Hmm. Ili je brutalno iskren ili radi Jack Perry i koristi drugu tvrtku da izrazi svoje nezadovoljstvo tretmanom kako bi se mogao vratiti s novim početkom.
E: Ako je još uvijek pod AEW ugovorom mislim da je ovo pojavljivanje moralo biti odobreno.
Moraju biti pametni, kada se dodje u situaciju da imas oci ma prelasku u drugu kompaniju. LB su dobar primjer kako ne treba, zadrzi gubice zatvorenim, ne moras na svakom podcastu pricati o tome, naravno da sef nece dozvoliti tek tako da koristiš kompaniju kao stepping stone za prelazak (cak i ako ti je to namjera, sto je ok, ali budi pametan i pravi se da nije tako u medijima). Odmah ide hladjenje i we got nothing for you rn čapri.
Mislim da će i hrvači vidjeti da ima i ta strana medalje kad postoji konkurencija, da nije samo podizanje plaće kao što je do sada bilo. Ako daš naznake da ćeš ići i ne želiš novi ugovor, onda nećeš imati ni tv vrijeme. Zašto bi te razvijao za konkurenciju?
Premda i tu možeš dosta toga dogovoriti, otići pod fer uvjetima, izgubiti na odlasku i tako to. Samo moraš biti spreman niz card kada odlučiš otići
Ali Andrade nije lajao i bilo je čini mi se šanse da potpiše ponovo pa su mu zato dali šansu u turniru. Potpisujem, taj turnir mu je više značio nego cela karijera u WWE.