STARDOM Dream Queendom 2024
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
STARDOM Dream Queendom 2024
http://prohrvanje.com/stardom-dream-queendom-2024/
Recenzija koju je maki napisao, bacite pogled (iako je i tu na forumu) pogotovo po pitanju dizajna.
Recenzija koju je maki napisao, bacite pogled (iako je i tu na forumu) pogotovo po pitanju dizajna.
- Master of darkness
- Rank 12
- 6
- O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac - Status: Offline
Re: STARDOM Dream Queendom 2024
Ekskluzivna najava. Biće jedna i za All Star Grand Queendom.

20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
Ipak neće biti, makar ne kao one moje klasične recenzije gdje prepričavam mečeve. Takav stil recenzija oduzima dosta vremena jer u toku meča moram pamtiti šta se gdje u toku meča dogodilo i kojim redoslijedom, a nažalost odziv na takve recenzije je praktično nepostojeći pošto nisu u pitanju WWE ili AEW pa imam osjećaj da mi je trud uzaludan. Tako da će biti samo kratki osvrt na show kad bude.

Meni takav play by play stil recenzija nw leži jer je više prepričavanje meča nego recenzija, bitnije mi je kad čitam ili pišem sam da je izloženo kakva je atmosfera, ključni trenuci, struktura meča, dinamike likova i psihologija, potezi su bitni za navest samo sko služe ko prekretnica u meču

- Markovic619
- Rank 13
- 5
I ja nisam fan takvih recenzija. Naveo si sve, dodao bih možda i background priču da se spomene ako ima uticaja na meč.crocop97 je napisao/la: ↑16 vel 2025, 13:52 Meni takav play by play stil recenzija nw leži jer je više prepričavanje meča nego recenzija, bitnije mi je kad čitam ili pišem sam da je izloženo kakva je atmosfera, ključni trenuci, struktura meča, dinamike likova i psihologija, potezi su bitni za navest samo sko služe ko prekretnica u meču
Pošteno. Takav stil recenzije nije za svakoga. Zato ga i penzionišem.

- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
Ja ti isto nisam fan toga. Ja bih radije čuo dvije rečenice kako je meč utjecao na tebe emotivno nego što se događalo u njemu. To ne znači da ne treba biti niti jedan trenutak meča u opisu