lijepe atmosfere u filmu uz glazbenupodlogu do živopisnih likova koje igraju sve redom poznati glumci. Završna utrka ravna je onoj iz Ben Hura.
Remek-djelo.
Kru' te nejebo, kako je ovo napeto. Pogledao sam ih jučer i još sam danas ostao malo napet. Prvi mi je zeru bolji od drugog jer u drugom se malo pretjeruje s gore scenama i ambijent je previše kič zbog glavnog lika.
Pogledo za In memoriam Geneu Hackmanu. Radi se o remakeu klasičnog film noira. Nije dobar kao original, ali ipak se radi o dosta kvalitetnom trileru s damom u nevolji kojoj pomogne američki vitez. Gene je i 1990. izgledao kao stari dida pa mi je bilo malo čudno gledati ga kako se bacaka kroz prozore i penje po vlaku.
Nisam očekivao da će ovo biti tako dobro. Od lijepe atmosfere u filmu uz glazbenupodlogu do živopisnih likova koje igraju sve redom poznati glumci. Završna utrka ravna je onoj iz Ben Hura.
Remek-djelo.
Ako ti se dopao probaj još neki film Gorana Markovića da pogledaš, prvenac "Specijalno vaspitanje" možda, pa onda možeš da teraš dalje, i ne samo njega, tih reditelja Praške škole (Goran Marković, Goran Paskaljević, Srđan Karanović, Rajko Grlić, Lordan Zafranović, te nešto mlađi Emir Kusturica) koji su radili najbolje jugoslovenske filmove od druge polovine 70-ih, preko 80-ih gde su njihova dela postala stubovi kinematografije (uz eventualno filmove Slobodana Šijana i Živka Nikolića) do raspada Juge, a i nakon toga su neki od njih imali dobre filmove...
Remek-djelo.
Ako ti se dopao probaj još neki film Gorana Markovića da pogledaš, prvenac "Specijalno vaspitanje" možda, pa onda možeš da teraš dalje, i ne samo njega, tih reditelja Praške škole (Goran Marković, Goran Paskaljević, Srđan Karanović, Rajko Grlić, Lordan Zafranović, te nešto mlađi Emir Kusturica) koji su radili najbolje jugoslovenske filmove od druge polovine 70-ih, preko 80-ih gde su njihova dela postala stubovi kinematografije (uz eventualno filmove Slobodana Šijana i Živka Nikolića) do raspada Juge, a i nakon toga su neki od njih imali dobre filmove...
To ja pogledam kako mi naleti. Gledao sam već dosta dobrih domaćih.
Simpatično i gledljivio, ali puno mana. Millie Bobby Brown mi je slabo odglumila, dok je Pratt bio standardno dobar. Rekao bih da je zakazala režija i postprodukcija.
Prelijepo snimljen biografski film o političkim previranjima u Brazilu kad je zavladala vojna hunta. Potresna biografija o čovjeku kojeg su zarobili i nestao je, kao i o njegovoj obitelji. Svi likovi su odlično prikazani.