Pitanja, komentari i prijedlozi
Ako imate pitanje, komentar ili prijedlog kako da stvari budu još bolje
Re: Pitanja, komentari i prijedlozi
Dark mode grmi.

20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
- Sherpa
- Administrator
- 8
- O meni: Urednik ProHrvanja i 227gaminga
- Kontakt:
- Status: Offline
Molim vas pročitajte sve prije bilo kakvih komentiranja.
Napravio sam vizualne izmjene na sajtu, to nije gotovo jer neke stvari ne mogu postaviti onako kako do kraja želim jer nekih stvari trenutno nemam. Tehničko pitanje jer je ideja koju sam postavio takva da sam neke stvari drugačije ustrojio. No glavno je pitanje da li ima vas unutar zajednice koji bi odvojili malo svoga vremena za dodati pokoji tekst / objavu.
Tu dolazimo do glavne stvari koja je problematična. Sve manje nas gleda, a još manjem broju ljudi se da pisati preglede showa i tekstove duljeg formata. Što mislite o sudjelovanju kroz objave u kraćem obliku. Što mislite umjesto pisanja kompletnog pregleda tjednog showa da se napiše 'najbolji segment ovotjdnog'. Ili da recenzije PPVa budu od nekoliko ljudi, kao što smo godinama radili (ponajprije alen i ja). Ili kratke vijesti o trenutnim događanjima.
Ako ste zainteresirani, ima dva načina, ili preko foruma pa da ja postavim, ili da sami imate priliku postaviti. Nije ništa teže nego na samom forumu. Jer mislim da nitko od nas nema dovoljno vremena da sam to radi, ali ako nas nekoliko da sitno možemo napraviti pomake.
Napravio sam vizualne izmjene na sajtu, to nije gotovo jer neke stvari ne mogu postaviti onako kako do kraja želim jer nekih stvari trenutno nemam. Tehničko pitanje jer je ideja koju sam postavio takva da sam neke stvari drugačije ustrojio. No glavno je pitanje da li ima vas unutar zajednice koji bi odvojili malo svoga vremena za dodati pokoji tekst / objavu.
Tu dolazimo do glavne stvari koja je problematična. Sve manje nas gleda, a još manjem broju ljudi se da pisati preglede showa i tekstove duljeg formata. Što mislite o sudjelovanju kroz objave u kraćem obliku. Što mislite umjesto pisanja kompletnog pregleda tjednog showa da se napiše 'najbolji segment ovotjdnog'. Ili da recenzije PPVa budu od nekoliko ljudi, kao što smo godinama radili (ponajprije alen i ja). Ili kratke vijesti o trenutnim događanjima.
Ako ste zainteresirani, ima dva načina, ili preko foruma pa da ja postavim, ili da sami imate priliku postaviti. Nije ništa teže nego na samom forumu. Jer mislim da nitko od nas nema dovoljno vremena da sam to radi, ali ako nas nekoliko da sitno možemo napraviti pomake.
- Markovic619
- Rank 13
- 5
- Master of darkness
- Rank 12
- 6
- O meni: Istraživač filozofije egzistencijalizma
4x Član meseca
Budući pisac - Status: Offline
Poslaću ja još tekstova nakon onog mog, makar ću se potruditi koliko mogu.
Voyage foruma
- KOMANIA
- Rank 13
- 6
- O meni: „Za druge se navija, Partizan se voli!“ – Duško Radović
Ne obećavam 100% ali možda, kratki pregled WWE/TNA PPV-a, što da ne...Markovic619 je napisao/la: ↑04 vel 2025, 22:19 ako mi ne bude mrsko, možda ja nešto napišem pa pošaljem ti sutramogu učestvovat povremeno u ovom ako još neko želi

- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
Ima dva načina, možete meni poslati, a mogu vam napraviti račun, ako se netko želi okušati. ostali koji su stavljali mogu potvrditi da zbilja nije ništa teže nego koristiti forum
- Master of darkness
- Rank 12
- 6
4x Član meseca
Ja ću tebi da šaljem kad bude bilo nešto da se radi na grupnom nivou ili kad budem odgledao nešto sam pa šaljem za sajt.
Voyage foruma
Pošto je ove godine okruglo 20 godina otkad se AJW ugasio možda je prikladno da se stavi moj kratki prikaz njihove istorije na portal. Znam da sam to negdje pisao 22e kad sam ih recenzirao.

20th World of Stardom Champion H.A.T.E. Phenex Queen KAMITANI SAYA
- The A-Lister (L.T.)
- Rank 13
- 4
- O meni: [smišljam opis, samo strpljivo...]
- Sherpa
- Administrator
- 8
- Kontakt:
- The A-Lister (L.T.)
- Rank 13
- 4
- O meni: [smišljam opis, samo strpljivo...]
- Master of darkness
- Rank 12
- 6
4x Član meseca
Still waitingSherpa je napisao/la: ↑21 sij 2025, 21:48 trebao je komentatorski stol, dugujem makiju i masterofdarkness objaviti po jedan tekst
sve nisam stigao jer sam zadnjih dana nešto malo radio na tome da sam web portal dobije novi izgled. Imam neke stvari koje mi se sviđaju, još nije izabrano. možda postavim opcije na po jedan dan pa da date dojam

Voyage foruma